Select Page

Trajnimi E ++ Moderne BSF Kultivimi pa Trajnimin e Odorit

BSF Kultivimi modern pa erë është trajnimi i vetëm për trajnim ++. që ju garanton që të keni sukses. Të gjitha trajnimet ++ mësime trajnuese kultivim maggot Ju mund ta shkarkoni nëpërmjet aplikacionit Yurie BSF në PlayStore. Trajnimi i kultivimit BSF me Yurie BSF Ju mund të zgjidhni vendndodhjen më të afërt të praktikës në qytetin tuaj. Për shkak të trajnimit Kafshë qumështore ++ Ju gjithashtu keni të drejtë të praktikoni në fermat Yurie BSF të përhapur në më shumë qytete në 99 në të gjithë Indonezinë. BSF stërvitje blegtorale që është pa erë dhe është testuar me sukses.

Shkarko aplikimin Yurie BSF

e-trajnimi

Procesi i Trajnimit të pështirë

 • Duke filluar nga ju të regjistroheni
 • Pastaj do t'ju jepet mundësia për aplikacionin Yurie BSF në PlayStore
 • Ju gjithashtu do të jeni të ftuar për të hyrë në grupin e fshehtë FB kulturën moderne pa erë
 • Dorëzimi i mallrave për praktikë dërgohet 2x24 orë pas regjistrimit
 • Dorëzimi i farave, vezët e larve përshtaten sipas gatishmërisë
 • Ju keni të drejtë të ushtroni një fushë në një nga fermat Yurie BSF
 • Udhëzimi pas praktikës në terren kryhet derisa të keni sukses

Anëtarëve Regjistrohu

Para se të bashkoheni, duhet të regjistroheni duke dërguar dëshmi të pagesës për tarifat e trajnimit përmes transferit bankar BRI.

Dhe do t'ju kërkohet një kopje e kartës së identitetit si të dhëna administrative.

e-trajnimi

Aplikimi Yurie BSF Aplikimi

Pas dërgimit të provës së transferimit, do të merrni një fjalëkalim të veçantë për të hapur aplikacionin Yurie BSF në playstore.

Në aplikacionin Yurie BSF playstore është përgatitur:

 • Tre udhëzues për teori dhe praktikë
 • Tutorial për kultivimin e erërave pa erë
 • Formula bën makarona maggot
 • Miell gruri
 • Fishekëve Maggot
 • Aplikimi i plehut organik të lëngshëm (POC) në bimë të ndryshme të gjetheve dhe të pemëve
 • Aplikimi korrekt i plehrave të ngurta maggot

Pasi të keni çelësin e fjalëkalimit, vetëm duhet të hapni, shkarkoni dhe shikoni videon e praktikës kudo që të jeni sa kohë që ekziston një lidhje interneti.

Aplikacioni Yurie BSF është shumë i madh sepse ka shumë video dhe dokumente në të, por me teknologji të përparuar, rezultati përfundimtar i aplikimit bëhet shumë i lehtë në 16MB.

Ne kemi përgatitur këtë strukturë të përparuar në mënyrë që aplikacioni Yurie BSF të mund të shkarkohet edhe nga lloji i vjetër i celularit.

Bashkohu me Grupin Sekret

Hapi juaj i ardhshëm do të ftohet në mënyrë specifike për të hyrë në grupin fb të sekreteve të kultivimit modern BSF pa erë.

Në FB grupi i fshehtë i kultivimit modern BSF pa erë ndahet në tre nivele, përkatësisht

 • Fillestar
 • I ndërmjetëm
 • Avancoj

Në këtë grup ju do të takoni të gjithë miqtë e Yurie BSF në të gjithë Indonezinë. Ata ndanë përvojat e tyre dhe formuan komunitetet në qytetet e tyre përkatëse.

Ju lutemi diskutoni me adab të sjellshëm. Ne do të veprojmë në mënyrë të vendosur në shaka të "detyruar" që nuk janë në vend dhe gjëra që nuk kanë të bëjnë aspak me përpjekjet drejt kultivimit të suksesshëm maggot BSF pa erë.

Kjo ndarje niveli ka për qëllim që të gjithë miqtë e Yurie BSF të fokusohen më shumë në praktikën e përditshme të kultivimit të krimbit.

Në çdo nivel ju do të udhëhiqet nga një ose dy mentorë të cilët kanë pasur sukses. Pra, ajo që përcillet është rezultat i praktikës nuk është një provë dhe teori e gabimit.

e-trajnimi

Dorëzimi i mallrave

Në secilën pako që është blerë, do t'ju jepet gjithashtu furnizime për praktikën tuaj në shtëpi, përfshirë fara, vezë, larvë dhe pajisje të tjera mbështetëse.

