Изберете страница

За нас - Прво во светот на одгледување на бели дробови

За Јуриј БСФ

За нас - За Јуриј BSF е единствената компанија која пионер на светската безгрижна модерна BSF одгледување на лисици. Програмата 10 ја истакнува Јуриј БСФ како успешно возило за современа BSF одгледување без мирис. Ние се развие одгледување на црвени лисја на црвени војници од млечни инсекти.

Во процесот на одгледување на црвенило без употреба на мириси

 • Ѓубре на пазарот, RT
 • Сточна храна ѓубриво и
 • Фабрички отпад

Без ферментација, без лекови и без машини. Со медиумите или супстратот, покрај тоа што е лесно достапен, бидејќи многу се достапни насекаде и имаат тенденција да бидат игнорирани.

Дури и трите главни медиуми стануваат проблеми во околината валкани, валкани и миризливи. Пробивот што го направивме со трите медиуми со цел да ги зачуваме, така што земјоделците можат да уживаат повеќе бенефиции, бидејќи состојките се скоро бесплатни.

Поздравувајте Штете и чистете ги моите индонезиски

Тоа е исто така манифестација на загриженоста на Јуриј БСФ за проблемите со отпадот, отпадот и канализацијата во Индонезија. Нашата надеж е дека овој метод за одгледување на нечистотии од мирис може да биде едно решение за сите нас да направиме почиста Индонезија.

Нашата визија и мисија јасно се рефлектира во нашиот слоган, честитки и чист мој индонезиски. Преку одгледување на мирис без мирис, се надеваме дека земјоделците од риба, живина и рептили ќе бидат самодоволни во снабдувањето со храна, храна која е богата со хранливи материи и со високо протеини и само чини околу Rp2.500-Rp3.100 за килограм храна за животни.

Со толку ниски трошоци, се очекува земјоделците да имаат поголема надеж за развој и зголемување на добитокот. Бидејќи досега имало многу случаи на земјоделци кои банкротирале бидејќи не биле во можност да ја финансираат својата добиточна храна.

Mandiri Feed

Животинска храна е производствен трошок кој може да достигне до 70%. Ова се уште е број на хартија. Оние кои штотуку ја почнаа оваа такса може да се зголемат до 80%.

Ова е, се разбира, многу ризично, бидејќи:

 • искуство фактор
 • смрт на добиток
 • флуктуирачки продажни цени и
 • други фактори исто така мора да бидат земени предвид.

Одгледувањето на личинка е наследство на индонезискиот народ што ни е даден. Само погледнете уште од античките времиња, тие предупредија дека за успехот на добитокот е потребна природна храна и дополнителни форми на црвенило.

Оваа порака е јасно напишана во секоја печатена книга во поглавјето за управување со храна, кое се продава во книжарниците. Вооружени со постоечката литература, ние се развивме од методот на одгледување магет во модерен, без мирис BSF метод на одгледување.

Метод за одгледување на личинка

Современи BSF методи за одгледување без мирис, покрај резултатите се изобилува, а произведениот магнет-магнет е здрав бидејќи е добро одржуван. И, исто така, се обезбеди сигурност на долгорочен бизнис, кој е без мирис, изобилство и одржливи резултати.

Мирисот предизвикан во процесот на одгледување на црвенило е сериозна закана во продолжувањето на бизнисот за обезбедување на евтината храна. Култивирањето на црвениот црн мирис, покрај тоа што е непријатно за земјоделците, исто така, ги повикува штетниците како стаорци, лебарки, змии и здравје за самите земјоделци.

Да не зборуваме за загаденоста на миризбата ќе добие протести од семејството, и, се разбира, заедницата нема да молчи ако овој мирис загадување се шири насекаде. Постојат многу примери на случаи во некои области на бизнисот со црвенило после годишната прошетка, потоа во демонстрациите на заедницата и мора да се затвори.

Оваа ситуација е многу штетна, залудно напорна работа за која се водеше. Затоа, од самиот почеток, осигурај се дека планирате бизнис без мирис. Ако не сте всушност планирање на банкрот на бизнисот.

Во обид да ги оствариме нашите соништа спаси и чиста моја Индонезија. Постои работна програма на 10 која е стандардизирана SOP (стандардна процедура за работа) за да се олесни спроведувањето на секојдневната работа со црвенило.

Во моментов се шириме во повеќе од 99 градови низ Индонезија. Вие само ја одберете локацијата најблиску до местото каде што живеете.

За 10 Предности на Јуриј БСФ

1. Многу производство на млеко без мирис.

Ќе ве одведат од нула за успешно да произведат цррог без мирис, почнувајќи од учењето за да вежбате директно во расадникот што можете да го изберете во градот 99 во Индонезија.

