Select Page

Vendndodhja e BSG Maggot Farm pa erë

Dëshironi të dini terrenin e trajnimit Maggot dhe vendndodhjen e fermës më të afërt, moderne, pa tym BSF në qytetin tuaj?

Metoda është në kolonën bosh të tipit të qytetit ku jeni tani.

Pastaj kliko SEARCH

Libri Tani, Thirrni Yurie BSF
0812-2105 2808-

   Lajmërim:
   Hartat e renditura në program janë të pasakta për shkak të kufizimeve të teknologjisë më të fundit.
   Për rezervime të trajnimit ju lutemi kontaktoni Yurie BSF 0812-2105-2808

   Si të BSF kultivimit maggot

   Si të kultivoni kërcell

   Mënyra e drejtë për të kultivuar Magfot BSF për të marrë një çmim të shitjes së Maggot diskutohet tërësisht duke filluar nga përgatitja e kafazeve BSF, për të korrur magjistarin automatik.

   Ka shumë mënyra për të mësuar kultivimin e magjisë BSF, më të zakonshmet janë vetë-studimi ose vetë-mësohet dhe metoda të tjera duke marrë trajnim kultivimi.

   Ka gjithashtu mënyra për të mësuar kultivimin e Maggot BSF duke u bashkuar me grupe ose komunitete. Çdo metodë ka avantazhet dhe disavantazhet e veta.

   Vetëm zgjidhni atë që i përshtatet më mirë "stilit" tuaj. Disa janë më të lehtë për t'u kuptuar vetëm duke lexuar, disa preferojnë të mësojnë duke shikuar videot mësimore, dhe disa preferojnë të praktikojnë direkt në fermë.

   Metoda për kultivimin e magozave BSF kudo që jeni duke bërë është e mirë. Për sa kohë që jeni të kënaqur me rezultatet. dhe natyrisht rezultatet këtu janë në gjendje të plotësojnë nevojat e ushqimit për kafshë.

   Maggot Kategoria e Biznesit

   Pasi të kesh kërmillin, përveç për nevojat tuaja për kafshë, po shesin kukudhët nëse nevojat tuaja personale janë përmbushur. Përveç metodës së kultivimit të bgs-së, kultivimi i magjisë është kategorizuar gjithashtu në bazë të shkallës së biznesit.

   Shtëpi Shkallë Kulturë Maggot

   Kategoritë e biznesit Magot janë të ndara në shkallë të vogël (në shtëpi), shkallë të mesme dhe shkallë industriale. Bazuar në përvojën më të mirë është që të filloni në një shkallë të vogël ose në shtëpi, përveç kryeqytetit nuk është e rëndë, gjëja më e rëndësishme është që ju së pari të kuptoni ins dhe opozitë të kultivimit maggot BSF.

   Në procesin pas kultivimit të magjisë përmes ciklit të tretë dhe të katërt dhe kështu me radhë, atëherë kultivimi i krimbit bëhet më i këndshëm dhe jep rezultate.

   Jini të durueshëm kur në cikle një, dy dhe tre, ku jeni në mes të të mësuarit, nuk është e rekomanduar që të hani një ton në ditë nëse nuk merrni një kg në ditë.

   Është në rregull të aspiqesh të jesh më realist, por i rregulluar me aftësitë e vetes, materialit, burimeve dhe mbështetësve të tjerë.

   Nëse ju jeni tipi që i pëlqen të studiojë në tuaj, ju lutemi ndiqni udhëzuesin e plotë që nga fillimi në marketing dhe shitjen e magjistarit BSF

   Udhëzues për kultivimin e BSG Maggot

   1. Udhëzues i plotë për të kultivuar krimbat
   2. Si të përpunohet Maggot në ushqimin e kafshëve
    (Makarona Maggot, miell gruri, maggot Pellet)
   3. Pyetje dhe përgjigje rreth kultivimit të krimbave
   4. BSF Magical Marketing
   5. Zgjidhni praktikën e drejtpërdrejtë në Ranch
    Ekziston një 99 Më shumë lokacion për Moderne BSF Maggot pa erë

   Por nëse preferoni të mësoni në një mënyrë më praktike dhe menjëherë ka rezultate. Ju mund të mësoni duke ardhur në praktikë drejtpërdrejt në një fermë në qytetin më të afërt për ju. Ju vetëm zgjidhni qytetin më të afërt për të mësuar rreth praktikave të pa erë moderne të kultivimit të BSG.

