Select Page

Blerë dhe Shitet Maggot BSF & Si të Marketingu atë

BSF Maggot Sale dhe Maggot Marketing Method - BSF maggot shitjen e biznesit ose Blej BSG maggot e cila është një larvë ose maggot për disa njerëz indonezisht është ende një gjë e pazakontë. Ndërsa jashtë vendit, ky biznes është kryer për dekada të tëra. Çfarë duhet të respektohet kur blejnë BSF fara maggot është cilësia e mbarështuesve, ata duhet të kontrolloni dhe të kontrolloni para blerjes së maggot BSF.

Për ata që nuk i njohin dhe i njohin metodat e kultivimit modern të Maggot BSF pa erë, në mendjen e tyre ata ende duken të pista, të ndyra dhe të keq. për të mos përmendur ardhjen e qindra mizave jeshile që mbartin një burim sëmundjeje.

Prandaj ju duhet të mësoni kultivimin e drejtë të krimbit, në mënyrë që vetëm mizat e zeza apo BSF të jenë në fermën tuaj. Rezultati është i pastër, jo i keq dhe me shpenzime super të lira.

blej-shes-krimb

Ushtari i zi fluturon

I famshëm ka një sërë përfitimesh të tilla si ushqimi i peshkut, shpendët, zvarranikët, për botën e mjekësisë, policinë e kështu me radhë.

Nëse keni seriozitet në lidhje me drejtimin e tij, ka potencial për të fituar përfitime të mëdha, për tregjet e ngrohta si ushqim për bagëti, numrat janë fantastikë, shikoni vetëm dhjetra kompani kombëtare të ushqimit të kafshëve të vendosura në Indonezi.

Shumë kompani të ushqimit janë një shenjë se biznesi i ushqimit të kafshëve është shumë fitimprurës. Nëse jeni të interesuar të filloni këtë biznes, së pari duhet të dini analizën e biznesit.

Analizë e Biznesit Maggot

Gjëja më e rëndësishme në këtë biznes është se ata nuk duhet të nuhasin dhe në mënyrë që të përfitojnë, mediat duhet të jenë nga mbeturinat organike, plehuet e bagëtive ose mbeturinat.

Për llogaritje të hollësishme të analizës së kultivimit të krimbave nga shkalla fillestare në kultivimin e krimbit në shkallë të gjerë mund të studiohet këtu> Analiza e Biznesit Kultivues Maggot

Pse kultivimi i kullës duhet të jetë pa erë? Sepse nëse erëja do të ftojë fluturime jeshile dhe të bëhet një nxitje për t'u demonstruar nga familja dhe komuniteti përreth.

Procedura për kultivimin e maggots pa erë ju bën të sigurt dhe të qetë, të sigurt, sepse ju nuk do të demonstrohet nga familja dhe ngushëllimi për shkak se biznesi juaj mund të vazhdojë përgjithmonë.

Perspektivat për biznesin e kultivimit maggot

Ka shumë përparësi në kultivimin e magjisë, njëra prej të cilave është se menaxhimi është shumë i lehtë dhe zgjat vetëm një deri në dy orë në ditë.

Pra, për fillimin e kësaj biznesi ju mund ta bëni atë si një biznes anësor i parë ose për kultivimin e shkurreve në shkallë të vogël. Zhvillimi mund të bëhet më pas. Për të llogaritur kostot që duhet të përgatiten mund të hapen në analiza e biznesit të keq.

Kapitali i nevojshëm për të prodhuar krimb është relativisht i vogël, sepse materiali për këtë kultivim mund të përdorë përbërësit e mbetur të disponueshëm në shtëpi. Për operacionet e përditshme ose kostoja e mediave të kulturës është gjithashtu shumë e lirë edhe pothuajse e lirë.

Pse është i lirë dhe pothuajse i lirë? sepse përbërësit kryesisht përdorin mbeturinat organike, plehun e bagëtive dhe mbeturinat që janë gjerësisht të disponueshme në mjedisin tonë.

Ushqim i verbër

Ushqyesit që gjenden në krimba janë shumë të plota dhe përmbajtja e proteinave është gjithashtu shumë e lartë, kështu që mund të përdoret si ushqim alternativ i kafshëve dhe ushqim i kafshëve natyrore për të gjitha llojet e peshqve dhe shpezëve.

Çmimi i BSF Maggot

Varet nga cilësia që duhet blerë dhe për çfarë qëllimi? Nëse për mustak ose ushqim të tjerë të kafshëve të peshkut përfshirë shpezët midis Rp5.000 - Rp9.000 / kg.

Sa për farat midis Rp10.000 - Rp500.000 / kg, në varësi të cilësisë. dallimi është modeli i kujdesit. Si të zbuloni fara me cilësi të mirë mund të vijnë dhe të shohin se si t'i trajtojnë ato direkt.

