Nepangkeun - Kahiji di Dunya Aquaculture bilatung Tanpa Bau

Ngeunaan Yurie BSF

Nepangkeun - Ngeunaan Yurie BSF éta hiji pausahaan naratas modern pertanian BSF bilatung tanpa ambeu di dunya, program kaunggulan BSF 10 Yurie salaku wahana bsf budidaya modern suksés tanpa bau. Urang ngembangkeun budidaya bilatung serangga tanpa ambeu hideung soldadu laleur.

Dina prosés budidaya maké bilatung euweuh bauan

  • runtah pasar, RT
  • kandang na
  • tutuwuhan runtah

Tanpa fermentasi, tanpa ubar na tanpa hiji mesin. Jeung média atawa substrat eta gampang diala sakumaha lega sadia ka unggal madhab sarta condong jadi teu dipalire.

Malah tilu média anu materi palajaran di lingkungan kotor, kotor jeung smelly. The narabas éta urang dijieun ku tilu média kalawan tujuan hemat supaya patani bisa ngabantuan langkung sabab bahan ampir gratis.

Salam simpen na BERSIHLAH Indonesiaku

Ogé, kusabab urang ngeunaan miara permasalahn Yurie BSF sampah, kokotor jeung kokotor di Indonésia. harepan urang ieu bilatung métode pertanian tanpa odors ieu bisa jadi salah sahiji solusi pikeun sakabéh urang nyieun Indonesia leuwih beresih.

misi jeung visi urang jelas gambar dina slogan urang, nyaéta Salam simpen na BERSIHLAH Indonesiaku. Ngaliwatan pertanian bilatung tanpa patani diharepkeun ambeu lauk, manuk jeung réptil bebas dina méré eupan, eupan beunghar gizi sarta luhur protéin sarta ngan waragad sabudeureun Rp2.500 -Rp3.100 per kg pakan ternak.

Kalawan kitu béaya rendah anu pasti disangka leuwih patani bisa boga harepan pikeun ngembangkeun sarta nambahan tatanén maranéhanana. Kusabab dina mangsa loba kasus patani anu bangkrut alatan teu bisa mampuh eupan aranjeunna.

Feed Mandiri

pakan ternak nyaéta ongkos produksi anu bisa ngahontal 70%. Ieu masih cacah dina kertas. Pikeun maranéhanana anu ngan dimimitian waragad ieu bisa nambahan nepi ka 80%.

Ieu tangtu pisan picilakaeun alatan:

  • faktor pangalaman
  • mortality
  • harga jual fluctuated
  • Faktor séjén ogé perlu dicokot kana rekening.

Budidaya bilatung mangrupakeun warisan ti karuhun Indonésia anu dibikeun ka urang. Tempo éta saprak waktu immemorial aranjeunna geus miélingkeun yén janten sapi suksés merlukeun kadaharan alam jeung formulir supplemental of bilatung.

pesen ieu ditulis jelas dina unggal buku ajar dina surah manajemen feed dijual di toko buku. Angkatan sareng literatur aya dina jalan urang ngembangkeun budidaya jentik nu jadi bsf métode pertanian modern tanpa bau.

Métode budidaya bilatung

Bsf padika modéren pertanian tanpa bau, sajaba hasil-bilatung loba tur larva hasilna anjeun sehat kanggo ngarawat ogé. Sarta ogé mastikeun kaamanan bisnis jangka panjang anu geus euweuh bauan, loba pisan jeung sustainable hasilna.

Bau dihasilkeun dina bilatung prosés budidaya mangrupakeun ancaman serius mun rezeki continuity bisnis eupan mirah. Budidaya bilatung hanyir uncomfortable sagigireun nyieun patani ogé diondang hama kayaning beurit, cockroaches, oray sarta kaséhatan pikeun patani urang sorangan.

Teu nyebut bau polusi dihasilkeun bakal protes ti kulawarga, sarta tangtu masarakat moal tetep jempe lamun polusi bau kieu nyebarkeun madhab. Loba conto kasus di sawatara wewengkon di bilatung bisnis na sanggeus jalan taunan engké di warga demo na kudu nutup.

ieu kaayaan pisan ongkosna mahal, toil sia sia nu kungsi perang. Kituna, pastikeun Anjeun rencanana cukup mimiti bisnis tanpa bau. Mun anjeun teu sabenerna rencanana teh bangkrut bisnis.

Dina salah sahiji usaha pikeun ngahontal cita kahareup urang jeung BERSIHLAH Indonesiaku simpen. Aya 10 program gawé nu geus di baku (prosedur operasi baku) Jieun SOP pikeun mempermudah palaksanaan gawé bilatung sapopoé.

Ayeuna kami geus nyebarkeun sakuliah 99 dayeuh sakuliah Indonesia. Anjeun milih lokasi pangdeukeutna ka mana anjeun cicing.

Ngeunaan 10 kaunggulan Yurie BSF

1. Produksi bilatung The Loba Tanpa bau.

Anjeun bakal dipandu ti enol nepi ka hasil mroduksi bilatung tanpa bau, mimitian ti diajar prakték di petrnakan nu bisa anjeun milih di 99 kota di Indonésia.

