Yurie BSF

tanya jawab
ngeunaan BSF

Assalammualaikum WR WB

Mangga ngabantu jeung sual tur ngajawab ngeunaan bilatung BSF (hideung soldadu laleur) dina babagi (shared) pikeun média sosial kayaning WA, FB, G +, Pinterest, LinkedIn Twitter jsb Muga layanan babagi pangaweruh ieu tiasa tabungan urang di tungtungna engké on. Aaamiinn

Hideung prajurit Laleur

Naon nami flies na?

hideung soldadu laleur (hermetia illucens) atawa prajurit hideung flies.

Éta aman pikeun manusa?
  • ngapung prajurit hideung (Hermetia illucens) aman pikeun manusa lantaran teu mawa gén panyakit kayaning tipe séjén flies.

Pikeun rinci mangga tingal >> http://bit.ly/2KTuZu4

Naon beda jeung flies séjén?
  • ngapung prajurit hideung (Hermetia illucens) ulah mawa panyakit.
  • flies daging (Sarcophagidae), Bluebottle (calliphoridae), Imah The ngapung (Musca domestica) mawa ulah kitu.
  • Fisik, ukuran awak jeung warna maranéhna pisan béda.
  • flies umur prajurit hideung Cara pisan KUMIS antara 5 - 8 poé, sedengkeun nu sejenna hirup flies leuwih 30 poé.
  • ngapung prajurit hideung teu bisa dahar, sarta hirup tina cai nginum atawa madu embun.
Naon kaunggulan na?
  • Sanggup flies héjo sarta flies imah.
  • Ulah mawa kasakit kayaning tipe séjén flies.
  • Teu jadi bertengger di diet manusa, sabab hideung soldadu laleur teu dahar
  • Ulah ngegel.
  • Breed ogé di iklim tropis.
  • euweuh bauan

hasilna kabuktian handap Bau TANPA 10 loba pisan kaunggulan tatanén bilatung BSF >> http://bit.ly/2IUBtHg

Naon dahareun na?

Hideung prajurit laleur teu dahar, barudak anjeun dahar disebut larva atawa bilatung atanapi maggots.

Kumaha carana ngabédakeun jalu jeung nu bikang?

kumaha sexist hideung soldadu laleur nyaeta ku nempo bentuk rarangan maranéhanana.

bikangna génder laleur panjang ngawangun kawas jarum.

Bari kelamin jalu nyaéta buleud kawas coasters atanapi sunflower.

Pariksa rinci didieu >> http://bit.ly/2u3GB6p

Kumaha kuring nyaho umur nya?

Pikeun nangtukeun umur tina BSF bisa dipikawanoh tina kagiatan sapopoé maranéhna.

BSF Young condong Ngajempékeun ngagantung dina dipager témbok atawa di cabang.

Bari BSF aktif laleur sawawa tur mate.

Kumaha carana meunang nya?
  • Candak ti alam.
  • Beuli ti peternak a.

Pariksa kebon lokasi 99 bilatung Indonésia >> http://bit.ly/2AadIcv

Sabaraha lami nya umur na?

Sacara umum, BSF umur antara dalapan jeung opat belas poé.

Dimana aya deui?

hideung soldadu laleur aya loba di wewengkon éta aya sababaraha tangkal karembangan.

Di Indonésia, kedah aya sabab flies ieu breed bisa cicing ogé di nagara tropis.

Nya rarangan Kawas naon?

rarangan hideung soldadu laleur aya dina buntut, bentuk sirkular lila nyarupaan lawan bikang jarum sirkular.

Sedengkeun coasters kelamin jalu ngawangun kawas datar atawa sunflower a.

Sabot rarangan awéwé poked nandakeun yén kabéh dipelak nepi na siap dikawinkeun.

Pikeun rinci mangga tingal> http://bit.ly/2u3GB6p

Nalika ngamimitian earning nya?

Tilu atawa opat poé sanggeus hatching, bsf geus jadi sawawa lajeng nikah.

