Изберете страница

Е обука ++ Модерни BSF одгледување без мирис обука

BSF Модерното одгледување без мирис е единствениот тренинг за е-обуката ++. што гарантира да успеете. Сите е обука ++ обука вежби одгледување на црвенило Можете да го преземете преку апликацијата Yurie BSF во PlayStore. BSF обука за одгледување со Yurie BSF Можете да изберете најблиска локација за пракса во вашиот град. Поради обука Одгледувач на говеда ++ Исто така имате право да вежбате на Јуриј БСФ фармите што се шират во повеќе градови во 99 низ Индонезија. BSF добиток обука која е без мирис и е успешно тестиран.

Преземете ја апликацијата Јуриј БСФ

е-обука

Процесот на обука за шеќер без шеќер

 • Почнувајќи од вас се регистрирате
 • Тогаш ќе ви биде даден пристап до апликацијата Јури BSF во PlayStore
 • Вие исто така ќе бидете поканети да влезете во тајната група ФБ модерна култура без мирис
 • Испорака на стоки за пракса е испратена по 2x24 часа по регистрацијата
 • Испорака на семе, ларви јајца се прилагодуваат според подготвеноста
 • Имате право да вежбате поле во една од фармите на Јуриј БСФ
 • Упатствата по теренските практики се изведуваат додека не успеете

Pendaftaran

Пред да се приклучите, мора да бидете регистрирани со испраќање доказ за исплата за трошоци за обука преку BRI банкарски преведување.

И ќе ви биде побарано копија од лична карта како административна евиденција.

е-обука

Јуриј BSF пристап примена

Откако ќе испратите доказ за трансфер, ќе добиете посебна лозинка за да ја отворите апликацијата Јури BSF во playstore.

Во апликацијата Јури BSF, игралиштето е подготвено:

 • Три водичи за теорија и пракса
 • Упатство за одгледување на зајаци без мирис
 • Формулата прави магнети тестенини
 • Брашно од магаре
 • Пелети за магаре
 • Примена на магнет за органски течни ѓубрива (POC) на различни лисни и овошни растенија
 • Правилната примена на цврсто ѓубриво за џвакање

По добивањето на лозинката клуч, само треба да се отвори, да ја преземете и да се види на практика видео каде и да сте се додека постои интернет конекција.

Апликацијата Yurie BSF е многу голема бидејќи во него има многу видеа и документи, но со напредна технологија, крајниот резултат на апликацијата станува многу лесен во 16MB.

Ние го подготвивме овој напреден објект, така што апликацијата Јуриј БСФ може да се преземе дури и од стариот тип на мобилен телефон.

Придружете се кон тајната група

Вашиот следен чекор ќе биде специјално поканет да влезе во фб групата на тајни на современото BSF одгледување без мирис.

Во ФБ, тајната група на современи BSF одгледување без мирис е поделена на три нивоа, имено

 • Почетник
 • Средно
 • Однапред

Во оваа група ќе ги сретнете сите пријатели на Јури БСФ низ Индонезија. Тие ги споделија своите искуства и формираа заедници во нивните градови.

Ве молиме дискутирајте со љубезен adab. Ние ќе дејствуваме цврсто на шегите "силеџии" кои не се поставени и работи кои немаат никаква врска со напорите за успешно одгледување магнет BSF без мирис.

Ова ниво на поделба има за цел да ги направи сите пријатели на Јури БСФ повеќе фокусирани на секојдневната практика на одгледување на личинка.

На секое ниво ќе ве води еден или двајца ментори кои успеале. Значи, она што е пренесено е резултат на практиката не е теорија на обиди и грешки.

е-обука

Испорака на стоки

Во секој пакет кој е купен, исто така ќе ви бидат дадени набавки за сопствена пракса дома, вклучувајќи семиња, јајца, ларва и друга придружна опрема.

Овој пакет е поделен на две категории, неживи објекти и живи суштества. Неживите категории ќе бидат испратени 2 x 24 часови по добивањето на доказ за пренос,

Категории на живи суштества како што се семиња, јајца, ларви итн. Ќе бидат испратени според вашата подготвеност. Ова е наменето за испраќаните живи објекти да бидат примени откако подготвеноста е завршена.

Доказ за испорака на стоки од курирската услуга што ја одбираме во форма на потврди ќе добиете за да проверите каде се наоѓа пратката.

е-обука

Правна практика

Откако ќе можете да ја преземете апликацијата и да научите сами, исто така, се придружите на групата, треба да научите да вежбате директно на една од фармите на Јуриј БСФ кои се шират повеќе од 99 градови низ Индонезија.

Ќе биде бомбардиран од ментор кој веќе е обучен и добива сертификат за современа BSF одгледување без мирис. Така ќе го научите истото.

Ова е, секако, предност за вас да вежбате директно во блискиот град. Бидејќи растојанието е близу, не треба да плаќате големи такси за превоз, авионски билети, сместување на трошоците за сместување и време исто така се флексибилни.

   Гаранција за успех

   По горенаведениот процес, сè уште ќе добиете водство додека не работи.

   Маркетинг гаранција

   Вашиот цррог ќе го купи Јуриј БСФ за Rp7.000 / kg. така што нема потреба да се грижите за повторно барате маркетинг.

   Но, ако не сакате да го продадете на Јури, тоа не е важно. Слободно можете да одлучите каде сакате да бидете продаде цррог- бубачка.

   е-обука

   Развој на бизнисот

   Порано или подоцна работата за одгледување на црвенило без мирис создава многу црвенило. Ако внимателно го продаде црвот на Јуриј БСФ.

   Обезбедивме фонд за помош на пријател на Rp100.000.000, - да го развиеме производството на цррог.

   Други предности:

   Интерактивна

   Може да се консултира директно со професионални ментори

   Флексибилни

   Учењето комбинирано обука и офлајн (теренска практика) може да биде кога и каде и да сте во волја. Можете дури и да ја преземете предметот.

   Докажано е успешно

   Методот за одгледување на отровот е успешно тестиран и уживаше илјадници пријатели од Јуриј БСФ

   Најновиот материјал

   Материјалот за одгледување секогаш се ажурира колку што е потребно

   Тестамент

   Благодарност од учесниците на обуката за нас во форма на видео сведоштва и вистински препораки кои можете да ги видите во живо на YouTube канал Јуриј БСФ.

   е-обука

   Најчесто поставувани прашања

   Која е цената на обуката?

   Е обука + обука не се плаќа или бесплатно, сите што ги плаќате е пакетот. Цената на пакетот се движи од Rp100.000-Rp4.000.000 во зависност од пакетот кој го одбирате.

   Дали е погодно за почетници?

   Многу погоден. Бидејќи водичот материјал за книги и туториал видеа се направени постепено од нула за да успее. Треба само да го изберете обучениот пакет e обука ++ колку што е потребно.

   Дали сите плаќања може да се направат еднаш?

   Не. Пакетот на купени стоки е во согласност со фокусот на материјалот што го купувате.

   Може да се преземе туториал?

   Да, можете да го преземете модулот за документи.

   Интерес?

   Придружете се сега со други 2000 ++!

   Контакт со нас tel / WA 0812-2105-2808

   Ви благодарам

   Поздравувајте Штете и чистете ги моите индонезиски

   Јуриј БСФ

   Јуриј

   Акции

   Пин Тоа на Pinterest

   Сподели