E training ++ Modern BSF Budidaya tanpa Bau Latihan

BSF Budidaya tanpa bau modern minangka latihan mung kanggo latihan ++. kang njamin sampeyan bisa sukses. Kabeh latihan e ++ tutorial latihan budidaya maggot Sampeyan bisa ngundhuh liwat aplikasi Yurie BSF ing PlayStore. Pelatihan budidaya BSF karo Yurie BSF Sampeyan bisa milih lokasi laku paling cedhak ing kutha sampeyan. Amarga latihan Lembu maggot ++ Sampeyan uga duwe hak laku ing Yurie BSF farms nyebar liwat kutha liyane ing 99 saindhenging Indonesia. BSF latihan kewan sing ora ana ambu lan wis diuji kanthi sukses.

Ngundhuh Aplikasi Yurie BSF

e-training

Proses Training Maggot

  • Mulai saka sampeyan ndhaftar
  • Banjur sampeyan bakal diwenehi akses menyang aplikasi Yurie BSF ing PlayStore
  • Sampeyan uga bakal diundang kanggo ngetik budaya modern FB rahasia tanpa mambu
  • Pangiriman barang kanggo praktik dikirim jam 2x24 sawise registrasi
  • Pangiriman saka wiji, endhog larva disetel miturut kesiapan
  • Sampeyan duwe hak laku lapangan ing salah siji peternakan Yurie BSF
  • Bimbingan sawise laku lapangan ditindakake nganti sampeyan sukses

Pendaftaran

Sadurunge gabung, sampeyan kudu didaftarkan kanthi ngirim bukti pembayaran kanggo biaya latihan liwat transfer bank BRI.

Lan sampeyan bakal dijaluk salinan kertu ID minangka cathetan administratif.

e-training

Akses Aplikasi BSN Yurie

Sawise ngirim bukti transfer, sampeyan bakal njaluk sandhi khusus kanggo mbukak aplikasi Yurie BSF ing playstore.

Ing aplikasi BSF Yurie, playstore wis disiapake:

  • Telung buku panduan kanggo teori lan praktek
  • Tutorial kanggo budidaya maggot tanpa odorless
  • Formula ndadekake pasta maggot
  • Glepung Maggot
  • Pelet maggot
  • Aplikasi saka pupuk Organic Cairan (POC) maggot kanggo macem-macem tanduran rwaning lan woh
  • Aplikasi bener saka pupuk maggot padhet

Sawise entuk tombol sandhi, sampeyan mung kudu mbukak, ngundhuh lan nonton video praktik ing ngendi wae anggere ana sambungan internet.

Aplikasi Yurie BSF gedhe banget amarga ana akeh video lan dokumen, nanging kanthi teknologi canggih, asil pangguna aplikasi dadi cahya banget ing 16MB.

Kita wis nyiapake fasilitas canggih iki supaya aplikasi Yurie BSF bisa diundhuh malah saka jinis ponsel lawas.

Nggabungake Grup Rahasia

Langkah sabanjure bakal diundang khusus kanggo nglebokake klompok fb rahasia budidaya BSF modern tanpa mambu.

Ing FB klompok rahasia budidaya BSF modern tanpa mambu dibagi dadi telung tingkatan, yaiku

  • Pamula
  • penengah
  • advance

Ing grup iki sampeyan bakal ketemu kabeh kanca BSF Yurie ing saindhenging Indonesia. Padha nuduhake pengalaman lan komunitas ing kutha-kutha sing padha.

Mangga dibahas kanthi sopan adab. Kita bakal tumindak kanthi tegas ing lelucon sing ora ana ing panggonane lan apa wae sing ora ana apa-apa karo upaya tumrap kultivasi sukses Maggot BSF tanpa ambegan.

Divisi tingkat iki nyedhiyakake supaya kabeh kanca Yurie BSF luwih fokus marang praktik saben dina ngembangake larutan maggot.

Ing saben level sampeyan bakal dipandu dening siji utawa loro mentor sing wis sukses. Dadi apa sing disampekake iku asil saka praktik ora dadi teori uji coba lan kesalahan.

e-training

Pangiriman barang

Ing saben paket sing dituku, sampeyan uga diwenehi perlengkapan kanggo latihan dhewe ing omah kalebu wiji, endhog, larva lan peralatan pendukung liyane.

