Aplikasi Yurie BSF

aplikasi BSF Yurie mangrupakeun program anu ngahaja dijieun, pikeun mantuan dina palaksanaan budidaya ngapung bsf ti dokumén jeung tutorials video prakték produksi ayaan bilatung tatanén/ hoard tanpa bau.

Yurie BSF dina ngarancang aplikasi ngagunakeun rezeki basa program kacida canggih. Nyaéta cicing Chat tanpa ngabogaan ninggalkeun atawa kaluar aplikasina. Ku kituna lamun aya patarosan tiasa langsung conveyed.

Salian beban file na canggih pisan leutik sarta lampu anu aya 17 MB. Ku kituna eta bakal moal beungbeurat pamaké hp.

Hal Yurie aplikasi sejen BSF dibiruyungan hambalan SOP by step pikeun ngidinan hiji pamaké ngagunakeun unggal aspék ulikan dina aplikasi anu.

Jeung paling nguntungkeun sabab dina aplikasi ieu miboga kamampuh interaksi antara hiji pamaké pikeun pamaké séjén. Ku kituna eta pisan mangpaatna pikeun pamaké Yurie aplikasi BSF. Ngundeur Aplikasi Yurie BSF

Kategori Naon Aplikasi Yurie BSF?

Aya loba kategori nu beda-beda aplikasi dikandung dina PlayStore. Mangka aplikasi BSF Yurie kaasup nu kategori?

parabot Aplikasi

Kaasup dina kategori ieu pikeun ngaronjatkeun kinerja sarta pungsionalitas smartphone Android. Conto: 360 Kaamanan, Bersih Master, Google Translate, Greenify, Audio Recorder, jeung sajabana

Aplikasi sosial

jenis aplikasi tina aplikasi sosial ngajadikeun pamaké disambungkeun jeung loba jalma séjén. Conto: Facebookk, Instagram, Twitter, Google+, jsb

Aplikasi komunikasi

Jokowi pamaké fasilitas pikeun interaksi via obrolan atawa sora. Conto: BBM, WhatsApp Rasul, garis, Facebook Rasul, WeChat, KakaoTalk, jsb

fotografi Aplikasi

Aplikasi tina kategori ieu loba dipaké pikeun tujuan fotografik. Conto: Camera360, PicsArt, B612, Magisto, MomentCam, kitu ogé Adobe Photoshop, jsb

News jeung Majalah Aplikasi

Aplikasi News jeung Majalah aplikasi téh majalah atawa warta aplikasi nu bisa maca langsung dina HP Conto: babeh, Kurio, CNN, VIVANEWS, kompas, jsb

Hiburan Aplikasi

Hiburan Aplikasi anu leuwih hiburan. Conto: musik, kaulinan, TV, keur ngalirkeun video.

Aplikasi Atikan

aplikasi Yurie BSF digolongkeun kana kategori ieu, nyaéta aplikasi atikan. Sacara umum, kategori ieu aplikasi anu aimed pikeun mantuan dina atikan. Conto: Kaulinan atikan Kids, Smart Kids, Smart math, Duolingo: Diajar Basa Free, jsb

Yurie BSF sabab aplikasi nu mangrupa pangajaran sorangan aplikasi ad-haratis pikeun ngidinan pamaké learning langkung nyaman tanpa keur interrupted ku commercials.

Iklan nu umumna ditangtayungan boga tujuan pikeun ngahasilkeun pendapatan dibayar ku advertisers. Ieu ngandung harti aplikasi ad-gratis Yurie BSF teu meunang sharing naon ti pamaké.

Ieu murni Yurie BSF hoyong bagikeun 100%.

Naon fitur dina Aplikasi Yurie BSF?

Pisan loba fitur sadia dina aplikasi ieu téh

  • Tentang Kami
  • Rp100.000.000 Usaha Bantuan Dana, -
  • Budidaya BSF Modern TANPA bau
  • pakét FREE 100%
  • pakét pérak
  • Pérak Ditambah Paket
  • pakét emas
  • Emas Ditambah Paket
  • pakét platinum
  • Platinum Ditambah Paket
  • pakét Gebyar
  • Grup Rusiah Yurie BSF
  • BSF Kagiatan
  • Aquaculture lele
  • nila Aquaculture
  • budidaya guramé
  • Hayam tatanén
  • Reban herbal
  • feed alternatif
  • Yurie BSF Dot com
  • ngobrol Online

Nepangkeun Yurie BSF

Yurie BSF mangrupakeun hiji-hijina pausahaan nu naratas budidaya na bilatung BSF henteu bau di dunya modern.

Produksi bilatung maké runtah tanpa bau, litter, kandang. budidaya bilatung tanpa bau teu ngakuan fermentasi, teu make obat na teu kedah mesin.

