Yurie BSF

tanya jawab
Nurseries cara Lele

Assalammualaikum WR WB
Mangga mantuan patarosan elmu ngajawaban ngeunaan beternak lele
Ieu di bagikeun (disebarkeun)
mun média sosial kayaning WA, FB, G +, Pinterest, LinkedIn Twitter jsb

Muga amal babagi pangaweruh ieu bisa nyimpen urang di ahir waktu engké. Aaamiinn

eusi Anjeun mana dieu. Ngédit atawa cabut inline téks ieu atanapi di setélan modul Kandungan. Anjeun oge bisa gaya unggal aspék eusi ieu dina setelan Desain modul komo nerapkeun CSS custom kana téks ieu di setélan Advanced modul.

aeration

Dupi eta aya tanpa aeration?

Pikeun balong lele hatchery tanpa aeration mungkin jadi, tapi aya résiko tumuwuh nu singgat lele slow.

Sarta jumlah siki lauk bisi di balong teu kaci loba.
Mun loba teuing siki bakal dicabut oksigén sarta bisa ngabalukarkeun pati.

Eta kudu dipikaharti maksud teh aeration di balong hatchery geus ngaronjatna jumlah oksigén di balong, supaya urang bisa ningkatkeun jumlah lele seeding padet di balong.

lukut

Kumaha carana nungkulan nu loba jentik balong lukut?

Di dieu nu kumaha:

  • Ku méré hiji titincakan luhureun larva balong lele. Alas ieu sun blinds buka langsung ka kolam renang. Ku kituna anu tumuwuhna lukut bisa ngurangan.
  • Jieun meresihan lukut sareng scoop tina waring hideung.
  • Aya ogé kudu dibikeun sahenteuna sakali hiji uyah minggu, pk atanapi metalin Blu. Porsi anu sababaraha rezeki penting rutin.

padet Tebar

Idéal dénsitas stocking per méter pasagi?

Pikeun dénsitas stocking per méter pasagi bisa diitung ku cara ngalikeun LxWxH kolam renang.

Contona, siki lele kolam renang ukuran 280cm 300cm x jangkungna x 25cm kalawan rata 10 cai - 15cm sarta kalawan cai sirkulasi, kolam renang nu bisa nampung nepi ka cikal 50.000 2 janten ukuranana - 3.

    Stocking dénsitas 600cmx200x65cm cara ngukur?

    Keur learning awal tiasa antara 500 - 1.000 buntut.

      woof

      umur Naon kudu dibikeun lele cikal bubuk pellet atanapi Fengli?

      Bibit lele mimitian ti umur opat dinten bisa dibikeun bubuk pellet tapi saeutik wungkul.

      Tujuan nyadiakeun feed bubuk pellet ka larva lele nambahan energi tina karbohidrat pikeun nambahkeun jentik lele sehat sarta kuat

      Tapi kudu dibereskeun dibéré cacing sutra jadi suplai protéin, keur kasusah dina tahap ngumpulkeun hiji cacing sutra bisa digantikeun ku pasta bilatung.

      Pasta dijieun tina atah bilatung bahan bilatung atawa bilatung atanapi larva blackflies atawa hideung soldadu laleur.

      Ieu gampang, ngan ku nyieun némpelkeun dijieun tina cacing sutra.
      Maksudna bahan baku utama dina bentuk bilatung bilatung téh dicampur bahan sejenna di Blénder a lajeng.

      Saacanna nganggo toko munggaran dina kulkas salila 24 jam alamai pikeun prosés fermentasi pikeun maksimalkeun pungsi eusi gizi tiasa maximal.

      Pikeun leuwih rinci tujuanana bisa ditempo dina website www.YurieBSF.com

        Sabaraha gram bubuk atawa pellets Fengli dirumuskeun ka lele feed jentik?

        Pengli bubuk pellet rada dibikeun ngadeukeutan salah gram. Kumaha tiasa kana kado langsung ka larva balong stocking lele.

        Kumaha nyoco jentik lauk Bibis eta diperlukeun dina mimitina?

        Feed kedah "dibibis" heula, Tujuan eta guna eupan beuteung lauk expands luar, jadi salian lauk satiety mimiti aya ogé ditangtayungan tina bloating kasakit.

        Kumaha membibis nyaéta kieu:

        • Menyemprot cai saeutik kana eupan, pastikeun teu tarnish.
        • Aduk dugi dicampurkeun.
        • Hayu nu feed geus aya Bibis di angin leuwih 15 - menit 30 pikeun kadaharan lamun keuna karasaeun spongy atanapi lemes.
        • Saterusna, larva feed lele siap jadi bisi.
        • Paburencay merata eupan. Total set saeutik ku saeutik.
        • Nyerah jentik fed lele, Ngeureunkeun lamun teu sumanget larva katingal mimiti tuang deui.
        • Pastikeun aya loba anu teu dahar feed jentik. Ulah ngantep handapeun kolam renang nu loba sedimen bakal amonia atawa toksik mun siki lele.
        Kumaha carana sangkan penyediaan a alus cacing sutra?

