Sarat Paké

Sarat Paké (Tos) YurieBSF

istilah pamakean

Ngabagéakeun ka digital situs YurieBSF bilatung. Tos (istilah pamakean) atawa rezeki jasa mangrupa unsur layanan nu kudu Disusul tur sapuk kana ku duanana pihak dina perda lumaku. aturan urang ulah perhatian urusan kayaning pelanggaran tina hukum perlindungan konsumen, jeung istilah dina Tos anu tiasa jum'atan ngariung. Urang oge bisa make Sarat Service jeung kawijakan ngeunaan pamakéan jasa dina ramatloka a.

Anjeun bébas pikeun ngakses jeung make sagalana dina situs ieu. istilah urang tina eusi patali situs YurieBSF nyaeta:

  • anjeun bisa ngamangpaatkeun sakabéh eusi patali kabutuhan Anjeun
  • mangga bagikeun na salin upami diperlukeun
  • lamun aya patarosan salajengna mangga ngahubungan kami

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!