Yurie BSF

Pitakonan lan jawaban
Babagan BSF

Assalammualaikum wr wb

Mangga dibantu karo pitakonan lan jawaban babagan BSF maggot (fly fly prajurit) ing SHARE (bareng) kanggo media sosial kayata WA, FB, G +, Pinterest, LinkedIn Twitter etc. Muga-muga layanan sharing kawruh iki bisa dadi tabungan kita ing pungkasan sabanjure. Aaamiinn

Fly Black Soldier

Apa jeneng fly?

fly prajurit ireng (illumine hermetia) utawa fly tentara ireng.

Apa aman kanggo manungsa?
  • Mlaku prajurit ireng (Hermetia illucens) aman kanggo manungsa amarga ora nggawa gen penyakit kaya jinis mabur liyane.

Kanggo rincian, monggo deleng >> http://bit.ly/2KTuZu4

Apa bedane karo lalat liyane?
  • Mlaku prajurit ireng (Hermetia illucens) ora nggawa wabah penyakit.
  • Meat fly (sarcophagidae), mabur ijo (calliphoridae), omah mabur (musca domestica) nggawa wewelak.
  • Secara fisik, ukuran awak lan werna sing beda banget.
  • Umur mabur prajurit ireng cepet banget antarane jam 5 - 8 wae, nalika mabur liyané urip luwih saka 30 sedina.
  • Mlaku prajurit ireng ora bisa mangan, lan urip saka nginum ebun utawa madu.
Apa kaluwihan?
  • Bisa ngalahake mabur ijo lan omah mabur.
  • Aja nggawa wabah penyakit kaya jinis mabur liyane.
  • Ora bakal mangan pangan manungsa, amarga fly prajurit ireng aja mangan
  • Aja nggitik.
  • Umume uga ing iklim tropis.
  • TANPA SMELL

Temokake asil akeh banget TANPA BAU 10 ngisor kaluwihan BSF maggot sapi >> http://bit.ly/2IUBtHg

Apa panganan?

Pesawat prajurit ireng ora mangan, sing mangan yaiku anak sing disebut anak larva, maggots utawa maggots.

Carane mbedakake lanang lan wadon?

Carane mbedakake jinis fly prajurit ireng yaiku ndeleng genitals.

Jenis kelamin saka laler wadon diarani jarum.

Nalika kelamin lanang ana babak kaya placemat kaca utawa kembang surya.

Deleng rincian kene >> http://bit.ly/2u3GB6p

Kepiye sampeyan ngerti umur?

Kanggo nemokake umur BSF bisa diidentifikasi saka aktivitas saben dina.

BSFs enom cenderung ngadeg ing tembok kandhang utawa ing cabang.

Nalika dewasa aktif BSF mabur lan mate.

Carane njaluk?
  • Njupuk saka alam.
  • Tuku saka petani.

Priksa lokasi farmasi maggot Indonesia 99 >> http://bit.ly/2AadIcv

Carane lawas?

Umumé, umur BSF antara wolung lan patbelas dina.

Ngendi wae?

fly prajurit ireng ana akeh ing pirang-pirang wilayah sing ana tetanduran ngembang.

Ing Indonesia kudu ana amarga lalat kasebut bisa berkembang biak ing negara-negara tropis.

Apa jenis kelamin kaya?

Genital fly prajurit ireng ing buntut, wangun genital wadon sing bunder dawané padha karo jarum bunder.

Dadi jinis kelamin lanang kaya flat coaster utawa sunflowers.

Nalika bocah wadon metu kelet dheweke nuduhake dheweke wis dewasa lan siap mate.

Kanggo rincian, silakan ndeleng> http://bit.ly/2u3GB6p

Nalika iku bakal miwiti produktif?

Telung utawa patang dina sawisé netes, BSF wis dewasa lan banjur kawin.

Sawise kawin ing sajrone jam, fly lanang bakal mati.

Déné panganan wadon telung dina telung dina banjur mati sawise nglebokake endhog.

Apa pangan favorit dheweke?

BSF ora mangan, sajrone urip dheweke mung nginum banyu embun utawa madu.

Apa ana BSF, laler liya lunga?

Ing tlatah alas maggot ana akeh laler prajurit ireng iku bakal ngusir jinis-jinis laler kanthi cara kasebut.

Iki amarga saka akeh lalat prajurit ireng nggawe swara / sinyal sing "tandha" wilayahe.

Conto: yen kucing utawa singa utawa singa nandhani wilayahé kanthi "urinating" ing wilayah utawa wit.

Kawin

Nalika mate?

Umumé, wong diwasa diwasa nikah sawisé umur 3 nganti 4 sedina.