Sanggeus kawin dina hitungan jam, flies jalu bakal maot.

Bari bikangna ngapung dua nepi ka tilu poé lajeng maot sanggeus peletakan endog maranéhanana.

Naon dahareun karesep na?

BSF teu dahar, inuman wungkul cai salila hirupna maranéhanana atawa madu embun.

Aya BSF, flies séjén jauh?

Dina lingkungan nu seueur kebon laleur bilatung prajurit hideung kalawan sorangan na bakal ngusir tipe séjén flies.

Ieu kusabab kebat tina flies prajurit hideung sora / sinyal "tanda" Téritori maranéhanana.

Conto: mun ucing atawa anjing atawa singa ditandaan wilayahna ku cara maké "peed" Téritori meraka atawa tatangkalan.

Kawin

Nalika nepi ka nikah nya?

Bsf umumna tempo kana nikah sanggeus umur nepi ka 3 4 poé.

Kumaha carana abdi tiasa nikah nya?

Bsf flies kawin dina hawa, ngudag saling, teras ngahijikeun rarangan maranéhanana sarta roll murag kana beungeut daun kalayan posisi tindih.

Saterusna, prosés kawin atawa jalangan aranjeunna patukang tonggong saling.

Pikeun rinci mangga tingal> http://bit.ly/2NpSY5L

Sabaraha lami teu kopulasi nu / mate nya?

Kopulasi atanapi nikah bsf lumangsung 5 - 10 menit. Saterusna, unggal kabur.

endog

Kumaha aranjeunna spawn?

Bsf endog bilatung dikaluarkeun ngaliwatan kelamin bikang.

Nalika ngaluarkeun endog BSF, anu rarangan BSF nempel kaluar kana média panyimpen endog kayaning daun, buah tina kardus, kai jeung sajabana.

Sabaraha BSF spawn?

BSF sakali iklas antara 500 - 900 endog, disebut gugusan endog bsf

Naon ngabentuk endog na?

Bsf endog ngawangun warna bodas oval laun robah warna ka konéng.

ngora

Bilatung orok - ngora?

Nalika orok jentik Hatch bakal tumiba langsung kana tumpukan dining handapeun.

Orok jentik lajeng hirup tur tumuwuh nepi ngeunaan tilu opat minggu.

Naha larva atawa bilatung super hébat?

Bsf notoriously jentik tangguh bisa hirup di lingkungan kusabab tinggi salinitas, alkohol, asam (Asam) dan amonia.

Dina hawa tiis jeung kakurangan pangan anu alami jentik baris bsf Air hibernasi (aktif).

Tur balik ka dianggo nalika hawa nu mulih deui ka normal atanapi nalika sumber kadaharan disadiakeun deui.

bilatung

larva - maggots?

Larva atawa maggots bsf ngajalanan sababaraha tahapan kahirupan.

Dicirikeun ku alternation sahiji warna kulit maranéhanana.

Ti mimiti yellowish bodas lajeng browned.

jentik Ditahap Ieu bisa tumuwuh nepi ka panjangna bisa ngahontal 1,5 - 2cm.

Lamun teu bilatung ngamimitian earning?

Produktif saprak larva ngawitan Hatch, dina kaayaan lingkungan tina dahareun loba.

Dina hiji poe larva éta bisa méakkeun saloba dua-melu sampah beurat beurat tina awakna.

Sabaraha lami umur bilatung?

Sacara umum, jentik nu yuswa antara tilu nepi ka opat minggu.

Naon alam detrivora bilatung?

kumpulan hartosna detrivora dahar tina bahan organik kayaning tutuwuhan, runtah organik, kandang tur limbah pabrik.

Bilatung boga sagudang mangpaat?

Bilatung bsf pisan mangpaatna, sabab geus beunghar gizi, lemak, kalsium, asam amino, jeung luhur di protéin.

