Изберете страница

Јуриј БСФ Блог

Декември 5, 2018

Зголемување на производството на сом со пробиотици

Зголемување на производството на сом на пробиотиците? Пробиотиците се еден вид соединенија што се наоѓаат во храната. Пробиотиците не можат да се вари, тие го промовираат растот и развојот на микроорганизмот и во дигестивниот систем. Давање пребиотици ...

Направете 5-7 самоуправа за хранење на сом

Што го прави вашиот 5-7 Day Feed Feed Day? За вас, земјоделец на сом, секако, е многу важна работа за растот на сомите. Треба да се размисли за хранење, почнувајќи од сом, уште ларви. Навистина за ...

Како да ја направите најновата храна за сони 2019

Што е сом? Сом е еден вид слатководни риби со издолжено тело, рамно и лизгаво, бидејќи во организмот има еден вид слуз. Оваа риба, исто така, има мустаќи околу устата. Сат доаѓа од грчкиот збор chlaros, што значи "агилен" ...

BSF отпадоци и маслена палмова пулпа за храна за сом

Што е BSF личинка и палмово масло отпадоци од сом? Маггите за хероин / BSF се отрепки кои достигнале фаза на возрасни, која потекнува од црниот војник и летаат јајца и ларви. Магнет BSF е широко користен како алтернативна храна и ...

Ферментирани кокосови отпадоци и Тофу дроби со EM4

Што е ферментирано Кокос Dregs и Tofu Dregs со EM4 Органски алтернативни гасови се во голема побарувачка поради нивната висока достапност и ниски цени. Еден од органските добиточна храна што се користи како храна за риби е кокос пулпа и тофу дроби ...

Јуриј БСФ Блог

BSF Јури блог

Јуриј БСФ Блог Информации

Во БСФ Јури блог ќе добиете информации за, БСФ содржина на магнет, БСФ магнет мислења, слики, БСФ личинка, БСФ магнет видеа, итн:

  • содржина
  • пишување
  • слики
  • Видео
  • и други

Горенаведените се однесуваат на информациите кои ви се потребни за одгледување на BSF личинка. Многу работи што можете да ги преземете, да научите или да ги споделите за BSG загадката тука.

Почнувајќи од почетокот на одгледувањето на млеко од BSF. BSF методот за одгледување на црвенило. Изработка на BSG Maggot медиуми, и многу повеќе.

Вие можете слободно да пристапите до целата содржина што е на веб-страницата на Јуриј БСФ.

Исто така, може да го споделите со оние на кои им требаат информации за одгледувањето на бигор од BSF.

Ако не разберете за содржината на нашата веб-страница. Можете да побарате со повикување на достапниот телефонски број.

Акции

Пин Тоа на Pinterest

Сподели