Select Page

Rreth nesh - Së pari në botën e kultivimit të krimbave pa aromë

Rreth Yurie BSF

Rreth nesh - Rreth Yurie BSF është e vetmja kompani që pioniere e kultivimit modern të pa erë BSF në botë, Programi 10 shkëlqen Yurie BSF si një mjet i suksesshëm për kultivimin modern BSF pa erë. Ne zhvillojmë kultivimin pa erë të insekteve të fluturimit të ushtarëve të zi.

Në procesin e kultivimit të maggot pa përdorur odors

 • Mbeturinat e tregut, RT
 • Lëndë drusore dhe
 • Mbetjet e fabrikës

Pa fermentim, pa droga dhe pa makina. Me median ose substratin përveç që është lehtësisht i disponueshëm, sepse shumë prej tyre janë në dispozicion kudo dhe kanë tendencë të injorohen.

Edhe tre mediat kryesore bëhen probleme në mjedis që janë të pista, të pista dhe me erë të keq. Përparimi që kemi bërë me tre mediat me qëllim të kursimit në mënyrë që fermerët të mund të gëzojnë më shumë përfitime sepse përbërësit janë pothuajse të lirë.

Përshëndetje kurseni dhe pastroni indonezin tim

Është gjithashtu një manifestim i shqetësimit të Yurie BSF për problemet e mbeturinave, mbeturinave dhe kanalizimit në Indonezi. Shpresa jonë është që kjo metodë e kultivimit të pahijshëm mund të jetë një zgjidhje për të gjithë ne që të bëjmë një Indonezi më të pastër.

Vizioni dhe misioni ynë pasqyrohet qartë në parullën tonë, Përshëndetje dhe pastrojmë Indonezinë time. Nëpërmjet kultivimit të pangopur, shpresohet që peshkatarët, fermerët e shpezëve dhe zvarranikët të jenë të vetëjaftueshëm në sigurimin e ushqimit, ushqimit që është i pasur me lëndë ushqyese dhe me proteina të larta dhe kushton vetëm rreth Rp2.500-Rp3.100 për kg të ushqimit të kafshëve.

Me kostot e tilla të ulëta, pritet që fermerët të kenë më shumë shpresë për zhvillimin dhe rritjen e bagëtisë së tyre. Për shkak se deri më tani ka pasur shumë raste të fermerëve që falimentuan sepse nuk ishin në gjendje të financonin ushqimin e tyre të kafshëve.

Mandiri Feed

Ushqimi i kafshëve është një kosto prodhimi që mund të arrijë 70%. Kjo është ende një akuzë në letër. Ata që sapo kanë filluar këtë pagesë mund të rriten deri në 80%.

Kjo natyrisht është shumë e rrezikshme sepse:

 • faktor eksperience
 • vdekjen e blegtorisë
 • duke ndryshuar çmimet e shitjes dhe
 • faktorë të tjerë gjithashtu duhet të merren parasysh.

Kultivimi i gërmadhave është trashëgimia e popullit indonezian që na është dhënë. Vetëm të shikoni që nga kohët e lashta ata kanë paralajmëruar se për suksesin bagëti nevojë për ushqim natyror dhe forma të tjera të maggot.

Ky mesazh është shkruar qartë në çdo libër të shtypur mbi kapitullin e menaxhimit të ushqimit që shitet në librari. Armatosur me literaturën ekzistuese ne kemi zhvilluar nga metoda e kultivimit të magjisë në një metodë moderne të kultivimit të pa erë BSF.

Metoda e kultivimit maggot

Metodat moderne të kultivimit BSF pa erë, përveç rezultateve janë të bollshme dhe magot-prodhuar është e shëndetshme, sepse ajo është ruajtur mirë. Dhe gjithashtu të sigurojë sigurinë e biznesit afatgjatë, e cila është pa erë, rezultate të bollshme dhe të qëndrueshme.

Erë e shkaktuar në procesin e kultivimit të krimbit është një kërcënim serioz në vazhdimin e biznesit të sigurimit të ushqimit të lirë. Kultivimi i maggut pa erë, përveç që e bën atë të pakëndshme për fermerët, gjithashtu fton dëmtuesit si rats, kacabujt, gjarpërinjtë dhe shëndetin për vetë fermerët.