Ose duke i kërkuar shitësit se si të kujdeset për farërat. Nëse modeli i kujdesit jepet vetëm mbeturina, cilësia nuk është e njëjtë. Cilësia si kjo është e mirë për ushqimin e peshkut dhe shpezëve. Të mos përdoret si fara.

Zgjidhni mbarështuesve që kanë përvojë dhe shumë marrin rekomandime LIVE, jo vetëm tekst ose dëshmi të shkruara. Zgjuarisht zgjidhni fara superiore në fillim të suksesit të kultivimit të krimbit.

Çmimet janë zakonisht në proporcion me cilësinë, aq më e shtrenjtë është cilësia më e mirë. Por gjithashtu kontrolloni fermerin e pare!

blej-shes-krimb

Si të BSF Magical Marketing

Është e rëndësishme për ata që dëshirojnë të fillojnë këtë biznes, për të mësuar më së pari se si të tregtohet korrja e larvat më vonë. Kështu që kur filloni vërtetë me të vërtetë maksimale.

Kultivimi i krimbave BSF mund të tregtohet në këto mënyra: * Vizitoni direkt Peshkatarët, Shpendët, Zvarranikat dhe Hobbies. Një mënyrë efektive për ju është të shkoni direkt dhe të ofroni fermerëve në mjedisin më të afërt. Merrni një qasje dhe bashkëpunim të ndërsjelltë të dobishme.

Për shembull: Ftoni bashkëpunimin e fermerëve që tashmë kanë tokë dhe përvojën e mbajtjes së peshkut, ndërsa ushqimi ynë i krimbave ofron. Rekomandohet që marrëveshja e bashkëpunimit të bëhet një marrëveshje me shkrim.

Atëherë, çfarë ndodh nëse nuk ka ndonjë fermer mustak apo fermerë pule përreth jush? Nëse më e afërt nuk është në dispozicion, mund ta tregosh atë duke përdorur mjete të mediave sociale si Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube ose të krijosh një faqe interneti falas.

BSG Maggot Marketing

blej-shes-krimb

Promovoni biznesin tuaj.

Postoni vazhdimisht në media të ndryshme sociale, mos harroni të rezononi me grupet që kanë lidhje me peshkun dhe shpezët. Për Facebook ju duhet të përdorni një llogari personale, të krijoni një faqe llogarie ose faqe.

Promovimi në llogaritë e Twitter

Mund të përdorim me lehtësi mediat sociale Twitter për të promovuar biznesin tonë. Por më mirë, sidomos për promovime përmes Twitter, përgatit faqen e internetit të lirë së pari. Nëse ka postime të reja të ndara nga faqja e internetit që ne kemi krijuar.

Promovimet në llogaritë Instagram

Në median SOS kjo është e njohur për normën e lartë të mbylljes në krahasim me llogarinë në Facebook, Ndoshta sepse në Facebook njerëzit e përdorin atë më shumë si një mjet për ndërveprim shoqëror, ndërsa në Instagram është më i orientuar drejt biznesit.

Promovimi i faqes

Kjo metodë, edhe pse pak e "komplikuar", por është e aseteve tona të biznesit, por rezultatet afatgjata janë shumë të mira, përveç kësaj edhe si një mjet për të rritur besimin e konsumatorëve të ardhshëm të biznesit që kemi.

Nëse jeni me fat, me këtë faqe të medias ju mund të tërheqni klientët potencial nga jashtë, sigurisht që ata zakonisht porositën në sasi të mëdha dhe çmimi mund të jetë më i mirë se tregu vendas.

Marrja e një faqeje interneti tani është shumë e lehtë dhe e lirë, edhe nëse përdorni objekte nga Google, si blogspot dhe Google është biznesi im, të dy janë 100% falas. Shembuj të promovimeve falas në google blogspot

Promovimi duke bërë një dyqan online

Ka kaq shumë shërbime që ofrojnë për të bërë dyqanet online nga më e lirë në ato që janë mjaft të mira. Ju thjesht zgjidhni sipas buxhetit tuaj. Metoda është në tipin google "shërbime online të bërjes së shërbimeve"

Zgjidhni me kujdes, disa prej tyre janë të mira, disa gjithashtu duhet të jenë të kujdesshëm. Ngadalësoni dhe pyetni shumë, kërkoni sugjerime se cilat hapa duhet të përgatitni. Mos zgjidhni shërbime që nuk janë në gjendje të japin këshilla më të mira për dyqanin në internet që do të punojnë për ne.

Vende të Tjera Promovimi

Ju mund të përdorni faqet si OLX, Tokopedia dhe të tjerët. Shërbimet e trajnimit të hapura për biznesin e kultivimit të krimbit. Në mënyrë që biznesi ynë i keq të rritet me shpejtësi, strategjia jonë duhet të jetë gjithashtu krijuese dhe unike, njëra prej të cilave është hapja e një shërbimi për trajnimin e biznesit të kultivimit, pse kjo strategji është e rëndësishme?