Ku kituna boh dipaké salaku lauk pakan ternak, manuk, réptil, babi, sato, karnivora sarta omnivora.

Bilatung ieu biasana diolah jadi:

  • pasta bilatung
  • tipung bilatung
  • pellets bilatung
  • Chripy bilatung
  • bilatung seger

Bilatung ieu ogé loba dipaké di dunya médis dina watesan terapi bilatung.

Atawa keur pulisi make salaku alat pikeun ngaidentipikasi umur layon.

Sababaraha nagara malah boga dahareun favorit tur sadia di réstoran éta. atawa dijieun kana jajan.

Naha bilatung BSF?

Pohara penting saprak mimiti anjeun geus ogé sadar yen dina sapi teh laleur sahiji tipe éta hideung soldadu laleur atawa illucens hermitia.

Ulah sapi flies héjo nu mawa panyakit.

Bilatung bilatung Vs BSF?

Kumaha carana ngabejaan kadua jari eta pisan gampang, flies hideung héjo héjo BSF.

BSF ramping lila stature. Bari flies héjo pondok tur gajih.

Prepupa

Prepupa?
  • Prepupa mangrupakeun tahap larval dewasa éta ngeunaan tilu opat minggu.

    Jentik nu geus ngahontal tahap ieu biasana gampang ditempo ti warna kungsi robah jadi hideung.

pupa

Naon pupa nu?

Pupa atanapi larva bilatung pupae nu teu pindah jeung teu bagerak kawas mayit.

Dina fase ieu prosés kabentukna organ laleur urang awak, panon, suku, sirah beuteung, jangjang jeung sajabana

Pupa atanapi chrysalis éta ngeunaan minggu samemeh robah atawa hiji laleur Hatch canggih prajurit hideung.

wadah

Dijieunna tina naha wadahna bilatung paling alus?
  • Peti kolam renang kuadrat semén sarta bata.
  • Peti kolam renang kuadrat Adobe.
  • Wadahna kolam renang buleud tina parasit bahan
  • Peti kolam renang kuadrat tarp bahan atanapi banner
  • Ukuran wadahna buleud kai kotak endog.
  • Peti tingkat rak kai.
  • Peti bak palastik atanapi tilelep sadaya ukuran.
  • Wadahna kotak karinjang buah.
Lamun basins beton base naha bilatung henteu ngajalankeun?

Peti kolam renang jeung titincakan semén leuwih hade tinimbang kolam renang taneuh gundul, sabab sirkulasi cai tiasa langkung lancar.

Lamun kolam renang dewan semén, kudu dibikeun dina liang tempat ngurangan cai Bureau anu disingket TSB kolam renang.

Kumaha ngeunaan ngagunakeun bak palastik atawa tarp a?

Bagian bak palastik mat atanapi tarp kudu disadiakeun ku liang jang ngaleupaskeun cai lobaan jeung antisipasi cai ngeuyeumbeu.

Ukuran liang jeung jumlah kudu nyetél tur pasti kacukupan keur sirkulasi cai lancar.

wadah

Dijieunna tina naha wadahna bilatung paling alus?
  • Peti kolam renang kuadrat semén sarta bata.
  • Peti kolam renang kuadrat Adobe.
  • Wadahna kolam renang buleud tina parasit bahan
  • Peti kolam renang kuadrat tarp bahan atanapi banner
  • Ukuran wadahna buleud kai kotak endog.
  • Peti tingkat rak kai.
  • Peti bak palastik atanapi tilelep sadaya ukuran.
  • Wadahna kotak karinjang buah.
Lamun basins beton base naha bilatung henteu ngajalankeun?

Peti kolam renang jeung titincakan semén leuwih hade tinimbang kolam renang taneuh gundul, sabab sirkulasi cai tiasa langkung lancar.

Lamun kolam renang dewan semén, kudu dibikeun dina liang tempat ngurangan cai Bureau anu disingket TSB kolam renang.

Kumaha ngeunaan ngagunakeun bak palastik atawa tarp a?

