Latihan e latihan ++ BSF Modern Aquaculture Tanpa Bau

budidaya BSF modern tanpa ambeu anu hijina latihan e latihan ++. nu ensures Anjeun sukses. Kabéh latihan tutorials e latihan ++ pertanian bilatung Anjeun tiasa ngundeur ngaliwatan aplikasi Yurie BSF di PlayStore. Yurie latihan budidaya BSF bsf babarengan anjeun bisa milih lokasi praktek nu pangcaketna ka anjeun. lantaran latihan bilatung tatanén ++ Anjeun ogé dijudulan prakna di kebon sumebar Yurie BSF 99 kota beuki sakuliah Indonesia. Tatanén BSF latihan tanpa bau na geus diuji junun.

Ngundeur Aplikasi Yurie BSF

e-tangerang

Bilatung Pelatihan Prosés Tanpa Bau

  • Dina mimiti Anjeun enroll
  • Satuluyna anjeun bakal dibere aksés ka aplikasi Yurie BSF di PlayStore
  • Anjeun oge bakal diondang kana grup rusiah FB modern budidaya bsf tanpa bau
  • Pangiriman barang bisa dikirim jam prakték 2x24 sanggeus pendaptaran
  • Pangiriman siki, endog jentik diadaptasikan ka kesiapan
  • Anjeun dijudulan prakna dina salah sahiji widang tegalan Yurie BSF
  • Hidayah sanggeus prakték sawah kénéh dibawa dugi aya hasilna

Pendaftaran

Sateuacan anjeun gabung, Anjeun kudu didaptarkeun ku ngirimkeun bukti pembayaran waragad latihan ngaliwatan BRI mindahkeun bank.

Tur anjeun bakal menta salinan tina kartu ID salaku rékaman administrasi.

e-tangerang

Aksés Yurie BSF Aplikasi

Saatos resi mindahkeun mengiriman, anjeun bakal nampa hiji sandi husus pikeun muka aplikasi Yurie BSF aya dina PlayStore.

Dina BSF dina aplikasi PlayStore Yurie ieu geus disiapkeun:

  • Tilu guidebooks tiori sarta praktek
  • Video tutorial pertanian bilatung tanpa bau
  • Rumus dijieun pasta bilatung
  • tipung bilatung
  • pellets bilatung
  • Aplikasi pupuk cairan organik (POC) bilatung pikeun rupa-rupa daun tutuwuhan jeung buah
  • pupuk padet aplikasi bilatung katuhu

Sanggeus meunang sandi konci, Anjeun tetep buka, download na nonton video praktis mana anjeun salami aya konéksi internét.

aplikasi BSF Yurie pisan badag alatan loba video sareng dokumen di dinya, tapi kalawan téhnologi canggih, hasil tungtung geus jadi aplikasi pisan lampu tina 16MB.

Ieu fasilitas canggih kami geus disiapkeun supaya aplikasi BSF Yurie tiasa didownload ku sakola heubeul tipe hp leuwih tiheula.

Gabung Grup classifieds

Lengkah saterusna anjeun bakal diondang khusu diasupkeun kana budidaya BSF modern grup rusiah fb tanpa bau.

Dina budidaya bsf modern grup rusiah fb tanpa bau dibagi kana tilu tingkatan, nyaéta

  • nu mimiti
  • tengah-tengah
  • ngamajukeun

Dina grup ieu anjeun bakal papanggih jeung sakabeh nu aya para sahabatna di BSF Yurie sakuliah Indonesia. Meraka babagi pangalaman tur nyieun komunitas di kota, mungguh.

Mangga ngabahas kalawan adab sopan. Urang bakal rengat handap "premanisme" joked "saendeng" teu di tempat jeung hal anu kudu nganggur teu jeung usaha ka arah budidaya suksés bilatung BSF tanpa bau.

Tingkat division dimaksudkeun yen sakabeh para sahabatna BSF Yurie leuwih difokuskeun di pertanian prakték bilatung sapopoé.