Për të mos përmendur ndotjen e erërave të shkaktuar do të marrin protesta nga familja dhe natyrisht komuniteti nuk do të qëndrojë i heshtur nëse ndotja e erëve përhapet kudo. Ka shumë shembuj të rasteve në disa fusha të biznesit të maggot pas ecjes vjetore atëherë në demonstratën e komunitetit dhe duhet të mbyllet.

Kjo situatë është shumë e dëmshme, më kot puna e vështirë për të cilën është luftuar. Prandaj, që nga fillimi, sigurohuni që të planifikoni një biznes pa erë. Nëse nuk jeni duke planifikuar në të vërtetë falimentimin e biznesit.

Në një përpjekje për të arritur ëndrrat tona SAVE and CLEAN MY INDONESIAN. Ekziston një program i punës i 10 që është standardizuar SOP (procedurë standarde e operacionit) për të lehtësuar zbatimin e punës së përditshme maggot.

Aktualisht jemi përhapur në më shumë se 99 qytete në të gjithë Indonezinë. Ju vetëm zgjidhni vendndodhjen më të afërt ku jetoni.

Rreth 10 Avantazhet e Yurie BSF

1. Shumë prodhim i Maggot pa erë.

Ju do të udhëzoheni nga zero për të prodhuar me sukses maggot pa erë, duke filluar nga të mësuarit për të praktikuar drejtpërdrejt në çerdhe që ju mund të zgjidhni në qytetin 99 në Indonezi.

Gjatë gjithë ditës ju do të praktikoni menjëherë shoqëruar nga një mentor privat (jo një sistem klasash) dhe do të vazhdoni me udhëzime praktike në shtëpi derisa të keni sukses. atëherë Avantazhet e të mësuarit e kultivimit privat pa erë janë:

Përqëndrohu te ti

 • Ju do t'i kushtohet vëmendje e veçantë nga mentorët me përvojë, në mënyrë që ju të mund të garantojnë fokusin e mentorit dhe jeni plotësisht në atë që po synoni dhe prisni.
 • Kjo metodë private u lejon mentorëve të ofrojnë zgjidhje të shpejta dhe jo një sistem të klasës rrokjeje.
 • Me një udhëzues të librit të praktikës dhe mund të lexohet përmes aplikacionit Yurie BSF në playstore. Ju lejon të mësoni më të relaksuar dhe të sigurt para se të praktikoni në një fermë

Mentor i praktikave më të mira

 • Ju do të praktikoni duke u udhëhequr nga mentorët më të mirë të cilët kanë pasur sukses në kultivimin e BSF moderne pa erë. Kush janë entuziastë për ndarjen e përvojave. Kjo është shumë e dobishme për ju, sepse ata mund të tregojnë se si praktika e kultivimit të maggot pa erë në hap pas hapi detaje.
 • Kjo metodë do të përmirësojë ndjeshëm aftësitë tuaja për zgjidhjen e problemeve në praktikën tuaj të përditshme në shtëpi pasi të përfundoni praktikën.

Mjedisi i Mësimit Perfect

 • Ju jeni dhe studioni në një mjedis të plotë ku ndodhet në vendet më të dendura të populluara.
 • Kjo kultivim maggot mund të kryhet pa kërcënimin e demos nga familja dhe shoqëria, sepse ajo është e dizajnuar me të vërtetë pa erë.
 • Madje edhe disa prej tyre kryejnë kultivim maggot brenda shtëpisë duke shfrytëzuar dhomën e fjetjes së fëmijës.
 • Këtu ju jeni mësuar me të vërtetë që të jeni në gjendje të kultivoni në koncesione të ndryshme tokësore dhe mjedise të populluara dendur pa frikë nga demonstrimet.

Rritja e vetëbesimit

 • Bazuar në përvojën, një nga faktorët e dështimit është turp i pyetjes dhe ende me këtë sistem privat, gjërat mund të zgjidhen. Sepse vetëm ju dhe mentori jeni të dy në mënyrë që të rrisni besimin tuaj në të mësuarit pa u frikësuar ose as turp të pyesni

Mentor i drejtë privat

 • Ju mund të zgjidhni mentorin më të mirë në qytetin 99, të keni zgjedhjen e mentorit 99 që dëshironi dhe përshtatet më së miri me nevojat tuaja.