Bagian bak palastik mat atanapi tarp kudu disadiakeun ku liang jang ngaleupaskeun cai lobaan jeung antisipasi cai ngeuyeumbeu.

Ukuran liang jeung jumlah kudu nyetél tur pasti kacukupan keur sirkulasi cai lancar.

media

Naon kajadian lamun média teuing baseuh?

kaayaan ieu nunjukeun yen média teu sehat kanggo ngembangkeun bilatung sarta ngabalukarkeun bau ngintip.

Bilatung henteu séhat kusabab sistem engapan na pisan kaganggu.

Paling bilatung bakal kaluar ka beungeut na escapes.

Kawas naon ciri média bilatung cageur?

Karakteristik hiji média bilatung séhat saperti kieu:

  • média gembur henteu kompak tur teu bah.
  • Aya salawasna média anyar.
Media bilatung konci pertanian mun ayaan, naon eta hartosna?

Media bilatung bilatung téh mangrupakeun lingkungan nu tinggal dina waktos anu sareng kanggo feed bilatung sorangan.

Lamun lingkungan cageur atawa media bilatung bilatung bakal lajeng otomatis séhat.

Sabalikna, lamun media bilatung unwell, éta mangaruhan kaséhatan sarta tumuwuhna bilatung nu.

Lamun kedah nyadiakeun média anyar?

Iraha nyoco bilatung, média granting dijadwalkeun hiji - dua kali saminggu ieu digosok dina beungeut média.

Kumaha carana miara média bilatung?
  • Media kegemburannya bilatung kudu dijaga ku ditambahkeunana média anyar dina rutin.
  • Media diteundeun beueus kalawan cara watering biasa.
Naon bae anu bisa dipake salaku bilatung média?
  • Urut log supa.
  • Sawdust.
  • jarami béas Rotted.
  • Humus atawa kompos alami.
  • hasilna kompos fermentasi baktéri.
  • bebek kokotor / puyuh / sapi / embe / kelenci / ayam / bebek.
  • Cocopit atawa kalapa serat.
  • runtah rumah tangga.
  • runtah pasar.
  • warung Jarian.
  • Tahu.
  • Bran atanapi bran béas.
  • sludge minyak
  • cake minyak
  • Dll

Tempo kumaha didieu >> http://bit.ly/2CuSxTY

Ulah sawdust bisa dipaké salaku bilatung média?

Meureun, lamun media nu paling lega sadia di sabudeureun urang.

Tiasa média bilatung dicampurkeun jeung media sejenna?

Mungkin, dina panggih nganggo bahan média sadia loba pisan di lingkungan urang tiap.

Teu média perlu ferméntasi bilatung?

Teu perlu.

Media - Kulture

Di inti média anu bisa dipaké mangrupa sedeng organik, kayaning:

KasGot

Kumaha kuring kalan kasgot kalayan média?

Kasgot atawa urut pasti bilatung bilatung atanapi kokotor dicampurkeun dina hiji tempat.

Ngabedakeun kasgot jeung media, katingali jelas kasgot warna hideung ciri, tékstur kasebut kawas gandum keusik.

woof

Tiasa kandang jadi langsung dibikeun ka bilatung nu?

bisa

Tempo kumaha didieu >> http://bit.ly/2Lpt0OR

Nyaeta dung sapi anyar bisa dipaké salaku bilatung feed?

Diwenangkeun.

Tempo kumaha didieu >> http://bit.ly/2RcfxPT

Samangsa

Naon na anu prédator na?

Samangsa atawa bilatung musuh pertanian nyaeta:

  • Beurit.
  • Hayam.
  • Bebek.
  • Anjing.
  • ucing
  • Sireum.
  • sparrow
  • Spiders
  • gecko
  • Dll

kurung

Kumaha do sarat asal / kurung BSF alus?