   Kultivimi i shkurreve të mesme dhe të mëdha

   Për të filluar një biznes të gjelbër në masë të mesme dhe të madhe, natyrisht që ju duhet të përgatisni gjithçka më të pjekur dhe të planifikuar.

   Sepse për të filluar një bagëti të mesme maggot nuk mund ta bësh aq lehtë dhe eksperimentalisht. Përveç harxhimit të kohës, energjisë dhe mendjes, natyrisht, disavantazhe të tjera janë financiarisht.

   Jo për të përmendur barrën mendore për shkak të dështimit do të rezultojë në mos të mirë për të ardhmen tuaj. Cilat janë hapat që duhet të studiohen dhe të bëhen shqetësimi ynë kur kërkojmë një biznes maggot në shkallë të mesme?

   Gjëja e parë që duhet të bëni është të kaloni nëpër një proces në shkallë të parë në shtëpi, pastaj ta zhvilloni atë për një shtëpi ose shkallë të madhe. Kështu që kapitali i përvojës bëhet themeli ynë themelor në zhvillimin e biznesit të ardhshëm të kultivimit të krimbit.

   Gjëra të tjera teknike para se të fillojmë një biznes që duhet të marrim parasysh janë:

   Ekzistenca e faktorëve të rrezikut, që do të thotë se duhet të ketë gatishmëri mendore dhe përgatitjen e planifikimit që është me të vërtetë e pjekur në mënyrë që biznesi i kultivimit pa erë mund të funksionojë normalisht.

   Gjërat që duhet të bëjmë përpara fillimit të një biznesi

   1. Të bindësh veten se biznesi i kultivimit të krimbit është me të vërtetë një zgjidhje në zhvillimin e vetes dhe financiarisht më mirë në të ardhmen.
   2. Mbledhja e kapitalit të biznesit të BSG-së
   3. Krijo një plan biznesi.

   Këtu janë gjëra të tjera të rëndësishme që duhet të përgatiten

   Të punosh së bashku

   Nëse bëjmë një biznes personal ose individual, nuk ka nevojë të gjejmë një partner biznesi. Por nëse duam të ndërtojmë një kompani, atëherë ju duhet të krijoni një ekip suksesi.

   Filloni duke kërkuar njerëz që mund të besohen, punojnë dhe vendosin në mënyrë aktive njerëzit e duhur në vendin e duhur.

   Përqëndrohuni në zgjedhjen e llojit të biznesit

   Shumë zgjedhje në biznesin e kultivimit të mizave, në fillim të kursit ju duhet të kaloni nëpër procesin e ndërtimit të prodhimit të krimbave që prodhon larvat e bollshme dhe të bollshme vazhdimisht.

   Për një kohë të gjatë, sigurohuni që keni ndërtuar një biznes modern të kultivimit BSF pa erë. Një faktor biznesi është siguria dhe komoditeti i drejtimit për tani për dekada të tëra.

   Nëse prodhimi i maggotit tuaj është ende me erë të keq, rregulloni atë në mënyrë që të mos sjellë probleme për publikun. Shumë sipërmarrës që nuk kanë prioritet të sigurisë janë të mbyllura për shkak të demonstratave të komunitetit.

   Pasi ka qenë në gjendje të kultivojë maggot pa erë, hapi tjetër është që të përqendrohemi në specializimet në biznesin maggot.

   Këtu janë Produktet e Derivateve të Biznesit Maggot

   1. Pleh organik të lëngshëm
    - Klasi A pleh organik i lëngshëm
    - Klasa B Plehrat organike të lëngëta
   2. Pleh organik të ngurtë
    Klasa A Plehra organike e ngurte
    Klasa B pleh organik të ngurta
   3. Fresh BSF Larvae
   4. Chrispy Maggot
   5. Kuzhinë Maggot
   6. Kafshet e Kafshëve (Maggot Makarona, Miell Maggot, Pellet)
   7. Furnizues maggot
   8. Agro Industry (Kozmetikë, Fabrikat e tjera të përpunuara, Ndërtimi i një Fabrike Feed)
   9. Mbledhësit maggot
   10. Trajnimi i kultivimit maggot
   11. Konsulent i Biznesit Maggot

   Shihni Rreth nesh

   Çdo produkt dhe potencial biznesi ka një mundësi shumë të mirë, vetëm shikoni se sa fabrika të ushqimit të kafshëve në shkallë kombëtare janë rreth jush.