Paket iki dipérang dadi rong kategori, objek urip lan makhluk urip. Kategori ora bernaung bakal dikirim jam 2 x 24 sawise kita nampa bukti transfer,

Kategori kewan kayata wiji, endhog, larva, lan liya-liyane bakal dikirim miturut kesiapan sampeyan. Iki dimaksudkan supaya obyek urip sing dikirim ditampa sawisé kesiapan rampung.

Bukti pengiriman barang saka layanan kurir sing kita pilih ing wangun kuitansi sampeyan bakal diwenehi mriksa lokasi pengumuman.

e-training

Praktek Lapangan

Sawise bisa ngundhuh aplikasi lan sinau dhewe uga gabung karo grup, sampeyan kudu sinau langsung ing salah siji farm Yurie BSF sing nyebar luwih saka kutha 99 ing Indonesia.

Sampeyan bakal dibom dening mentor sing wis dilatih lan entuk sertifikat budidaya BSF modern tanpa mambu. Supaya sampeyan bakal sinau bab sing padha.

Iki mesthi dadi kauntungan kanggo sampeyan praktek langsung ing kutha sing adoh. Amarga jarak sing cedhak, sampeyan ora kudu mbayar biaya akeh kanggo transportasi, tiket penerbangan, biaya akomodasi lan waktu akomodasi uga fleksibel.

      Njamin kanggo Sukses

      Sawise proses ing ndhuwur, sampeyan isih bakal diwenehi bimbingan nganti tumindak.

      Marketing Guarantee

      Panjenengane bakal dibeli dening Yurie BSf kanggo Rp7.000 / kg. supaya ora perlu kuwatir kanggo nggoleki marketing maneh.

      Nanging yen sampeyan ora pengin ngedol kanggo Yurie, ora ketompo. Sampeyan bebas arep milih ngendi sampeyan pengin ngedol maggot- bug.

      e-training

      Pengembangan Bisnis

      Cepet utawa luwih cepet, kobongan maggot sing ora ana ambu ora bisa ngasilake wernane maggot. Yen sampeyan ngedol maggot menyang Yurie BSF.

      Kita wis nyedhiyakake dana bantuan kanca Rp100.000.000, - kanggo ngembangake produksi larva.

      Liyane Kaluwihan:

      Interaktif

      Bisa nyambung langsung karo mentor profesional

      Fleksibel

      Learning gabungan e latihan lan offline (lapangan lapangan) bisa kapan lan ing ngendi wae sampeyan ing bakal. Sampeyan bisa malah ngundhuh subyek.

      Kabukten Sukses

      Metode budidaya maggot wis diuji kanthi sukses lan ewonan kanca Yurie BSF

      Bahan paling anyar

      Bahan budidaya tansah dianyari nalika dibutuhake

      Testimonial

      Penghargaan saka peserta pelatihan kanggo kita ing wangun testimoni video lan testimoni nyata sing bisa dideleng LIVE ing saluran YouTube Yurie BSF.

      e-training

      FAQ

      Apa rega paket latihan?

      E training ++ training ora mbayar utawa gratis, kabeh sing sampeyan bayar yaiku paket. Rega paket kasebut antara Rp100.000-Rp4.000.000 gumantung marang paket sing sampeyan pilih.

      Apa cocok kanggo pamula?

      Sangat cocok. Amarga materi pandhuan kanggo buku lan tutorial video digawe kanthi bertahap saka nul kanggo sukses. Sampeyan mung kudu milih latihan e ++ latihan yen perlu.

      Apa kabeh pembayaran digawe sakdurunge?

      Ora Ana. Paket barang sing dituku cocog karo fokus materi sing sampeyan tuku.

      Apa tutorial bisa didownload?

      Ya, sampeyan bisa ngundhuh modul document.

      Kapentingan?

      Gabung saiki karo 2000 ++ liyane!

      Hubungi kami tel / WA 0812-2105-2808

      Matur suwun

      Greetings SAVE and CLEAN INDONESIE

      Yurie BSF

      Yurie

      enggo bareng

      Pin Iku on Pinterest

      Share This
      G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!