Kjo paketë është e ndarë në dy kategori, objekte të gjalla dhe gjëra të gjalla. Kategoritë e pahijshme do të dërgohen 2 x 24 orë pas marrjes së provës së transferimit,

Kategoritë e gjërave të gjalla si farat, vezët, larvat etj do të dërgohen sipas gatishmërisë suaj. Kjo është menduar në mënyrë që sendet e dërguara të gjalla të marrin pas gatishmërisë së plotë.

Dëshmia e dorëzimit të mallrave nga shërbimi ndërlidhës që ne zgjedhim në formën e faturave që do të merrni për të kontrolluar vendndodhjen e dërgesës.

e-trajnimi

Praktika në terren

Pasi të jeni në gjendje të shkarkoni aplikacionin dhe të mësoni vetë duke u bashkuar me grupin, duhet të mësoni të praktikoni direkt në një nga fermat Yurie BSF që janë shpërndarë në më shumë se 99 qytete në të gjithë Indonezinë.

Ju do të bombardoni një mentor i cili tashmë është trajnuar dhe merr një certifikatë të kultivimit modern BSF pa erë. Pra, do të mësoni të njëjtën gjë.

Kjo sigurisht që është një avantazh për ju që të praktikoni direkt në një qytet të afërt. Për shkak se distanca është e afërt, nuk keni nevojë të paguani tarifa të mëdha për transport, bileta të fluturimit, shpenzimet e akomodimit të banimit dhe koha janë gjithashtu fleksibël.

   Garantimi i suksesit

   Pas procesit të mësipërm, ju ende do të merrni udhëzime deri sa të funksionojë.

   Garantimi i Marketingut

   Maggot juaj do të blihet nga Yurie BSf për Rp7.000 / kg. kështu që nuk ka nevojë të shqetësoheni për të kërkuar përsëri marketing.

   Por në qoftë se ju nuk doni të shisni për Yurie kjo nuk ka rëndësi as. Ju jeni të lirë të vendosni se ku doni të jeni shes maggot- bug.

   e-trajnimi

   Zhvillimi i Biznesit

   Herët a vonë punimet e kultivimit të pangopur prodhojnë shumë mizone. Nëse i shisni me zell zigzagën Yurie BSF.

   Ne kemi ofruar fondin e ndihmës së një miku të Rp100.000.000, - për të zhvilluar prodhimin e krimbit.

   Avantazhet tjera:

   interaktiv

   Mund të konsultohet direkt me mentorë profesionalë

   elastik

   Të mësuarit e kombinuar e trajnimit dhe offline (praktika në terren) mund të jenë kurdo dhe kudo që të jeni në dëshirë. Mund të shkarkoni edhe lëndën.

   Suksesi i provuar

   Metoda e kultivimit të magjistrave odgot është testuar me sukses dhe ka gëzuar mijëra miq të Yurie BSF

   Materiali i fundit

   Materiali i kultivimit përditësohet sipas nevojës

   dëshmi

   Vlerësim nga pjesëmarrësit në trajnime për ne në formën e deshmive të videos dhe dëshmive të vërteta që mund të shihni në LIVE në kanalin YouTube Yurie BSF.

   e-trajnimi

   FAQ

   Cila është çmimi i paketës së trajnimit?

   Trajnimi + trajnimi ++ nuk paguan ose nuk është falas, të gjithë që paguani është paketa. Çmimi i paketës shkon nga Rp100.000-Rp4.000.000 në varësi të paketës që zgjidhni.

   A është i përshtatshëm për fillestarët?

   Shumë e përshtatshme. Për shkak se materiali udhëzues për librat dhe videot mësimore është bërë gradualisht nga zero në sukses. Ju vetëm duhet të zgjidhni paketën e trainimit + ++ sipas nevojës.

   Mund të bëhen të gjitha pagesat një herë?

   Jo. Paketa e mallrave të blera është në përputhje me fokusin e materialit që blini.

   Mund të shkarkohet tutorial?

   Po, mund ta shkarkoni modulin e dokumentit.

   Interesat?

   Bashkohu tani me 2000 + të tjerë!

   Na kontaktoni tel / WA 0812-2105-2808

   Terimakasih

   Përshëndetje kurseni dhe pastroni indonezin tim

   Yurie BSF

   Yurie

   Aksionet

   Pin atë në Pinterest

   Share Kjo