   Kjo tregon se sa e madhe është potenciali i biznesit për ushqimin e kafsheve.

   Zgjidhni dhe planifikoni llojin e biznesit që dëshironi të kaloni, mendoni me kujdes përpara se të vendosni. Mos le të zgjedhim gabimisht sepse ndjekim.

   Bëhuni specialist

   Cilat produkte ose shërbime doni të ofroni? Si është shpërndarja? Si e marketingoni? Kush janë njerëzit që do ta udhëheqin? Cili është çmimi konkurrues i shitjes? Si e promovoni?

   Përgatitni gjithashtu si të bëni paketimin e produktit sa më tërheqës që është e mundur në sytë e konsumatorëve. Plani dhe përgatiteni para fillimit të biznesit të krimbit.

   Njihni Tregun Maggot (SWOT)

   Bëni një studim dhe bëni një analizë të tregut për të gjetur se kush është segmenti juaj i tregut, veçanërisht ata që do të jenë tregu i synuar për biznesin tuaj.

   Merrni komentet dhe mendimet tuaja në treg në lidhje me biznesin maggot që do të filloni. Dhe jo më pak e rëndësishme janë konkurrentët ekzistues për të përgatitur strategji për të fituar tregun.

   Zgjedhja e një emri të biznesit

   Emrat e bizneseve janë shumë të rëndësishme në aktivitetet e biznesit. Zgjidhni një emër që është i lehtë për t'u mbajtur mend dhe përfaqëson përpjekjet e BSF-së.

   Burimet Kapitale Ku është financimi juaj i biznesit? A është nga kapitali personal apo kapitali i përbashkët? Nëse fondet që planifikoni nuk janë 100% e fondeve personale.

   Pastaj mund të kontaktoni shërbimet e agjencisë që ofrojnë mbështetje financiare si:

   • Huazimi nga Banka
   • Duke kërkuar investitorë
   • Huazoj nga familja
   • Huazoni nga një mik
   • Merreni prej jush
   • DLL

   Bërja e një plani biznesi

   Plani i biznesit është printimi blu i biznesit tuaj, planifikimi, krijimi i vizionit dhe misionit të kompanisë, duke e bërë objektivin që dëshironi të arrini?

   Planifikoni një strategji promocionale dhe marketingu për produktet e djathta të djathta që të jenë pjesë e tregut të ushqimit të kafshëve etj.

   Bëni një plan biznesi me kujdes, me kujdes, që të mos e bëni të vështirë gjatë jetesës. Kështu që biznesi juaj është i qartë në lidhje me drejtimin dhe qëllimin e tij dhe periudhën e arritjes së tij.

   Përcaktimi i një Vendndodhja e Biznesit

   Vendndodhja e biznesit të Maggot është duke kërkuar një vend strategjik. Shikoni për vende që janë të lehta për të hyrë në transport,

   Në afërsi të burimeve natyrore të mediave dhe ushqimit të krimbave, kanë burime mbështetëse të cilat janë të plota dhe të lehta për të marrë punë.

   Rekrutimi i punonjësve

   Zgjidhni punëtorët super me kujdes. Një faktor i rëndësishëm në arritjen e suksesit është marrja e punëtorëve të cilët nuk janë vetëm në gjendje të punojnë, por mund të besohen.

   Shumë kompani falimentojnë për shkak të "personit" në kompani që minon dhe mbart një biznes që jeton në emër të tij.

   Menaxhimi i lejeve të biznesit

   Licenca e biznesit është një aspekt i ligjshmërisë në sytë e ligjit dhe dëshmi se je qytetar i mirë duke paguar tatimin e biznesit më vonë.

   Prodhimi Teknik i krimbit

   Mësoni dhe kuptoni aktivitetet e kultivimit të krimbave duke filluar nga përgatitja fizike dhe teorike, si dhe hapat që do të ndodhin në të ardhmen kur kjo kultivim të zhvillohet.

   Bëni një kafaz që është BSF-si

   Kafazi i BSF si një fluturojnë fluturon kur vizim dhe riprodhim për të prodhuar sasi të mëdha të vezëve.