Цел ден ќе вежбате веднаш придружени со приватен ментор (не систем за класа) и продолжете со практични насоки дома додека не успеете. Потоа Предностите на учење Природни одгледувачки листови за одгледување без мирис се:

Се фокусира на тебе

 • Ќе ви биде дадена посебна грижа од искусни ментори, така што ќе можете да го гарантирате фокусот на менторот и целосно сте на она што го стремите и очекувате.
 • Овој приватен метод им овозможува на менторите да обезбедат брзи решенија, а не класа систем за класа.
 • Со практичен водич за книгите се предвидени и може да се прочита преку апликацијата Јури BSF во playstore. Ви овозможува да научите порелаксирано и уверени пред да вежбате на фарма

Ментор за најдобра практика

 • Ќе вежбате да бидете водени од најдобрите ментори кои успеале во одгледувањето на модерна BSF без мирис. Кои се ентузијасти во споделувањето искуства. Ова е многу корисно за вас, бидејќи тие можат да покажат како практиката на култивирање на црвенило без мирис во чекор по чекор детали.
 • Овој метод значително ќе ги подобри вашите вештини за решавање на проблеми во вашата секојдневна практика дома, откако ќе ја завршите практиката.

Совршена средина за учење

 • Вие сте и учат во комплетна средина каде што се наоѓаат во најгусто населените локации.
 • Ова одгледување на смокви може да се спроведе без опасност од демонстрации од семејството и општеството, бидејќи е навистина дизајнирана без мирис.
 • Дури и некои од нив извршуваат одгледување на црви во внатрешноста на куќата, користејќи ја детската спална соба.
 • Тука навистина сте научени да бидете способни да се посветам на разни земјишни отстапки и густо населени средини без страв од демонстрации.

Зголемена самодоверба

 • Врз основа на искуството, еден од факторите на неуспех е срамот на барање, а сепак со овој приватен систем, работите може да се решат. Бидејќи само вие и менторот се двајцата, така што можете да ја зголемите вашата доверба во учењето без да се плашите или да се срамите да прашате

Правен приватен ментор

 • Можете да го изберете најдобриот ментор во градот 99, да го изберете изборникот на 99 кој го сакате и најдобро одговара на вашите потреби.

Зголемен успех

 • Обучен ментор може да обезбеди искуство според предизвиците што постојат во нивните градови. ова е можно затоа што вие и менторот се наоѓате во блиската локација, така што се идентификуваат вистинските проблеми со теренот.

Пофлексибилен

 • Ќе го одредите денот и датумот, така што нема да се меша со работните активности или други.

Слобода на дискусија

 • Имате слобода да дискутирате, бидејќи вашиот ментор подобро ќе разбере и ќе ја обезбеди потребната поддршка

2. Формула за мешање на храна Заштедете до 83%

 • Откако ќе го имате црвот, ќе бидете бомбардирани, може да го измешате брисетот со BSF со специјална формула и да заштедите до 83%

3. BSG Магнет маркетинг

 • Вие не треба да се збунети за маркетинг личинка. ПРОДАДЕТЕ BSF TO YURIE !!! Ние прифаќаме продажба на црвенило и купиме ваше црвенка Rp7.000 / kg

4. Развој на бизнисот

 • Ако вие внимателно продадете цррог на Јуриј БСФ. Понатаму, подготвивме програма за помош за развој на бизнисот со црвенило. Првичната помош на Rp100.000.000 се користи за зголемување на производството.
 • Помош на пријател се враќа и се плаќа со помош на MAGGOT. Со иста вредност БЕЗ ЦВЕЌЕ - БЕЗ РИБА !!!

5. Амбасадор Јуриј БСФ

 • Во секојдневната практика понекогаш е неразделно од проблемот што треба да се реши. Заедно со амбасадорот на Јуриј БСФ, сте подготвени да бидете присутни на вашата фарма за да ги решите проблемите со кои се соочувате.

6. Јуриј БСФ Универзитет

 • Напредни насоки во рамките на континуирана контрола на квалитетот. Поради оваа причина оваа програма е да се осигура дека квалитетот на произведената магнет е со супериорен квалитет. Со обезбедување на напредна обука на напредно ниво.

7. Индонезиски коприва за магнет

 • Со цел да станеме дел од националниот пазар, ние подготвуваме индонезиски заробени задруги. Тоа ќе биде место за купување и продавање на заедница на црвенило Јуриј БСФ пријатели.

8. Агроиндустрија

 • Следниот чекор е да стане дел од развојот на агроиндустрискиот бизнис, како и способноста да ги задоволи барањата на домашните и меѓународните пазари.

9. BONO PRO

 • Програмата за корпоративна општествена одговорност (CSR) специјално за оние кои навистина не можат да си дозволат да купат модерен BSF пакет без мирис.

10, молитва и обид

 • Мораме да се молиме дека секој чекор што го земаме е секогаш заштитен од Аллах SWT.

Produk

Во различни поделби Јуриј БСФ развива специјални канали во процесот на развој на маглот на БСФ. Како резултат на ова поделба се фокусира на производство на маглот со најдобар квалитет со користење на органски отпадни суровини во соработка со прехранбената индустрија и добро познати компании во Индонезија и во светот. Јури BSF отвора можности да соработуваат со многу партии за да продолжат да го развиваат производството и маркетингот на сликата.

Ако сте заинтересирани ве молиме контактирајте не.

Ви благодарам

Поздравувајте Штете и чистете ги моите индонезиски

Јуриј БСФ
-0812 2105 2808-

Акции

Пин Тоа на Pinterest

Сподели