        Pikeun hasil maksimum, administrasi cacing sutra kudu nuturkeun hambalan-demi-hambalan dina:

        Hambalan munggaran, rok cacing sutra nu geus kaliwat, sahingga excrement na wasted sahenteuna dua poé.

        Saterusna, méméh dibikeun dina nyeuseuh jeung kocor cai jalan ka bener beresih.

        Pastikeun aya meta tulang taleng casut jeung cacing sutra di handapeun kolam renang nu disababkeun kualitas cai turun.

          Kumaha nyoco jentik lauk Bibis eta diperlukeun dina mimitina?

          Feed kedah "dibibis" heula, Tujuan eta guna eupan beuteung lauk expands luar, jadi salian lauk satiety mimiti aya ogé ditangtayungan tina bloating kasakit.

          Kumaha membibis nyaéta kieu:

          • Menyemprot cai saeutik kana eupan, pastikeun teu tarnish.
          • Aduk dugi dicampurkeun.
          • Hayu nu feed geus aya Bibis di angin leuwih 15 - menit 30 pikeun kadaharan lamun keuna karasaeun spongy atanapi lemes.
          • Saterusna, larva feed lele siap jadi bisi.
          • Paburencay merata eupan. Total set saeutik ku saeutik.
          • Nyerah jentik fed lele, Ngeureunkeun lamun teu sumanget larva katingal mimiti tuang deui.
          • Pastikeun aya loba anu teu dahar feed jentik. Ulah ngantep handapeun kolam renang nu loba sedimen bakal amonia atawa toksik mun siki lele.
          Kumaha carana sangkan penyediaan a alus cacing sutra?

          Pikeun hasil maksimum, administrasi cacing sutra kudu nuturkeun hambalan-demi-hambalan dina:

          Hambalan munggaran, rok cacing sutra nu geus kaliwat, sahingga excrement na wasted sahenteuna dua poé.

          Saterusna, méméh dibikeun dina nyeuseuh jeung kocor cai jalan ka bener beresih.

          Pastikeun aya meta tulang taleng casut jeung cacing sutra di handapeun kolam renang nu disababkeun kualitas cai turun.

            Sabaraha kali nyoco salila usum hujan?

            Salaku usum hujan nyoco yakin sakali hujan dieureunkeun sababaraha jam, supaya feed henteu dicampur jeung cai hujan.

            Mun inténsitas hujan lila cukup dahar dua kali sapoé, ieu nyadiakeun feed dina nyoco waktos na diserep hadé ku lele.

            Ulah nyoco karek réngsé nalika hujan atawa hujan, lele fed nalika hujan tiasa di résiko gering.

            Kusabab éta kadaharan anu geus didahar moal nyiduh deui sangkan cai kolam renang murky coklat.

            hasilna goréng séjénna kalawan kitu kaayaanana bakal kalikeun sarta ngabalukarkeun mildew lauk gering.

              Naon eupan alus sanggeus nyokot casut?

              Masihan Fengli nol.

              Kumaha sprinkled saeutik ku saeutik.

              Jokowi casut masih ngalakukeun saloba kurang hiji gram.
              Anu pangalusna atawa pasta nyadiakeun bilatung.

              Sakali siki lauk Hardy bisa dibéré bag I premium. Atawa simpen dina biaya feed dibikeun pellets bilatung protéin luhur.

              Salian ngandung hiji gizi lengkep jeung luhur di protéin, sangkan fee pellets bilatung oge pisan low, ngan ngeunaan 3.000 / kg.

              beternak lele kauntungan badag rusiah ieu teh pellet feed bilatung mirah tapi tinggi di gizi.

                Naon feed alternatif nunjukkeun yen lele gancang badag?

                Bilatung BSF, slugs, snail jsb

                Pikeun mangrupakeun cara nu panggampangna tur murah sangkan bilatung dirina, jalan kabuka dina google, www.YurieBSF.com

                  panyakit

                  Kumaha kana tatanan ukuran siki lele 1 - 2 muzzle bodas nyingkahan panyakit dina?

                  Anu ngabalukarkeun kasakit mangrupa muzzle bodas kakeunaan panonpoé lengkep sareng cai anu teuing ngumpul.

                  Karakteristik balong cai asalna éta beureum saulas lajeng neuteup spot jamur bodas.

                  Ulah aya masalah ieu, Di luhur kolam renang nu ieu roofed, atawa bisa ogé masihan daun cau anu boga fungsi minangka hateup anu.