   Mbarështimi BSF është një komponent i rëndësishëm që nevojitet për të mbështetur funksionimin e qetë të aktiviteteve të kultivimit të BSF.

   Rrethimi i djathtë dhe BSF-ja e preferuar do të ndihmojnë në prodhimin e vezëve BSF dhe do të ndihmojnë në mirëmbajtjen e përditshme të BSF-së, duke përfshirë mjediset e ndërtimit që i ngjajnë habitatit amë të fluturimit të fluturimit ushtarak të zi ose fluturimit të ushtarëve të zi.

   Mbyllja BSF duhet të jetë në gjendje të krijojë rehati për BSF. Kriteret e kafazit të favorizuar nga BSF:

   • Materialet e Mbylljes BSF
   • Madhësia ideale (gjatësia x gjerësia x lartësia dhe lartësia e këmbës së kafazit BSF)

   Për më shumë detaje, shikoni videon tutorial se si ta bëni atë kafaz që ushtari i zi fluturojnë pëlqen.

   Pajisjet për kultivim dhe përgatitja e pajisjeve

   Pajisje dhe pajisje të rëndësishme gjithashtu për të mbështetur drejtimin e qetë të procesit të kultivimit. Pajisjet dhe pajisjet si:

   • Disponueshmëria e vendeve të vezëve,
   • Ushqimi dhe vendi i pirjes për mizat BSF,
   • Vendi i zgjerimit,
   • Veza dhe inkubatori vezësh
   • Vendi i zgjerimit të larvatve BioTong

   Media e kultivimit të ushqimit dhe kulturave

   Një nga objektivat kryesore të kultivimit të krimbit është të sigurohet kursim i kostos për ushqimin e kafshëve deri në 82% të kostos totale të ushqimit gjatë prodhimit të bizneseve të peshkut dhe pulave.

   Për këtë arsye përdorni ushqim pothuajse të lirë dhe media të tilla si mbetjet shtëpiake, mbeturinat e kuzhinës, mbeturinat e tregut në formën e perimeve dhe frutave.

   Mediat e tjera mund të jenë në formën e plehrave të lopës, dhive, lepujve, rosave, pulave të hidhura të derrit dhe plehrave të kuajve etj.

   Feed dhe Media

   Feed dhe media janë shumë të lidhura ngushtë me rritjen maksimale dhe produktivitetin e magot dhe efikasitetin e kostos.

   Ushqimi luan një rol të madh në rritjen e larvatave, sepse ushqimi adekuat ndihmon rritjen e larvateve shpejt dhe më të trashë.

   Kultivimi i magjistrave moderne BSF pa erë nuk është e vështirë, por ende kërkon menaxhim të duhur. Sidomos nëse kjo kultivim nuk është thjesht gjykim dhe gabim.

   Hatching Media

   Mediat e sondazhit të vezës BSF mund të jenë të çdo lloji dhe zakonisht janë bërë nga kuti të vogla të tilla si basenet dhe tabaka ose në formën e një kuti katrore.

   Këtu vezët BSF janë çelur në magot dhe pastaj transferohen në zgjerimin BioTong ...

   Përgatitni një dhomë të hapur dhe raft për ta vënë sirtarin në mënyrë të rregullt dhe më të lehtë për të monitoruar dhe ruajtur çdo ditë.

   BioTong

   Përdorimi i BioTong në shkallë të mesme sigurisht që është i ndryshëm nga shkalla e shtëpisë, por parimi mbetet i njëjtë kur BioTong ka llojin 2, BioTong pa devijim si një medium për ngritjen e maggots rinj dhe BioTong me devijim si një mjet për migrimin prepupa.

   Madhësia e BioTong-it përshtatet me disponueshmërinë e tokës, rregullon atë me kujdes dhe përgatit një plan për të zgjeruar dhe shton BioTong kur yield-et janë në rritje.

   Menaxhimi i Përpunimit të Medias

   Menaxhimi i menaxhimit të disponueshmërisë së ushqimit dhe medias duhet të përgatitet mirë, sepse mediat janë në formë të mbeturinave organike, plehut blegtoral ose mbeturinave të fabrikës që kanë tendencë për erë të keqe.

   Aksionet

   Pin atë në Pinterest

   Share Kjo