Изберете страница

Јурие BSF апликација

Примената на Јуриј БСФ е програма која е намерно создадена, за да помогне во спроведувањето на одгледувањето BSF лета од документи и видео упатства до практични практики за производство Одгледувач на говеда/ богатство без мирис.

Јуриј БСФ во дизајнирање на апликации користи многу софистицирани програмски јазични одредби. Имено, живејте разговор без да мора да ја напуштите или да излезете од апликацијата. Значи, ако има прашања што можете веднаш да ги пренесете.

Покрај тоа што е софистициран, оптоварувањето на датотеката е многу мала и лесна, што е 17 MB. Така што нема да преоптоварување на мобилниот телефон на корисникот.

Друга работа е примената на Yurie BSF е придружена со чекор-по-чекор SOP за да им се олесни на корисниците да го користат секој аспект од лекцијата во апликацијата.

И најповолно е затоа што во оваа апликација има способност да комуницира со еден корисник со друг корисник. Значи, тоа е многу корисно за корисниците на апликациите на Јуриј БСФ. Преземете ја апликацијата Јуриј БСФ

Која Категорија е апликацијата на Јуриј БСФ?

Постојат многу видови на категории од апликацијата содржана во playstore. Потоа, апликацијата Јуриј БСФ е вклучена во која категорија?

Алатки за апликација

Вклучена во оваа категорија е да се подобрат перформансите и функционалноста на паметен телефон на Android. Примери: 360 безбедност, чист мајстор, Google Translate, Greenify, аудио рекордер итн.

Социјална апликација

Применетите типови на социјални апликации ги прават корисниците да се поврзат со многу други луѓе. Пример: Фејсбук, Инстаграм, Твитер, Гугл + итн.

Комуникација на апликации

Обезбедување на можности за корисниците да комуницираат преку разговор или глас. Пример: BBM, WhatsApp Messenger, LINE, Facebook Messenger, WeChat, KakaoTalk итн.

Фотографија апликација

Апликацијата за оваа категорија е широко употребувана за целите на фотографирање. Примери: Camera360, PicsArt, B612, Magisto, MomentCam и Adobe Photoshop итн.

Апликација за вести и списанија

Апликации Новини и списанија Примена е апликација за новости или списание што може да се прочита директно на HP Пример: BaBe, Kurio, Detik, VivaNews, Kompas итн.

Забава апликација

Забава апликација е повеќе забава. Примери: музика, игри, ТВ, стриминг видеа.

Образование за апликации

Апликацијата Yurie BSF спаѓа во оваа категорија, имено апликација за образование. Општо земено, примената на оваа категорија е насочена кон помагање во образованието. Примери: детски едукативни игри, паметни деца, паметна математика, дуолинго: бесплатно учење на јазици итн.

Бидејќи апликацијата Yurie BSF е само образование, оваа апликација е бесплатна, така што корисниците се поудобно учење без да бидат вознемирени од реклами.

Рекламите, кои се генерално обезбедени, имаат за цел да добијат приходи платени од рекламни. Ова значи дека бесплатната апликација Yurie BSF нема да добие никаков приход од корисникот.

Ова е чиста Јуриј БСФ која сака да сподели 100%.

Што карактеристики во апликацијата Јури BSF?

Во оваа апликација има толку многу функции, имено

 • за нас
 • Rp100.000.000 фонд за деловна помош, -
 • Модерна BSF култура БЕЗ МЛАД
 • БЕСПЛАТЕН 100% пакет
 • Сребрена пакет
 • Сребрена плус пакет
 • Златен пакет
 • Злато плус пакет
 • Платински пакет
 • Платинум Плус пакет
 • Биг пакет
 • Јуриј БСФ Тајната група
 • BSF активност
 • Сомнување на сом
 • Одгледување на Тилапија
 • Gurame култивација
 • Пилешко сточарство
 • Билни добиток
 • Алтернативен извор
 • Јуриј BSF Dot Com
 • Онлајн разговор

За нас Јуриј БСФ

Јуриј БСФ е единствената компанија која е пионер во одгледувањето магнет BSF модерен без мирис во светот.

Производството на млеко за мирис користи отпад, ѓубре, сточна храна. Одгледување отрепки без мирис не ја препознава ферментацијата, не користи лекови и не бара машина.