Jadi produksi bilatung janten panggampangna tur ngarugikeun kira antara Rp2.100-Rp2.450 per kg

Rp100.000.000 Usaha Bantuan Dana, -

Hibah ka babaturan nu dilebur ka sobat Yurie BSF getol ngajual na ka Yurie BSF bilatung.

Tujuan bantuan teh mangrupa janten babaturan Yurie BSF salajengna bisa ningkatkeun bilatung produksi sarta jul mun Yurie

Budidaya BSF Modern TANPA bau

fitur ieu geus sadia di rupa-rupa tutorials video bilatung lila pertanian tanpa bau. Anjeun ngan lalajo jeung prakték nurutkeun kana éta pedoman ngandung dina video.

Video tutorials nu aya dina fitur ieu henteu nyebarkeun dina média sosial na youtube. Kusabab éta video na dokumen ieu disadiakeun husus pikeun para sahabatna Yurie.

pakét FREE 100%

Diajar 100% pertanian bilatung bébas, bungkusan husus pikeun jalma anu teu bisa mampuh rencana dibayar. Sarat jeung kaayaan mangga ngahubungan Cik Yurie di 0812-2105-2808.

Naha Yurie BSF Aplikasi penting?

Kusabab aplikasi ieu téh hiji pamaké alat invaluable dina praktek pertanian bilatung tanpa bau

  1. Sateuacan Anjeun latihan tiasa diajar ku cara ningali tutorials video sadia dina aplikasi. Sahingga nalika tegalan aya kana gambar awal.
  2. Saatos prakték, aya mindeng hal saeutik anu urang poho, atawa ngan hayang nanya ka diri nalika anjeun cicing di imah lajeng latihan reopen tutorial video ieu.
  3. Update panganyarna dina bentuk video sareng dokumen penting diropéa ngaliwatan aplikasi ieu, ku kituna dimana wae Anjeun bade meunangkeun bewara na apdet ngeunaan pertanian bilatung tanpa bau.

Alus keur beginners sarta pasti kudu ngamutahirkeun ngembangkeun bisnis bilatung senior jeung émbaran dikirim via aplikasi ieu.

Kumaha ditéang jeung suksés Aplikasi BSF Yurie Reban bilatung?

Dina prakték, butuh hidayah langsung sarta langsung. Jeung tahapan dina kerja.

Video praktekna aya dina aplikasi geus dipake keur gabungan di jalan kitu janten step by step runtuyan jeung SOP aya na (prosedur operasi baku). Ku kituna aya uniformity sahiji cara gawe sarta tangtu hasil nu ogé dipiharep bisa henteu uniformity (teu lame)

Yurie para sahabatna dimana wae ayana ku nuturkeun tungtunan dina aplikasi diperkirakeun ngahontal udagan ratusan panén bilatung kg dina waktu kurang ti 1,5 bulan.

Jeung cara pikeun ngahontal ieu nuturkeun video tutorials aya. Ku kituna éta pohara penting sarta loba diperlukeun aplikasi ieu dina raraga ngahontal cita produksi bilatung kalawan hasil loba pisan sarta tanpa bau.

Kauntungan sarta Mangpaat tina Aplikasi Yurie BSF

  • Ulah stress kusabab léngkah gawé anu jelas
  • salawasna diropéa
  • Aya metodeu standarisasi pikeun ngurangan kasalahan sarta omissions.
  • Produksi bilatung poean leuwih percaya diri jeung bebas
  • Langkung kaorganisir dina ngalaksanakeun produksi bilatung.
  • standar unjuk dijieun ku hasil beton
  • Boga parabot analitik pikeun ngaronjatkeun ngahasilkeun
  • Gaduhan panduan evaluate karya anu geus dipigawé.
  • Nyieun hiji lomba aman sareng nyaman pikeun gancang ngalaksanakeun bilatung karya.
  • Langkung kaorganisir jeung efisien.
  • Mangrupakeun guideline di bawa kaluar pertanian bilatung sapopoé.
  • Ulah aya tumpang tindih tina palaksanaan karya.
  • Mun aya kasalahan leuwih gampang jadi dilacak jeung dianalisis
  • Prosés kerja anu beuki aman tur bisa ngajalankeun maksimum dina situasi bermcam.

Yurie BSF Aplikasi Ringkesan

tutorials bébas nu aya dina aplikasi tina parabot na kandaraan merupak pertanian bilatung hasil tanpa bau.

aplikasi ieu téh pohara berpengaruh dina laju kasuksésan panen tina ratusan kg dina waktu kurang ti 1,5 bulan.

Tungtunan dina aplikasi pastikeun aya hasilna produksi bilatung téh loba pisan, produksi mayeng, tanpa wae stress, aman, nyaman, sareng nambihan kayakinan kana ngajalankeun hiji pertanian bilatung pikeun jangka panjang.

Ngundeur Aplikasi Yurie BSF

tetep learning

Yurie

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!