Carane sampeyan mate?

BSf mabur ing udara, ngobati siji liyane, banjur nyawiji kelamin lan muter menyang permukaan godhong kanthi posisi tumpang tindih.

Sabanjure proses kawin utawa kawin iki padha bali menyang saben liyane.

Kanggo rincian, silakan ndeleng> http://bit.ly/2NpSY5L

Suwene wektu copulation / kawin?

Copulation utawa perkawinan BSF tahan kanggo menit 5 - 10. Salajengipun, piyambakipun lajeng sirna.

Telor

Carane padha endhog endhog?

Endhog maggot bsf diluncurake liwat kelamin wadon.

Nalika BSF ngeculake endhog, kelamin BSF metu kanthi nempel ing media panyimpenan endhog kayata godhong, potongan kardus, kayu, lan liya-liyane.

Carane akeh BSFs endhog?

BSF spawns sakwise antara endhog 500 - 900, utawa disebut klompok endhog BSF

Apa bentuk endhog kaya?

Endhog BSF bentuke kaya putih berbentuk oval, kanthi warna berubah dadi kuning.

Juvenile

Maggot baby - juvenile?

Nalika hatching larva bayi bakal tiba langsung menyang tumpukan panganan ing ngisor.

Larva bayi banjur urip lan tuwuh watara telung nganti papat minggu.

Apa larva utawa maggots super gedhe?

Larva BSF dikenal dadi angel amarga bisa urip ing lingkungan karo kandungan uyah dhuwur, alkohol, asam (asam) dan amonia.

Ing temperatur lan kekurangan panganan alami, larva BSF bakal hibernate (ora aktif).

Lan bali menyang kegiatan nalika temperatur bali menyang normal utawa nalika sumber pangan bisa cumawis maneh.

Maggot

Larva - maggot?

BSf larva utawa maggots urip kanthi ngalami sawetara tahapan.

Ditandhani dening owah-owahan warna kulit.

Putih kuning banjur dadi coklat peteng.

Ing tahap iki larva bisa tuwuh dawa nganti tekan 1,5 - 2cm.

Nalika Maggot wiwit entuk?

Larva wiwit produktif wiwit ngetokake, ing kondisi lingkungan karo panganan sing akeh banget.

Ing sawijining dinten, larva bisa mbuang sampah minangka kaping pindho bobot awak.

Carane lawas iku Maggot?

Umumé, umur magoth antara telung lan papat minggu.

Apa wara-wara sing ngganteni?

Grup detrivora means mangan bahan organik kayata tetanduran, sampah organik, manure lan sampah pabrik.

Maggot duweni manfaat akeh?

BSF Maggots duweni akeh manfaat, amarga padha kaya nutrisi, lemak, kalsium, asam amino, lan protein dhuwur.

Supaya bisa digunakake minangka pakan ternak kanggo iwak, unggas, reptil, babi, karnivora lan omnivora.

Biasane maggots diproses dadi:

  • Maggot pasta
  • Glepung Maggot
  • Pelet maggot
  • Chripy Maggot
  • Maggot seger

Maggot uga digunakaké jroning obat kanthi istilah terapi maggot.

Utawa kanggo polisi digunakake minangka alat kanggo ngenali umur awak mati.

Ing sawetara negara, dheweke malah dadi panganan favorit lan kasedhiya ing restoran. utawa digawe menyang cemilan.

Apa sajake BSF Maggot?

Penting banget wiwit wiwitan mula sampeyan ngerti banget yen ing ternak laler jinis kasebut fly prajurit ireng utawa hermitia illucens.

Aja mabur ijo sing nandhang penyakit.

Maggot BSF Vs Maggot?

Cara kanggo mbedakake wong-wong mau gampang banget, BSF dadi ireng lan lampu ijo ijo.

BSF dawa lan slim. Nalika mabur ijo cendhak lan lemak.

Prepupa

Prepupa?
  • Prepupa yaiku tahap larva diwasa kira-kira telung nganti papat minggu.

    Larva sing wis tekan tahap iki biasane gampang katon saka werna sing wis dadi ireng.

pupa

Punika pupa?

Fase pupa utawa cocoon endi larva maggot ora gerak lan kaku kaya mati.

Ing tahap iki proses pembentukan organ lalat, saka mata, sikil, weteng, sirah, lan liya-liyane.

Pupa utawa cocoon kira-kira pitung minggu sadurunge ganti utawa nusoni menyang fly prajurit ireng.

