Select Page

Aplikacion Yurie BSF

Aplikacioni Yurie BSF është një program i krijuar qëllimisht, për të ndihmuar zbatimin e kultivimit BSF fluturojnë nga dokumentet dhe tutorialet e videos në praktikat e suksesit të prodhimit Kafshë qumështore/ grumbulloj pa erë.

Yurie BSF në dizajnimin e aplikacioneve përdor dispozita shumë të sofistikuara të gjuhës programore. Gjegjësisht LIVE Chat pa pasur nevojë të largohet nga aplikacioni. Pra, nëse ka pyetje ju menjëherë mund të përcjellni.

Përveç të qenit i sofistikuar, ngarkesa e skedarit është shumë e vogël dhe e lehtë, e cila është 17 MB. Kështu që nuk do të mbingarkojë telefonin celular të përdoruesit.

Një tjetër gjë është aplikacioni Yurie BSF, i shoqëruar nga një SOP hap pas hapi për ta bërë më të lehtë për përdoruesit të përdorin çdo aspekt të mësimit në aplikacion.

Dhe më e dobishme është sepse në këtë aplikacion ka aftësinë për të bashkëvepruar me një përdorues me një përdorues tjetër. Pra, është shumë e dobishme për përdoruesit e aplikacioneve të Yurie BSF. Shkarko aplikimin Yurie BSF

Cila kategori është aplikacioni Yurie BSF?

Ka shumë lloje të kategorive nga aplikacioni që gjendet në playstore. Pastaj aplikacioni Yurie BSF është përfshirë në cilën kategori?

Mjetet e Aplikimit

Përfshirë në këtë kategori është për të përmirësuar performancën dhe funksionalitetin e një smartphone Android. Shembuj: Siguri e 360, Master i pastër, Përkthimi i Google, Greenify, Regjistruesi i audios etj.

Aplikimi Social

Llojet e aplikimit të aplikacioneve sociale i bëjnë përdoruesit të lidhen me shumë njerëz të tjerë. Shembull: Facebook, Instagram, Twitter, Google+ etj.

Komunikimi i Aplikimit

Ofrimi i lehtësirave për përdoruesit për të bashkëvepruar me anë të bisedës ose zërit. Shembull: BBM, WhatsApp Messenger, LINE, Messenger në Facebook, WeChat, KakaoTalk etj.

Aplikimi i Fotografisë

Kjo kategori aplikimi përdoret gjerësisht për qëllime fotografie. Shembuj: Camera360, PicsArt, B612, Magisto, MomentCam dhe Adobe Photoshop etj.

Zbatimi i lajmeve dhe revistave

Aplikime Lajme dhe Revista Aplikimi është një aplikacion ose revistë lajmesh që mund të lexohet direkt në HP Shembull: BaBe, Kurio, Detik, VivaNews, Kompas etj.

Zbatimi i Argëtimit

Aplikimi për argëtim është më shumë argëtim. Shembuj: muzikë, lojëra, TV, për të transmetuar video.

Arsimi i Aplikimit

Aplikacioni Yurie BSF bie në këtë kategori, përkatësisht në aplikimin për arsim. Në përgjithësi, aplikimi i kësaj kategorie synon të ndihmojë në arsim. Shembuj: Lojra Arsimore të Fëmijëve, Smart Kids, Matematikë e Zgjuar, Duolingo: Mësim Falas, etj.

Për shkak se aplikacioni Yurie BSF është edukimi vetë, kjo kërkesë është e lirë, kështu që përdoruesit të mësojnë më mirë, pa u shqetësuar nga reklamat.

Reklamat që ofrohen përgjithësisht kanë për qëllim të marrin të ardhura të paguara nga reklamuesit. Kjo do të thotë që aplikacioni Yurie BSF pa reklama nuk merr ndonjë të ardhur nga përdoruesi.

Kjo është e pastër Yurie BSF që dëshiron të ndajë 100%.

Cilat karakteristika të aplikacionit Yurie BSF?

Ka kaq shumë veçori në këtë aplikacion, domethënë

 • Rreth nesh
 • Fondi i Ndihmës së Biznesit Rp100.000.000,
 • Kultivimi modern i BSF-SË SIPËR
 • Paketa FALAS 100%
 • Paketa Argjendi
 • Paketa Silver Plus
 • Paketa e artë
 • Paketa Gold Plus
 • Platinum Package
 • Paketa Platinum Plus
 • Paketa e Madhe
 • Grupi Sekret i Yurie BSF
 • Aktiviteti i BSF
 • Kultivimi i mustakëve
 • Kultivimi i Tilapisë
 • Kultivimi i Gurame
 • Blegtori i pulave
 • Blegtorale blegtorale
 • Ushqim alternativ
 • Yurie BSF Dot Com
 • Chat Online

Rreth nesh Yurie BSF

Yurie BSF është e vetmja kompani që filloi kultivimin maggot BSF moderne pa erë në botë.

Prodhimi i krimbave pa erë përdor mbeturina, mbeturina, plehu blegtoral. Kultivimi i krimbave pa erë nuk e njeh fermentimin, nuk përdor drogë dhe nuk ka nevojë për një makinë.