Значи, производството на црвенило е лесно и евтино, помеѓу Rp. XUMX-Rp. X NUMX по килограм

Rp100.000.000 фонд за деловна помош, -

Оваа донација на пријателите им се исплаќа на пријателите на Јуриј БСФ кои ревносно го продаваат својот цррог на Јуриј БСФ.

Целта на оваа помош е за пријателите на Јури БСФ и понатаму да го зголемат производството на нивните црвенило и Јул до Јурие

Модерна BSF култура БЕЗ МЛАД

Во оваа функција се обезбедени разни видео упатства за практикување на одгледување на магли без мирис. Вие само го гледате и вежбате според насоките во видеото.

Туторијалните видеа во оваа функција не се дистрибуираат на социјалните медиуми и YouTube. Бидејќи ова видео и документ се дава специјално за пријателите на Јури.

БЕСПЛАТЕН 100% пакет

Учење да се посветам на бесплатниот 100% маглина, овој пакет е специјално за оние кои не можат да си дозволат платен пакет. Услови и правила ве молиме контактирајте Mbak Yurie на 0812-2105-2808.

Зошто е важна апликацијата на Јуриј БСФ?

Бидејќи оваа апликација е корисничка алатка во практиката на одгледување цррог без мирис

 1. Пред да вежбате, можете да научите со следење на видеата во туториал во апликацијата. Значи, кога ќе отидете на фарма, има и почетен опис.
 2. По практиката, често има мали нешта што ги забораваме, или само сакаме да се убедиме себеси кога вежбаме дома, тогаш едноставно морате повторно да го отворите ова видео туторијал.
 3. Најновите ажурирања во облик на видеа и важни документи се ажурираат преку оваа апликација, па каде и да сте, ќе ги добиете најновите известувања и ажурирања за одгледување на млеко без мирис.

Двете за почетници и постари лица дефинитивно ќе бараат ажурирање на развојот на бизнисот и информациите ќе бидат испратени преку оваа апликација.

Како примената на Јуриј BSF се однесува на успехот на животните за личинка?

Во пракса постои потреба од директни и индиректни насоки. И фазите во тоа.

Видеото за пракса во апликацијата е распоредено на таков начин што е чекор по чекор секвенца и постои SOP (стандардна процедура за работа). Така што постои униформност на методите за работа и, се разбира, резултатите исто така се очекува да имаат униформност (не сакаат)

Пријателите на Јуриј насекаде, следејќи ги упатствата во апликацијата, се очекува да достигнат целта на жетвата на стотици килограми цррог за помалку од 1,5 месеци.

И како да се постигне ова е следејќи го постоечкото видео туторијал. Значи оваа апликација е многу важна и многу потребна за да се постигнат целите на производство на црвенило со изобилни резултати и без мирис.

Придобивки и употреба на апликациите на Јуриј БСФ

 • Не се нагласува бидејќи работните чекори се јасни
 • Секогаш ажурирани
 • Постојат стандардизирани начини за намалување на грешките и пропустите.
 • Дневото производство на млеко е посигурно и независно
 • Повеќе организирани во спроведувањето на производство на млеко.
 • Креирани стандарди за изведба со конкретни резултати
 • Имаат алатки за анализа за подобрување на производството
 • Имајте водич за да ја оцените работата што е направена.
 • Креирање на безбедна и удобна трка за брзо работење на магнет.
 • Поорганизирано и поефикасно.
 • Е насока во извршувањето на секојдневно одгледување на црвенило.
 • Избегнувајте преклопување на работата.
 • Ако има грешка, полесно е да пребарувате и анализирате
 • Процесот на работа е повеќе загарантиран и може да се одвива оптимално во ситуации.

Резиме на апликациите на Јуриј БСФ

Водичот за упатства во апликацијата е алатка и успешно возило негува миндали без мирис.

Оваа апликација е многу влијателна врз стапката на успех при берба на стотици килограми за помалку од 1,5 месеци.

Следејќи ги упатствата во апликацијата, гарантирате дека ќе успеете во производството на изобилен лисја, континуирано производство, без стрес, безбедно, удобно и зголемена самодоверба може да трае долготрајно одгледување на магариња.

Преземете ја апликацијата Јуриј БСФ

Чувајте го учењето

Јуриј

Акции

Пин Тоа на Pinterest

Сподели