Dina unggal tingkat anjeun bakal dipandu ku hiji atawa dua mentors anu geus suksés. Kituna dibere mangrupa hasil prakték henteu téori ngeunaan trial and error.

e-tangerang

kiriman Barang

Unggal pakét dibeuli, anjeun ogé dibéré rezeki pakakas pikeun praktek imah maranéhanana sorangan, kaasup siki, endog, singgat jeung alat ancillary lianna.

pakét ieu dibagi kana dua kategori: obyek inanimate jeung mahluk hirup. Kategori obyék inanimate bakal dikirim 2 x jam 24 sanggeus kami nampi alih bukti,

Kategori mahluk hirup sapertos siki, endog, larva jeung sajabana bakal dikirimkeun nurutkeun kesiapan Anjeun. Ieu dimaksudkeun yen hal hirup keur dikirim narima sanggeus persiapan geus réngsé.

Bukti kiriman jasa kurir nu urang milih wangun kuitansi nu bakal meunang mariksa ayana mindahkeun kitu.

e-tangerang

lapang

Sakali tiasa ngundeur aplikasi tur neuleuman sorangan ogé gabung group, Anjeun boga hak diajar prakték di salah sahiji peternakan Yurie BSF nyebarkeun ngaliwatan 99 dayeuh sakuliah Indonesia.

Anjeun bakal di bom ku mentor anu geus berpengalan na aquaculture Certified bsf modern tanpa bau. Sahingga anjeun bakal diajar hal anu sarua.

Ieu pasti hiji kaunggulan pikeun anjeun prakna dina kota caket dieu. Sabab éta nutup anjeun teu kudu méakkeun badag kana angkutan, airfare, waragad pamondokan akomodasi na waktu ieu ogé fléksibel.

      Jaminan Up parantos kalayan hasil

      Sanggeus prosés luhur, Anjeun masih bakal meunang hidayah sukses.

      jaminan Marketing

      Bilatung Anjeun bakal dibeuli ku BSF Yurie pikeun Rp7.000 / kg. jadi teu kudu nyusahkeun néangan pamasaran deui.

      Tapi lamun teu hayang ngajual ka Yurie ogé teu masalah. Anjeun bébas mutuskeun mana hayang lalaki jual bilatungThe -maggot.

      e-tangerang

      ngembangkeun usaha

      Sooner atanapi engké karya budidaya tanpa bilatung bau bilatung bakal earn nu loba. Mun anjeun getol ngajual bilatung pikeun Yurie BSF.

      Kami geus disadiakeun hibah sajumlah Rp100.000.000 sobat, - pikeun ngembangkeun bilatung produksi.

      hallmarks séjén:

      interaktip

      Bisa langsung rundingan ku mentor profésional

      gampang dicocogkeun

      The dikombinasikeun latihan e learning jeung offline (sawah prakték) tiasa iraha wae jeung dimana wae anjeun di will. Malah bisa ngundeur bahan tangtu.

      kabuktian suksés

      métode pertanian bilatung tanpa bau geus diuji hasil sarta dinikmati ku rébuan para sahabatna Yurie hasilna BSF

      bahan anyar

      Hitungan budidaya salawasna diropéa saperti diperlukeun

      dibandung

      Pangajén ti peserta ka palatih urang dina bentuk testimonials video na testimonials nyata nu bisa nu katingali hirup dina saluran youtube Yurie BSF.

      e-tangerang

      FAQ

      Sabaraha pikeun pakét latihan?

      Latihan ++ e latihan teu mayar atanapi gratis, Anjeun mayar teh pakét barang. Kisaran harga pakét Rp100.000-Rp4.000.000 gumantung kana pakét anjeun milih.

      Naha éta téh cocog pikeun beginners?

      Éta merenah. Kusabab éta buku panduan bahan sarta tutorials video dijieun bertahap ti enol nepi ka sukses. Anjeun ngan pilih pakét latihan ++ e latihan sakumaha diperlukeun.

      Ulah sakali dibayar kabeh jadi?

      No Pakét barang anu nuju di Luyu fokus bahan anjeun mésér.

      Ulah tutorial ka tiasa didownload?

      Sumuhun, Anjeun bisa ngundeur modul dokumen download.

      Kapentingan?

      Gabung kiwari ogé kalayan séjénna ++ 2000!

      Contact us Tel / WA 0812-2105-2808

      hatur nuhun

      Salam simpen na BERSIHLAH Indonesiaku

      Yurie BSF

      Yurie

      Pin Eta dina Pinterest

      bagikeun ieu
      G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!