Sadaya dinten anjeun bakal geuwat dibarengan ku prakna mentor sacara pribadi (teu sistem kelas) jeung dituluykeun kalayan hidayah prakték home hngga aya hasilna. terus Kauntungannana Learning wasta raising bilatung Tanpa Bau mangrupakeun:

Museurkeun Dina Anjeun

  • Anjeun bakal dibéré perhatian husus ku hiji mentor ngalaman nu bisa ngajamin mentor anjeun sarta pinuh difokuskeun naon bade sarta nyangka.
  • Metoda swasta Hal ieu ngamungkinkeun mentor anu nyadiakeun solusi anu leuwih gancang ti sistem kelas abuzz.
  • Kalawan praktek buku pituduh nu disadiakeun jeung bisa maca via BSF dina aplikasi PlayStore Yurie. Ngidinan Anjeun pikeun neuleuman leuwih santai sarta yakin saméméh prakték di tegalan

Mentor lila Best

  • Anjeun bakal prakték dipandu ku mentors pangalusna anu geus suksés cultivating bsf modern tanpa bau. Anu antusias dibagikeun pangalaman. Ieu greatly kauntungan anjeun, sabab bisa némbongkeun kumaha amalan pertanian bilatung tanpa ambeu di jéntré step by step.
  • Metoda ieu nyata baris ngaronjatkeun kamampuh masalah ngarengsekeun dina praktekna poean anjeun betah sanggeus pagawean praktek.

Learning Lingkungan sampurna

  • Anjeun jeung diajar di hiji lingkungan anu semurna dimana di lokasi paling congested pendudukpun.
  • budidaya bilatung ieu bisa dibawa kana tanpa anceman demo ngeunaan kulawarga jeung masarakat salaku sabenerna dirancang kalayan henteu bau.
  • Malah sababaraha hiji mawa kaluar pertanian bilatung di imah pikeun ngamangpaatkeun pangkeng anak urang.
  • Di dieu Anjeun bener ngajarkeun bisa dibudidayakan di rupa daratan konsisi na densely Asezare populata lingkungan tanpa sieun di demo.

ngaronjat kapercayaan

  • Dumasar pangalaman, salah sahiji faktor gagal téh embarrassed nanya na acan mibanda masalah sistem uitu swasta ieu bisa ngumbar. Kusabab ngan maneh jeung mentor duanana dina raraga ngaronjatkeun kapercayaan di learning tanpa sieun atawa éra nanya

Privat Katuhu Mentor

  • Anjeun tiasa milih nu mentor pangalusna dina 99 kota, 99 mentor boga pilihan nu hoyong na nu paling merenah numutkeun kabutuhan Anjeun.

ngaronjat ayaan

  • A mentor dilatih bisa nyadiakeun tantangan pangalaman luyu nu aya di unggal kota. éta mungkin nu na mentor di lokasi nu tepung wates jeung masalah widang sabenerna pasti.

leuwih fleksibel

  • Anjeun milih dinten na tanggal, jadi eta moal ngaganggu aktivitas gawé atawa acan séjénna.

ngabahas kabebasan

  • Anjeun boga kabebasan ngabahas sabab mentor anjeun bakal hadé ngarti tur nyadiakeun pangrojong perlu

2. Rumus Dahar dispensing ngahemat nepi ka 83%

  • Saatos gaduh bilatung anjeun bakal bisa nyampur bilatung bom BSF kalawan rumus husus sarta simpen nepi ka 83%

3. Bilatung BSF pamasaran

  • Anjeun teu perlu bingung ngeunaan bilatung pamasaran. Yurie BSF ngajual !!! Urang Hatur ngajual na meuli bilatung bilatung Anjeun Rp7.000 / kg

4. ngembangkeun usaha

  • Mun anjeun getol ngajual bilatung pikeun Yurie BSF. Saterusna kami geus disiapkeun program bantuan pikeun ngamekarkeun bilatung bisnis. A hibah dirumuskeun mimiti Rp100.000.000 dipaké pikeun ningkatkeun produksi.
  • The hibah para sahabatna balik sarta MODAL maké bilatung. Jeung nilai sarua TANPA kapentingan - TANPA RIBA !!!

5. Duta Yurie BSF

  • Dina prakték sapopoé, sakapeung di spite masalah bisa direngsekeun. duta Duaan Yurie BSF siap nampilkeun on tegalan Anjeun pikeun ngabéréskeun masalah Nyanghareupan.

6. Yurie BSF Universitas

  • hidayah canggih dina konteks hiji kadali kualitas lumangsung. Thhis alesan pikeun program ieu pikeun mastikeun kualitas bilatung kualitas punjul anu dihasilkeun. Ku cara méré pelatihan canggih di hiji tingkat maju.

7. Bilatung Koperasi Indonesia

  • Dina raraga hawana pasar nasional urang nuju nyetel bilatung koperasi Indonésia. Anu bakal meuli jeung ngajual forum masarakat bilatung sobat Yurie BSF.

8. Agroindustri

  • Lengkah saterusna anu hawana ngembangkeun bisnis of agro-industri sakumaha ogé bisa papanggih paménta pasar domestik jeung internasional.

9. pro Bono

  • CSR (Social Responsibility Tarumanagara) husus keur maranehna nu bener teu bisa meuli pakét budidaya bsf modern tanpa bau.

10.Berdoa na Neangan

  • Wajib di initiating aktivitas urang neneda yén unggal hambalan dilakukeun salawasna ditangtayungan ku Alloh SWT.

barang

Dina Babagian béda Yurie BSF ngamekarkeun feed husus dina prosés ngembangkeun jentik nu BSF. Salaku hasil tina division ieu museurkeun kana produksi jentik nu kualitas pangalusna ngagunakeun bahan runtah organik dina kolaborasi jeung industri pangan jeung pausahaan renowned di Indonésia sarta dunya. Yurie BSF muka kasempetan pikeun digawekeun ku loba pihak pikeun terus ngamekarkeun produksi jeung pamasaran bilatung.

Mun anjeun resep mangga ngahubungan kami.

hatur nuhun

Salam simpen na BERSIHLAH Indonesiaku

Yurie BSF
0812-2105-2808

Pin Eta dina Pinterest

bagikeun ieu
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!