 1. Të prezantoj tek publiku i gjerë se je një nga bizneset e kultivimit të krimbave. Përmes trajnimit ky biznes do ta bëjë biznesin tuaj të përhapet shpejt si në qytet ashtu edhe jashtë qytetit.
 2. Biznesi juaj do të jetë i famshëm më shpejt sepse ndihmohet nga ata që u janë dhënë trajnim biznesi. promovimi i biznesit të fjalës së gojës është shumë efektiv në krahasim me promovimin përmes mediave.
 3. E dobishme për të tjerët. Mos u shqetësoni nëse ata që keni stërvitur vazhdoni të doni të drejtoni biznesin e kultivimit Maggot. Ndoshta edhe të trajnuarit do të bëhen partnerë tuaj një ditë. Potenciali i këtij biznesi është ende shumë i madh duke pasur parasysh nevojat gjithnjë në rritje dhe furnizimin e kufizuar.
 4. Trajnimi i biznesit ishte fillimisht vetëm për qëllime sociale, por më vonë mund të bëhej një mbështetje apo një trajnim biznesi / motivues në fushën e kultivimit të krimbit.
 5. Hapja e trajnimit për biznesin e kultivimit Maggot nuk kërkon kosto shtesë, sepse në përgatitje jeni gati dhe aktivë si zakonisht. Ju vetëm shpjegoni mënyrën dhe hapin korrekt, çfarë duhet bërë nga fillimi deri në fund.

blej-shes-krimb

Shitet farat e drithit

Si të zgjedhni farëra të shkëlqyera dhe të shëndetshme të BSF Maggot. Kur zgjidhni fara maggot për mbarështim ose kultivim, ju duhet të zgjidhni fara që janë më të larta dhe të shëndetshme.

Kjo është për shkak se fara superiore do të prodhojë shumë larva të shëndoshë BSF / maggots. Sipas përkufizimit, fara superiore janë fara e fluturimit të ushtarëve të zi që kanë vetitë superiore, domethënë të jenë në gjendje të tregojnë natyrën origjinale të prindit dhe të kenë një përmbajtje të lartë të lëndës ushqyese në mënyrë që ata të kenë vlerë të lartë ekonomike dhe të mos jenë të sëmurë.

Kjo mund të shihet duke u kërkuar fermerëve se si të kujdesen dhe çfarë lloj ushqimi t'u jepet farave gjatë kujdesit të tyre që nga fëmijëria për t'u bërë fara e BSF.

BSG Maggot është si çdo kafshë tjetër që duhet të marrë ushqimin adekuat gjatë periudhës së mirëmbajtjes. Shtoni ushqyes në fillim të përgatitjes së medias që shërben për të stimuluar BSF për t'u bashkuar dhe për të hedhur vezë.

Përfitimet e farave superiore

 • Prodhimi i lartë dhe jo lehtësisht i vrarë
 • Shpejt çaj në të rriturit BSF / BSF fluturon
 • Shkalla e ulët e vdekshmërisë së larvatave
 • Niveli i cilësisë së vezës BSF është i lartë në mes të 500 deri 900 bisht maggot për një vezë
 • Ka një larva të madhe dhe të madhe madhësi ose maggot
 • Rezistente ndaj dëmtuesve dhe sëmundjeve, sidomos gjatë fazës foshnjore prej më pak se një jave
 • Vetitë superiore të fara BSF si më sipër mund të mbahen gjenetikisht nëse fara BSF janë përhapur.

Me saktësi kur blejnë fara BSF që shkëlqejnë do të prodhojnë larvë / maggot stabilisht gjatë gjithë vitit, gjëja kryesore është të korrni më shpejt vetëm 18 në ditë se sa në përgjithësi 30 përditshme

Farat superiore janë gjithashtu rezistente ndaj kushteve ekstreme mjedisore, veçanërisht sidomos kur u çelën sapo deri në moshën një javë dhe më lart, përhapen lehtësisht për shkak të ritmeve të ulëta të vdekshmërisë së fidanëve, rritjes së shpejtë dhe reagimit ndaj kulturës së teknikave të kultivimit.

Nëse një minimum prej 85% është përmbushur natyrën e lartë të listës së mësipërme, fara e fluturimit të ushtarëve të zi klasifikohet si eprorë. Nëse nuk i plotëson kërkesat e 85% më sipër, atëherë fara BSF klasifikohen si normale.

blej-shes-krimb

trajtimi:

 • Dhënia e ushqimit të strukturuar
 • Fara superiore: uniforma të mëdha të mëdha 2cm
 • Trashësia e mishit: e trashë
 • Lëvizja: veprim aktiv
 • Ngjyra e farës: e zezë
 • Aroma: nuk ka erë
 • dhe të tjerët
Aksionet

Pin atë në Pinterest

Share Kjo