Rritja e suksesit

 • Një mentor i trajnuar mund të ofrojë eksperiencë sipas sfidave që ekzistojnë në qytetet e tyre përkatëse. kjo është e mundur sepse ju dhe mentori jeni në një vend aty pranë, kështu që identifikohen problemet aktuale në terren.

Më fleksibël

 • Ju përcaktoni ditën dhe datën, kështu që nuk do të ndërhyjë me aktivitetet e punës apo të tjerëve.

Liria e diskutimit

 • Ju keni lirinë për të diskutuar sepse mentori juaj do të kuptojë më mirë dhe do të sigurojë mbështetjen e nevojshme

2. Formula Mixing Feed Ruaj deri në 83%

 • Pasi ta kesh kërmillin, do të bombardohesh, mund të përziej magjistarin BSF me një formulë të veçantë dhe të ruash deri në 83%

3. BSG Maggot Marketing

 • Ju nuk keni nevojë të jeni të hutuar në lidhje me marketingun maggot. SHITJE BSF TO YURIE !!! Ne e pranojmë shitjen e krimbave dhe blerjen e magjistarit tuaj Rp7.000 / kg

4. Zhvillimi i Biznesit

 • Nëse i shisni me zell zigzagën Yurie BSF. Për më tepër, ne kemi përgatitur një program ndihme për të zhvilluar biznesin e keq. Ndihma fillestare e Rp100.000.000 përdoret për të rritur prodhimin e prodhimit.
 • Ndihma e shokut kthehet dhe PAID duke përdorur MAGGOT. Me të njëjtën vlerë PA FLOWER - PA RIBA !!!

5. Ambasadori Yurie BSF

 • Në praktikën e përditshme, ndonjëherë është e pandashme që problemi të zgjidhet. Së bashku me ambasadorin e Yurie BSF, ju jeni gati të jeni prezent në fermën tuaj për të zgjidhur problemet me të cilat ballafaqohet.

6. Yurie BSF University

 • Udhëzime të avancuara në kuadrin e kontrollit të vazhdueshëm të cilësisë. Për këtë arsye ky program është që të sigurohet cilësia e kërmillit të prodhuar është me cilësi të lartë. Duke ofruar trajnime të avancuara në nivel të avancuar.

7. Indonezisht Maggot Cooperative

 • Në mënyrë që të bëhemi pjesë e tregut kombëtar ne jemi duke përgatitur kooperativave indoneziane. Kjo do të jetë vendi për blerjen dhe shitjen e komunitetit të shokëve Yurie BSF miqtë.

8. Agroindustri

 • Hapi i ardhshëm është që të bëhet pjesë e zhvillimit të biznesit agro-industrisë, si dhe të aftë për të përmbushur kërkesat e tregjeve vendore dhe ndërkombëtare.

9. BONO PRO

 • Programi i Përgjegjësisë Sociale të Korporatës (CSR) posaçërisht për ata që me të vërtetë nuk kanë mundësi të blejnë një paketë moderne BSF pa erë.

10, duke u lutur dhe duke u përpjekur

 • Ne duhet të lutemi që çdo hap që ne marrim është gjithmonë i mbrojtur nga Allahu SWT.

produk

Në ndarje të ndryshme, Yurie BSF zhvillon ushqime të veçanta në procesin e zhvillimit të magjisë BSF. Si rezultat Kjo ndarje fokusohet në prodhimin e magjisë së cilësisë më të mirë duke përdorur lëndën e parë të mbeturinave organike në bashkëpunim me industrinë ushqimore dhe kompanitë e njohura në Indonezi dhe në botë. Yurie BSF hap mundësi për të bashkëpunuar me shumë parti për të vazhduar zhvillimin e prodhimit dhe marketingut të kërmillit.

Nëse jeni të interesuar ju lutemi na kontaktoni.

Terimakasih

Përshëndetje kurseni dhe pastroni indonezin tim

Yurie BSF
0812-2105 2808-

Aksionet

Pin atë në Pinterest

Share Kjo