                    Naon anu jadi sabab hiji nabrak kana aci fin?

                    Nabrak kana aci fin alatan éfék négatip pangan tetep amonia éta.

                    Sajaba ti éta, alatan jumlah mukus di handap kolam renang.

                    Leyuran nyaéta pikeun ngeset jumlah feed nu teu teuing nu teu didahar sarta dijadikeun sumber jentik lauk racun.

                    Ngabersihan kolam renang nu rutin, kaasup ku cara méré sirkulasi cai kana dispose tina amonia aya.

                    Naha nya aya nabrak di lele cranium?

                    Hiji alesan sabab caina teuing murky.

                    Pikeun nungkulan masalah ieu ulah ngagantian tina caina, sarta nambahan probiotics.

                    Probiotics pikeun pencegahan nu bisa dibikeun dina daun dadasar gedang biasa.
                    Atawa ngagunakeun probiotics jus daun noni.

                    Kumaha tiasa ngundeur tutorial on ramatloka www.YurieBSF.com

                    Naon anu ngabalukarkeun lauk ngambang dina caina?

                    Anu ngabalukarkeun lauk ngambang bisa jadi sabab lolobana eupan dibéré, atawa kusabab cuaca tiis.

                    Kumaha carana ngajawab lauk ngambang?

                    Lengkah metalin munggaran Blu masihan nginum obat, teras tilu jam saterusna, bursa cai saloba 50%.

                    Lengkah dua, pastikeun nu dahar hareup diréduksi, sarta dibibis méméh dibikeun ka lauk.

                    tips:
                    Pikeun posisi balong téh dina Kotak hateup.

                    Pastikeun hujan ragrag ngaliwatan kotak nu teu langsung digolongkeun kana kolam renang, sabab mildew hideung tina kotak racun.

                    Naon anu jadi sabab hiji lump beureum dina abdomén deukeut aci?

                    Ngabalukarkeun utama kasakit mangrupa pola dahar kaleuleuwihan.

                    feed kaleuleuwihan baris ngahasilkeun loba sésana anu disimpen di handapeun kolam renang dicampur mukus lauk jeung jadi kuman.

                    Leyuran nyaéta cai limbah ngaliwatan handapeun solokan kolam renang. Tur nyetel bagian feed sumebar dina taneuh teu squander atawa teuing.

                    Alus teu nambahan jahé anu?

                    Pisan nice, nambahan rempah kayaning jahé atawa jahé atawa bodas atanapi betel daun anu digodog greatly ngabantu ningkatkeun lauk stamina.

                    The bumbu alam oge alus salaku probiotic alam.

                    Kumaha Cope jeung lele ngadeg?

                    Di dieu aya sababaraha cara pikeun nungkulan lele stand:

                    • Ngurangan dahar.
                    • Dipiceun handap cai tina kolam renang.
                    • lele nongkrong misah
                    • Geprak 3-5 bodas cengkéh jeung Sprinkle kana balong lele
                    • Sprinkle lauk uyah ka balong lele.
                    • Sprinkle kalawan ubar bulao ka balong lele.

                    tips:
                    Cara di luhur sakumaha ogé kasakit slime lele kaayaan ubar ngagem off, caina geus mendung atanapi bau.

                    dipilihan

                    Sabaraha dinten saatos hatching lele siki disusun?

                    Nedunan diurutkeun munggaran sanggeus 15 poé.
                    Tapi nu dicokot rada bendolan atanapi plentongan wungkul.

                    Lima poé lajeng do asihan dina total.

                    tips:
                    Ulah nurun total lauk di handapeun umur 15 poé, éta tiasa picilakaeun pikeun maéhan lauk.

                    Tips & Trik

                    Kumaha tinggi nyaéta caina katuhu pikeun hatcheries lele?

                    Tingkat cai teu kudu ngaleuwihan 20cm.

                    Geus beureum warna cai anu alus pikeun lele?

                    Salila pertumbuhan lauk normal teu masalah.

                    Lamun anu kudu lumangsung, teras ngalakukeun perlakuan jeung probiotics rutin.

                    Kumaha tinggi nyaéta caina katuhu pikeun hatcheries lele?

                    Tingkat cai teu kudu ngaleuwihan 20cm.

                    Kumaha carana sangkan nu cikal lele ukuranana 3-4 henteu gampang pikeun maot?

                    jalan pikeun mastikeun kolam renang anu kakeunaan sinar panonpoé, sarta ngantep ¼ bagian katutupan ku daun cau conto.

                    Lamun kaayaan kolam renang nu tanpa hateup a na di jieun na kolam renang kakeunaan panonpoé sadayana dinten, jadi do parobahan cai salaku 30 - 50%.

                    Kumaha carana ngajaga bibit tumuwuh max?