Sarat hiji tempat alus tetep bilatung tiasa tingali di >> http://bit.ly/2tWfj2o

Nyiapkeun completeness

Sababaraha parabot na fittings yén kudu disadiakeun kayaning:

  • kandang BSF
  • Nunjuk bilatung enlargement
  • Nunjuk hatching endog
  • peti endog
  • rak endog
  • bilatung rak
  • Dll

kueh garing

Kumaha Jieun pasta bilatung

Moal lami deui ...

tipung

Kumaha Jieun Tepung bilatung

Moal lami deui ...

pellets

Kumaha Ka Jieun Pellet bilatung

Moal lami deui ...

budidaya

Ieu wewengkon dibudidayakan di iklim haneut tiasa bilatung?

Budidaya bilatung teu langsung dipangaruhan suhu lingkungan, kawas panas atawa tiis, baseuh atawa lingkungan garing jeung sajabana

Kusabab ngembangkeun éta langsung bilatung pangaruh bilatung nyaeta kaayaan media sorangan. Jeung média bisa conditioned tinggal bilatung luyu jeung kaperluan bilatung.

Ieu pertanian bilatung tiasa di buka?

bilatung budidaya bisa dipigawé di buka atawa ker na di spasi dipasrahkeun.

Budidaya bilatung ogé bisa dipigawé di ventilasi hawa minimal lembab sarta cahya panonpoé.

Step by step Raising bilatung

Rekomendasi diajar tani bilatung kudu dipigawé laun, step by step supados hasilna tiasa maximal.

Saterusna, hasil praktek di unggal hambalan aya perlu dianalisis téh bener atawa perlu koreksi.

nuturkeun step by budidaya hambalan kaasup marketing bilatung bilatung
>> http://bit.ly/2GDzATm

Tips kanggo beginners sarta manula keur hasil pangalusna
>> http://bit.ly/2BDVKiE

pamasaran

Guide bilatung Marketing

Marketing bilatung pisan gampang, salah jalan anu ngajual ka diri pikeun dipaké minangka sarana ngurangan biaya purchasing pellets feed.

Upami anjeun teu acan ngagaduhan sapi diri, anjeun tiasa mendatangai sarta pendekatan ka tempat dibéréndélkeun di handap:

  • puseur Komunitas jeung tegalan tawar.
  • puseur hatchery Komunitas jeung lauk tawar.
  • puseur Komunitas na belut tegalan.
  • Komunitas manuk hias.
  • Tempat sahiji perikanan.
  • bahan kosmetik jeung bumbu.
  • Bahan dasar pikeun kaperluan farmasi.
  • manajemén runtah terpadu kalayan bank sampah.
  • Dimimitian sasatoan bisnis.
  • Ngembangna lauk jeung pertanian jangjangan.
  • Jual ka Yurie BSF.

Panggihan kumaha carana ngajual ka Yurie hibah BSF keur malarat
The hibah >> http://bit.ly/2V6gQyX
Marketing bilatung >> http://bit.ly/2RcS7tQ
Jualan bilatung >> http://bit.ly/2ELaFLS

palatihan

Pelatihan langsung Dina Reban

Lamun mutuskeun hadir pertanian latihan bilatung, hal anu penting pikeun henteu ngan bisa ngahasilkeun bilatung wungkul.

Tapi pilih taneuh latihan nu geus kabuktian sukses, kaasup channeling produksi.

Di handap gabungan program latihan Yurie BSF:

1. Produksi bilatung BSF
Anjeun bakal tiasa ngahasilkeun ramah lingkungan BSF bilatung TANPA Bau, kalawan hasil loba pisan dina 1,5 bulan.

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2Lpt0OR

2. Aplikasi bilatung BSF
Anjeun tiasa gaul bilatung BSF tetep sapi pertumbuhan Rumus husus gancang.

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2SXcBE8

3. Bilatung Marketing BSF
Yurie BSF ngajual !!! Anjeun teu kedah janten bingung pamasaran bilatung, Kusabab Yurie BSF bakal dibeuli

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2Bu7zHQ

4. ngembangkeun bisnis
Yurie BSF nyadiakeun hibah geus Rp100.000.000 sobat nu bisa ngagunakeun pikeun ngaronjatkeun kapasitas produksi pertanian bilatung Anjeun.

bantuan Refunds kalawan bilatung TANPA dipikaresep MODAL - NO RIBA !!!