Container

Apa sing paling apik yaiku wadah larutan maggot?
  • Kolam renang persegi digawe saka semen & bata.
  • Kolam renang persegi digawe saka bata.
  • Babak sing saka bahan culvert
  • Kolam renang tarp persegi utawa materi banner
  • Kothak kayu sing ukurane kotak endhog.
  • Container kayu sing akeh panggonan.
  • Container bak plastik utawa sinks kabeh ukuran.
  • Kothak woh basket.
Yen pondhasan blumbang semen ora mlaku?

Wadah wadhuk sing nduweni basis semen luwih apik tinimbang pondhok lemah, amarga sirkulasi banyu bisa luwih alus.

Yen blumbang ana ing wangun semen, kudu diwenehi bolongan ing endi banyu wis ngiris saka blumbang.

Piye carane nggunakake bak plastik utawa tarpaulin?

Sebagean saka bak plastik utawa tarpaulin kudu diwenehi bolongan kanggo mbusak banyu sing luwih abot lan ngantisipasi kedadeyan banyu sing stagnant.

Ukuran bolongan lan jumlah kudu disusun lan njamin sirkulasi banyu cukup alus.

Container

Apa sing paling apik yaiku wadah larutan maggot?
  • Kolam renang persegi digawe saka semen & bata.
  • Kolam renang persegi digawe saka bata.
  • Babak sing saka bahan culvert
  • Kolam renang tarp persegi utawa materi banner
  • Kothak kayu sing ukurane kotak endhog.
  • Container kayu sing akeh panggonan.
  • Container bak plastik utawa sinks kabeh ukuran.
  • Kothak woh basket.
Yen pondhasan blumbang semen ora mlaku?

Wadah wadhuk sing nduweni basis semen luwih apik tinimbang pondhok lemah, amarga sirkulasi banyu bisa luwih alus.

Yen blumbang ana ing wangun semen, kudu diwenehi bolongan ing endi banyu wis ngiris saka blumbang.

Piye carane nggunakake bak plastik utawa tarpaulin?

Sebagean saka bak plastik utawa tarpaulin kudu diwenehi bolongan kanggo mbusak banyu sing luwih abot lan ngantisipasi kedadeyan banyu sing stagnant.

Ukuran bolongan lan jumlah kudu disusun lan njamin sirkulasi banyu cukup alus.

media

Apa sing kedadeyan yen media banget udan?

Kondhisi iki nuduhake media sing ora sehat kanggo pangembangan wesi lan nyebabake bau busuk.

Maggot ora sehat amarga sistem pernapasan banget kaganggu.

Sawetara uap bakal teka ing lumahing lan mlayu.

Apa karakteristik media maggot sing sehat?

Ciri-ciri media maggot sing sehat yaiku:

  • Media kasebut ngeculake lan ora ngalangi lan ora banjir.
  • Ana tansah media anyar.
Media Maggot minangka kunci kanggo budidaya sukses, apa tegese?

Media Maggot minangka lingkungan ing ngendi Maggot urip uga feed kanggo maggot dhewe.

Yen lingkungan utawa media maggot sehat, awake bakal kanthi otomatis dadi sehat.

Kosok baline, yen media maggot ora sehat, bakal nyebabake kasehatan lan perkembangan wernane maggot.

Kapan sampeyan kudu menehi media anyar?

Saben feed maggot diwenehake, media dijadwalaké siji utawa rong minggu kanthi rutin ing permukaan media.

Carane njaga media maggot?
  • Media Maggot kudu dilestarekake kanthi nambah media anyar kanthi reguler.
  • Media diresepake kanthi ngombe banyu.
Apa sing bisa digunakake minangka media maggot?
  • Logon jamur.
  • Sawdust.
  • Dhewe beras sing rusak.
  • Humus alam utawa kompos.
  • Ngobong asil fermentasi bakterial.
  • Daging puyuh / quail / sapi / wedhus / kelinci / ayam / bebek.
  • Serat klopit utawa klapa.
  • Sampah rumah tangga.
  • Sampah pasar.
  • Warung pangan.
  • Tahu
  • Bran utawa bran.
  • Lumpur minyak kelapa sawit
  • Kue kelapa sawit
  • Etc.

Ndelok dalan kene >> http://bit.ly/2CuSxTY

Bisa polong bisa digunakake minangka media maggot?

Sampeyan bisa, yen media sing paling kasedhiya ing saubengé.

Apa media maggot bisa dicampur karo media liyane?

Sampeyan bisa, maksude nggunakake materi media sing kasedhiya ing lingkungan kita sing sabenere.

Apa media maggot kudu fermentasi?

Ora perlu.

Media - Kulture

Intine media sing bisa digunakake yaiku media organik, kayata:

KasGot

Kepiye sampeyan mbedakake kasgot saka media?