Pra, prodhimi i krimbave është i lehtë dhe i lirë, rreth mes Rp. XUMX-Rp. X NUMX për kg

Fondi i Ndihmës së Biznesit Rp100.000.000,

Ky dhurim i miqve u shpërndahet miqve të Yurie BSF që me zell i shesin magjistarët e tyre në Yurie BSF.

Qëllimi i kësaj ndihme është që miqtë e Yurie BSF të rritin më tej prodhimin e zambakut të tyre dhe Jul të Yurie

Kultivimi modern i BSF-SË SIPËR

Në këtë veçori janë dhënë mësime të ndryshme video për praktikën e kultivimit të krimbave pa erë. Ju vetëm shikoni dhe praktikoni atë sipas udhëzimeve në video.

Videot mësimore në këtë funksion nuk shpërndahen në mediat sociale dhe në youtube. Sepse kjo video dhe dokumenti ofrohen në mënyrë specifike për miqtë e Yurie.

Paketa FALAS 100%

Mësoni të kultivoni falas 100% maggot, kjo paketë është posaçërisht për ata që nuk mund të përballojnë një paketë të paguar. Termat dhe kushtet ju lutemi kontaktoni Mbak Yurie në 0812-2105-2808.

Pse Aplikacioni Yurie BSF është i rëndësishëm?

Sepse kjo kërkesë është një mjet përdoruesi në praktikën e kultivimit të maggotëve pa erë

 1. Para se të praktikoni, mund të mësoni duke shikuar videot mësimore në aplikacion. Pra, kur shkoni në fermë ka një përshkrim fillestar.
 2. Pas praktikës, shpesh ka gjëra të vogla që harrojmë, ose thjesht duam ta bindim veten kur praktikojmë në shtëpi, kështu që ju duhet ta rihapni këtë tutorial video.
 3. Përditësimet e fundit si në formën e videove dhe dokumentet e rëndësishme përditësohen përmes këtij aplikacioni, kështu që kudo që të jeni do të merrni njoftimet dhe përditësimet më të fundit rreth kultivimit të krimbit pa erë.

Si për fillestarët ashtu edhe për të moshuarit, patjetër do të kërkojë përditësime të zhvillimit të bizneseve dhe informacioni është dërguar përmes këtij aplikacioni.

Si Zbatimi Yurie BSF Lidhur me Suksesi i Kafshëve Maggot?

Në praktikë ka nevojë për udhëzime direkte dhe indirekte. Dhe fazat për ta bërë këtë.

Videoja e praktikës në aplikacion është rregulluar në mënyrë të tillë që të jetë një hap pas hapi dhe ekziston një SOP (procedurë standarde operimi). Kështu që ka një uniformitet të metodave të punës dhe natyrisht rezultatet gjithashtu pritet të kenë uniformitetin (jo të çalë)

Miqtë e Yurie-s kudo duke ndjekur udhëzimet në aplikacion pritet të arrijnë objektin e korrjes prej qindra kg krimb në më pak se 1,5 muaj.

Dhe si ta arrijmë këtë është duke ndjekur tutorialin ekzistues video. Pra, ky aplikim është shumë i rëndësishëm dhe shumë i nevojshëm për të arritur qëllimet e prodhimit të maggot me rezultate të bollshme dhe pa erë.

Përfitimet dhe Përdorimet e aplikacioneve të Yurie BSF

 • Nuk është theksuar sepse hapat e punës janë të qarta
 • Gjithmonë përditësuar
 • Ka mënyra të standardizuara për të reduktuar gabimet dhe mosveprimet.
 • Prodhimi i përditshëm i maggotëve është më i sigurt dhe i pavarur
 • Organizuar më shumë në kryerjen e prodhimit të krimbave.
 • Krijuar standarde të performancës me rezultate konkrete
 • Keni vegla analitike për të përmirësuar prodhimin
 • Keni një udhëzues për të vlerësuar punën që është bërë.
 • Krijimi i një gare të sigurtë dhe të rehatshëm për të bërë shpejt punën maggot.
 • Më shumë i organizuar dhe efikas.
 • Është një udhëzues në kryerjen e kultivimit ditor të krimbit.
 • Shmangni punën e mbivendosur.
 • Nëse ka një gabim, është më e lehtë të shfletoni dhe të analizoni
 • Procesi i punës është më i garantuar dhe mund të funksionojë në mënyrë optimale në situata.

Përmbledhje e aplikacioneve të Yurie BSF

Udhëzuesi tutorial në aplikacion është një mjet dhe një mjet i suksesshëm kultivon kërcell pa erë.

Kjo kërkesë është shumë me ndikim në shkallën e suksesit të korrjes së qindra kg në më pak se 1,5 muaj.

Duke ndjekur udhëzimet në aplikacion siguron që ju të keni sukses në prodhimin e maggot të bollshme, prodhimi i vazhdueshëm, pa stres, i sigurt, i rehatshëm, dhe rritja e besimit mund të drejtojë kultivimin e krimbit për një kohë të gjatë.

Shkarko aplikimin Yurie BSF

Mbani mësim

Yurie

Aksionet

Pin atë në Pinterest

Share Kjo