                    Cara panggampangna nyaéta nyadiakeun siki feed bergizi, protein gizi sarta luhur nu lengkep.

                    Tapi lamun meuli feed kalawan kriteria ieu di toko, éta moal nutut waragad.

                    Ku kituna kedah ngadamel alternatif sorangan salaku diperlukeun lele feed jentik di ongkos panghandapna mungkin.

                    Nyaéta dina bentuk bilatung atanapi maggots atanapi jentik hideung soldadu laleur.

                    The trik nalika larval lauk nepi ka opat puluh poe, bilatung dicincang atanapi di Blénder sarta dibikeun ka larva lele.

                    Masihan merata ambéh kabéh can bagian jentik lauk aranjeunna mungguh.

                    tips:
                    Angkat kakaban guna eupan pasta nu teu lengket na settle bilatung.

                    Sabaraha kali kedah ngarobah caina?

                    Ngagantian tina caina kudu dumasar kana kondisi caina. Kusabab unggal wewengkon ngabogaan tingkat kualitas cai rupa-rupa.

                    Ciri tina cai kudu diganti nyaeta nalika cai kolam renang geus dimimitian ngaluarkeun ngintip abau.

                    Atawa lamun lauk anu geus dimimitian kasampak moal pindah swiftly.

                    Ngagantian cai moal sakali, tapi maksimal satengahna deui, lajeng deui dinten salajengna dugi lauk Sigana deui mindahkeun swiftly.

                    Kumaha Cope jeung tumuwuh lele kuntet?

                    Loba ngabalukarkeun tumuwuhna kuntet lele, umumna kusabab pola nyoco miskin jeung kualitas feed dibikeun kualitas ogé sosorangan.

                    Masalah badag tina feed waragad dina loba widang.

                    Kituna, patani lele kudu jadi kreatif dina nyieun feed sorangan.

                    Hiji leyuran nya éta nyieun hiji feed alternatif tina bilatung.

                    Wincik cara nyieun hiji bilatung feed alternatif bisa ditempo di BSF ramatloka yurie.

                    Dina google tipe yurie bsf atawa tipe www.yuriebsf.com

                    Kumaha carana abdi tiasa nyegah cai kolam renang greens gancang?

                    Preferably pikaresep warna caina teu héjo, tapi dina naha cai kolam renang keur disiapkeun geus loba sato leutik kénéh di dinya.

                    Alatan ayana sasatoan leutik nu cicing nunjukkeun yén cai téh alus pikeun urang paburencay sikina.

                    sato leutik kayaning jentik reungit, plankton kebon binatang sejen na lian ti cai salaku potable pikeun lauk sumebar lauk ogé feed tambahan sorangan.

                    Di dieu salah cara sangkan cai balong greens gancang:

                    • Nempatkeun cai bersih, cai bersih bisa datangna tina sumur atawa taneuh.
                    • Lamun teu aya ogé cai na hoyong nganggo cai dicandak ti Pam cai mangka anjeun kudu sahenteuna munggaran endapkan salila tilu poé, guna beusi sarta partikel négatip na settle ka handap wadahna.
                    • Lengkah saterusna nyaeta fértilisasi ku karung pupuk ngasupkeun drum sarta ngantep nangtung pikeun salah sahiji atawa dua minggu.
                    • Jokowi probiotics oge alus tur mantuan ngagancangkeun héjo prosés balong cai.
                    • Saatos salah sahiji atawa dua minggu lajeng caina bakal ngahurungkeun warna héjo sarta eta moal kasampak loba jentik reungit jeung sato leutik lianna.
                    Kumaha carana ngajawab foaming kolam renang?

                    Hiji ngabalukarkeun foaming kolam renang téh dénsitas lauk di balong teuing tinggi.

                    Upami ieu kajadian, ulah thinning ku misahkeun atanapi ngabagi lauk kana pools béda.

                    Naha endog spawning loba hasil tapi loba nu maot?

                    Jumlah maot bisa jadi alatan kualitas sires anu kirang disusun.

                    Kituna pastikeun sires stud lele kedah ditumpes siap.

                    Pastikeun lele perawatan broodstock kudu dibikeun feed nu geus luhur dina protéin jeung nutrsi lengkep sareng perhatian sateuacan di pijahkan

                    Kumaha kuring meunang jentik lele gancang badag?

                    Nyadiakeun dahareun bergizi tinggi kayaning bilatung BSF.

                    feed Dibibis méméh dibikeun tur masihan jahé atawa daun gedang jeung buah leutik jalan leutik salaku larva probiotic alam.

                    Masih gaduh patarosan?
                    Ngahubungan Yurie BSF
                    Tel / WA: 0812-2105-2808

                    Yurie

                    Daptar eusi

                    Pin Eta dina Pinterest

                    bagikeun ieu
                    G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!