Kasgot utawa larutan wol utawa tetanduran maggot kudu dicampur ing sak panggonan.

Kanggo mbedakake singkong saka media, cetha menawa ciri-cirine ketela sing ireng, tekstur kaya bageyan pasir.

Feed

Apa sapi bisa diwenehake menyang wedhus?

Sampeyan bisa

Ndelok dalan kene >> http://bit.ly/2Lpt0OR

Bisa dung sapi anyar digunakake minangka feed maggot?

Sampeyan bisa.

Ndelok dalan kene >> http://bit.ly/2RcfxPT

Predator

Apa lan sapa sing mangan?

Predator utawa mungsuh budidaya maggot yaiku:

  • Mangan.
  • Ayam.
  • Bebek.
  • Dog.
  • Cat
  • Ants.
  • Sparrow
  • Spider
  • Gecko
  • Etc.

Cage

Apa syarat-syarat omah / pager BSF sing apik?

Sampeyan bisa ndeleng syarat-syarat sing apik ing Maggot ing >> http://bit.ly/2tWfj2o

Siapke completeness

Sawetara piranti lan peralatan kudu diwenehake kayata:

  • BSF enclosure
  • Panggonan pembesaran Maggot
  • Telor hatching panggonan
  • Telor wadhah
  • Roti endhog
  • Maggot Rack
  • Etc.

jajanan

Carane nggawe Pasta Maggot

Soon ...

Glepung

Carane Nggawe Tepung Maggot

Soon ...

Pelet

Carane nggawe pelet Maggot

Soon ...

Budidaya

Bisa budidaya maggot dadi panas?

Budidaya maggot ora langsung kena pengaruh suhu lingkungan, kayata temperatur panas utawa kadhemen, lingkungan udhara utawa garing dll.

Amarga pangembangan maggot duweni efek langsung yaiku kondisi media maggot dhewe. Lan media panggonan maggot bisa dikondurake miturut syarat-syarat maggot.

Apa bisa mbukak budidaya Maggot?

Budidaya maggot bisa dilakoni ing njaba utawa ing njaba utawa ing kamar sing ditutup.

Budidaya Maggot uga bisa ditindakake ing papan sing lembab kanthi ventilasi udara minimal lan sinar matahari.

Langkah Langkah Ngembangake Maggots

Rekomendasi kanggo sinau budidaya maggot kudu rampung ing tahap, langkah demi langkah supaya asil bisa dimaksimalkan.

Salajengipun, asil praktik ing saben langkah kudu dianalisis kanthi bener utawa kudu didandani.

Ing ngisor iki langkah-langkah tumrap budidaya maggot, kalebu marketing maggot
>> http://bit.ly/2GDzATm

Tip kanggo pamula lan senior kanggo asil sing paling apik
>> http://bit.ly/2BDVKiE

Marketing

Maggot Marketing Guide

Pemasaran Maggot gampang banget, salah siji cara kanggo ngedol dhewe kanggo digunakake minangka alat kanggo ngurangi biaya tuku pelet.

Yen sampeyan ora duwe ternak dhewe, sampeyan bisa nemoni lan nemoni panggonan ing ngisor iki:

  • Komunitas lan pusat tani tawar.
  • Komunitas lan pusat penetasan ikan tawar tawar.
  • Komunitas lan pusat eel iwak.
  • Komunitas manuk hiasan.
  • Panggonan Fishing.
  • Bahan kosmetik lan ramuan herbal.
  • Bahan dasar kanggo kabutuhan farmasi.
  • Manajemen sampah terpadu karo bank sampah.
  • Wiwit bisnis feed kewan.
  • Ngembangaken bisnis iwak lan unggas.
  • Jual menyang Yurie BSF.

Priksa babagan jual kanggo dhuwit Yurie BSF kanggo wong-wong sing butuh
Grant >> http://bit.ly/2V6gQyX
Maggot marketing >> http://bit.ly/2RcS7tQ
Dagang Maggot >> http://bit.ly/2ELaFLS

Latihan

Pelatihan langsung ing Peternakan

Yen sampeyan milih kanggo nglakoni latihan budidaya maggot, iku penting ora mung bisa ngasilake larva.

Nanging pilih papan latihan sing wis sukses, kalebu mbagekake produksi.

Ing ngisor iki minangka program latihan karo Yurie BSF:

1. PRODUKSI MAGGOT BSF
Sampeyan bakal bisa nggawe BSF maggot ramah lingkungan tanpa kasunyatan, karo asil akeh ing 1,5 sasi.