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2oR86hp

5. DUTA Yurie BSFANDA pernah bakal nyalira.
DUTA Yurie BSF siap nampilkeun on tegalan Anjeun

DUTA Yurie BSF hadir dina leuwih ti kotana 100 nyadiakeun prakték hidayah di tegalan di tiap.

BUKU AYEUNA! 0812-2105-2808

6. Yurie BSF Universitas
Universitas BSF di Yurie anjeun bakal dibikeun palatihan husus ka pastikeun tingkat lanjutan.Untuk bsf budidaya modern tanpa bau luyu jeung budidaya SOP of bsf modern tanpa bau (prosedur operasi baku).

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2A4kMY1

7. Koperasi bilatung INDONESIA
Salaku sobat ti BSF Yurie otomatis anjeun jadi anggota COOP bilatung INDONESIA.

Bilatung koperasi milik bangsa Indonesia Indonésia, minangka bilatung jual wadahna resmi tur kamajuan bisnis séjén.

Anjeun bakal ngarasakeun mangpaat distribution koperasi ti bilatung panghasilan net Indonésia.

Klik pikeun bukti> http://bit.ly/2Lm1rGt

8. AGROINDUSTRI
Anjeun bakal bagian tina ngembangkeun bisnis agro-industri papanggih paménta pasar domestik jeung internasional.

9. pro Bono
Program CSR dimaksudkeun keur jalma anu bener moal bisa mampuh meuli pakét budidaya bsf modern tanpa bau.

10. Neneda jeung neangan
Venturing kana kagiatan sapopoé urang jeung doa mangrupa fardhu pikeun urang ngalih salajengna sapanjang dinten sareng Allah.

Ku kituna program Yurie BSF henteu ieu utama 10 na 9 nomer hiji sadaya program gawé nu geus dikintunkeun.

99 lokasi ranch

Pariksa 99 lokasi ranch bilatung

Geus aya patani bilatung di kota anjeun?

Cék 99 bilatung tegalan lokasi Indonesia

>> http://bit.ly/2AadIcv

Tips & Trik

Ngantebkeun Kasalametan!

BSF Sanajan aman pikeun manusa, tapi dina praktekna urang bakal di kontak kalayan litter, kandang na sludge wastes kayaning minyak runtah atawa tahu jeung saterusna.

Kituna hal anu penting pikeun kami nganggo sarung. Ieu tangtu ulah aya leungeun kami kacemar ku kuman jeung patogén.

Naha pertanian bilatung kedah janten komoditi anu?
  • Bilatung nutritionally lengkep kitu éta hébat tinggi-protéin dipaké pikeun pakan ternak.
  • dahareun pisan ngora bilatung jarian bisa resep pasar, warung junk, kandang, pabrik kokotor nu jiga sadia sarta ampir gratis.
  • budidaya bilatung relatif gampang tur murah.
  • Beternak rélatif gancang sarta alami tanpa fermentasi, tanpa ubar, tanpa mesin.
  • Résiko panyakit dina aquaculture bilatung rélatif minimal.
  • The outlook pasar bilatung bilatung dina bentuk pasta, tipung bilatung, bilatung pellet anu kabuka lega.
Mangpaat flies Héjo?

Taya kreasi Allah aya benefit, Kaasup bluebottle ogé mantuan teuing.

Mangga ningali video di handap nangtukeun kauntungan nu bisa dicokot tina bluebottle.

klik >> http://bit.ly/2rQPGio

video

video

Moal lami deui ...

Masih gaduh patarosan?
Ngahubungan Yurie BSF
Tel / WA: 0812-2105-2808

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!