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2Lpt0OR

2. MAGGOT BSF APPLICATION
Sampeyan bisa nyampur karo BSF maggot karo FORMULA KHUSUS supaya ternak sing paling cepet tuwuh.

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2SXcBE8

3. MAGGOT BSF MARKETING
SELL TO YURIE BSF !!! Sampeyan ora perlu bingung babagan marketing maggot, amarga Yurie BSF bakal tuku

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2Bu7zHQ

4. PEMBANGUNAN USAHA
Yurie BSF wis nyedhiyakake pitulungan kanca paling apik Rp100.000.000 sing bisa digunakake kanggo nambah kapasitas produksi bisnis budidaya Maggot.

Nganti bayaran PAID WITH MAGGOT TANPA BUNGA - NO RIBA !!!

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2oR86hp

5. AMBASSADOR YURIE BSFANDA ora bakal dadi.
AMBASSADOR YURIE BSF siap nampilake ing farm sampeyan

AMBASSADOR Yurie BSF saiki ana ing luwih saka kutha 100 kanggo nyedhiyakake panuntun praktis kanthi langsung ing peternakan masing-masing.

BOOK NOW! 0812-2105-2808

6. YURIE BSF UNIVERSITY
Ing YURIE BSF UNIVERSITY sampeyan bakal diwenehi pelatihan tingkat khusus tingkat lanjut. Kanggo mesthine budidaya BSF modern tanpa ambu ora cocog karo SOP BSS modern tanpa mambu (prosedur operasi standar).

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2A4kMY1

7. COOPERATIVE MAGGOT INDONESIA
Minangka kanca saka Yurie BSF, sampeyan kanthi otomatis dadi anggota KOPERASI MAGGOT INDONESIA.

Koperasi Maggot Indonesia kalebu bangsa Indonesia, minangka forum resmi kanggo tuku lan ngedol maggot lan pangembangan bisnis liyane.

Sampeyan bakal nikmati keuntungan saka nerusake kopere bisnis koperasi maggot ing Indonesia.

Klik kanggo EVIDENCE> http://bit.ly/2Lm1rGt

8. AGROINDUSTRI
Sampeyan bakal dadi bagian saka pangembangan bisnis agro-industri kanggo memenuhi tuntutan pasar domestik lan internasional.

9. BONO PRO
Program CSR iki ditujokake kanggo wong-wong sing pancene ora bisa tuku paket kultivar BSF modern tanpa mambu.

10. PRAY lan TRY
Miwiti aktivitas kita saben dina karo shalat iku kudu kita maju saben dina karo Gusti Allah.

Dadi program Yurie BSF ora 10 iku MAIN lan NOMOR kabeh program kerja 9 sing wis dikirim.

99 Lokasi Peternakan

Mriksa 99 Lokasi Maggot Ranch

Apa ana penggali maggot ing kutha sampeyan?

Priksa lokasi 99 kanggo peternakan maggot Indonesia

>> http://bit.ly/2AadIcv

Tip & Trik

Prioritas Keamanan!

Sanajan BSF aman kanggo manungsa, nanging ing praktek kita bakal nemokake kontak karo sampah, manure lan sampah kayata sludge lenga sawit utawa sampah taunan lan liya-liyane.

Mulane penting banget kanggo nggunakake sarung tangan. Iki mesthine kanggo nyegah tangan kita sing kena kontaminasi karo kuman lan patogen.

Kenapa Maggot kudu dadi komoditas budidaya?
  • Maggot ngandhut khasiat nutrisi dhuwur sing lengkap supaya apik banget kanggo digunakake kanggo pakan ternak.
  • Pangan maggot banget enom, kayata trash pasar, kios pangan, pupuk, sampah pabrik sing gampang kasedhiya lan meh gratis.
  • Budidaya maggot relatif gampang lan murah.
  • Pembiakan relatif cepet lan alami tanpa fermentasi, tanpa obat, tanpa mesin.
  • Risiko penyakit ing budidaya maggot relatif minimal.
  • Prospek pasar Maggot ing wangun pasta maggot, glepung maggot, pelet maggot sing amba banget.
Keuntungan Flies Hijau?

Ora ana siji-sijine ciptaane Gusti Allah sing ora duwe manfaat, kalebu laler hijau uga migunani.

Mangga deleng video kasebut kanggo mangerteni manfaat sing bisa dijupuk saka mabur ijo.

Klik >> http://bit.ly/2rQPGio

Video

Video

Soon ...

Isih duwe pitakonan?
Hubungi Yurie BSF
Tel / WA: 0812-2105-2808

enggo bareng

Pin Iku on Pinterest

Share This
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!