Aplikasi Yurie BSF

Aplikasi Yurie BSF minangka program sing digawé sengaja, kanggo mbantu nglakoni budidaya BSF fly saka dokumen lan tutorial video kanggo laku sukses produksi Lembu maggot/ hoard tanpa ambegan.

Yurie BSF ing ngrancang aplikasi migunakake prasaja basa program sing canggih. Namung LIVE Chat tanpa kudu ninggalake utawa metu saka aplikasi kasebut. Dadi yen ana pitakonan sing bisa langsung dikirim.

Saliyane muatan file sing luwih dhuwur banget, cilik lan entheng, yaiku 17 MB Supaya ora bakal nglebokake ponsel pangguna.

Liyane iku aplikasi Yurie BSF sing diiringi SOP langkah-langkah kanggo nggawe luwih gampang pangguna nggunakake saben aspek pelajaran ing aplikasi kasebut.

Lan paling migunani amarga ing aplikasi iki nduweni kemampuan kanggo sesambungan karo siji pangguna karo pangguna liya. Dadi banget migunani kanggo pangguna aplikasi BSN Yurie. Ngundhuh Aplikasi Yurie BSF

Apa Kategori Aplikasi Yurie BSF?

Ana akeh jinis kategori saka aplikasi sing ana ing playstore Banjur aplikasi BSF Yurie kalebu ing kategori kasebut?

Piranti Aplikasi

Klebu kategori iki kanggo nambah kinerja lan fungsi smartphone Android. Conto: 360 Security, Master Clean, Google Translate, Greenify, Audio Recorder, etc.

Aplikasi Sosial

Aplikasi jinis aplikasi sosial nggawe kedhaftar nyambung karo akeh wong liya. Conto: Facebook, Instagram, Twitter, Google+, etc.

Komunikasi Aplikasi

Nyedhiyakake fasilitas kanggo pangguna kanggo sesambungan liwat chatting utawa swara. Conto: BBM, WhatsApp Messenger, LINE, Facebook Messenger, WeChat, KakaoTalk, etc.

Aplikasi Fotografi

Aplikasi kategori iki akeh digunakake kanggo tujuan fotografi. Conto: Camera360, PicsArt, B612, Magisto, MomentCam, lan Adobe Photoshop, etc.

Aplikasi Kabar lan Majalah

Aplikasi News and Magazines Aplikasi iku aplikasi utawa majalah sing bisa diwaca langsung ing HP Conto: BaBe, Kurio, Detik, VivaNews, Kompas, dll.

Aplikasi Hiburan

Aplikasi hiburan luwih akeh hiburan. Conto: musik, game, TV, kanggo streaming video.

Pendidikan Aplikasi

Aplikasi Yurie BSF dadi kategori, yaiku aplikasi pendidikan. Umumé aplikasi kategori iki ditujokake kanggo mbantu pendidikan. Conto: Game Pendidikan Anak, Anak Pintar, Matematika Pinter, Duolingo: Gratis Belajar Basa, dll.

Amarga aplikasi Yurie BSF minangka pendidikan dhewe aplikasi iki gratis-gratis supaya para pengguna luwih nyaman sinau tanpa diganggu dening iklan.

Iklan sing umum diwenehake kanggo entuk dhuwit sing dibayar dening iklan. Iki tegese aplikasi gratis Yurie BSF ora entuk revenue saka pangguna.

Iki murni Yurie BSF kepengin nuduhake 100%.

Apa fitur ing Aplikasi BSF Yurie?

Ana akeh fitur ing aplikasi iki, yaiku

  • Babagan awake dhewe
  • Dana Bantuan Bisnis Rp100.000.000, -
  • Budidaya BSF Modern TANPA SMELL
  • GRATIS paket 100
  • Paket Silver
  • Paket Silver Plus
  • Paket emas
  • Paket Emas Plus
  • Paket Platinum
  • Paket Platinum Plus
  • Big Package
  • Yurie BSF Secret Group
  • Kegiatan BSF
  • Budidaya Lele
  • Ngembangaké Tilapia
  • Budidaya Gurame
  • Ayam Ternak
  • Ternak Herbs
  • Feed alternatif
  • Yurie BSF Dot Com
  • Ngobrol online

Babagan Kita Yurie BSF

Yurie BSF minangka perusahaan mung sing ngladeni Maggot BSF modern tanpa ambu ing donya.

Prodhuksi larutan maggot nggunakake sampah, sampah, pupuk kandang. Ngembangaké ulat Bau ora ngenali fermentasi, ora nggunakake obatan lan ora butuh mesin.

Dadi produksi maggot gampang lan murah, sekitar Rp. XUMX-Rp X NUMX per kg

Dana Bantuan Bisnis Rp100.000.000, -

Sumbangan iki kanggo kanca-kanca disalurake menyang kanca-kanca Yurie BSF sing sregep ngedol uung kanggo Yurie BSF.

Tujuan saka bantuan iki yaiku kanggo kanca-kanca Yurie BSF kanggo nambah produksi wolung lan jul marang Yurie

Budidaya BSF Modern TANPA SMELL

Ing fitur iki macem-macem tutorial video babagan laku budidaya maggot tanpa ambu wis diwenehake. Sampeyan mung nonton lan laku miturut pedoman ing video.

Video tutorial ing fitur iki ora disebarake ing media sosial lan youtube. Amarga video lan dokumen iki diwenehake khusus kanggo kanca-kanca Yurie.

GRATIS paket 100

Learning to cultivate free 100% maggot, paket iki khusus kanggo wong sing ora bisa mbayar paket mbayar. Katentuan lan katemtuan hubungi Mbak Yurie ing 0812-2105-2808.

Apa aplikasi BSF Yurie Penting?

Amarga aplikasi iki minangka alat pangguna ing praktik budidaya maggot tanpa mambu

  1. Sadurunge laku, sampeyan bisa sinau kanthi nonton video tutorial ing aplikasi kasebut. Dadi yen sampeyan menyang farm ana gambaran awal.
  2. Sawise laku, ana asile cilik sing kita lali, utawa mung pengin ngyakinake dhewe nalika nindakake ing omah, sampeyan kudu mbukak maneh tutorial video iki.
  3. Nganyari paling anyar ing wangun video lan dokumen penting sing diupdate liwat aplikasi iki, supaya ing ngendi wae sampeyan bakal diwenehi kabar lan update anyar babagan budidaya maggot tanpa mambu.

Loro-lorone kanggo pemula lan senior bakal temtuné mbutuhake pangembangan pangembangan maggot lan informasi dikirim liwat aplikasi iki.

Apa Aplikasi Yurie BSF Relate kanggo Suksese Maggot Animals?

Ing laku ana perlu kanggo panuntun langsung lan ora langsung. Lan tahap ing nglakoni.

Video laku ing aplikasi kasebut wis disusun kanthi cara kaya urutan langkah-langkah lan ana SOP (prosedur operasi standar). Supaya ana kesepakatan metode kerja lan mesthine asil uga dianggep duwe uniformitas (ora lumpuh)

Para kanca Yurie nang endi wae kanthi ngiringi pedoman ing aplikasi iki bakal bisa nyedhaki target panenan ratusan kg wabah larva kurang saka 1,5.

Lan carane entuk iki kanthi nggunakake tutorial video sing ana. Dadi aplikasi iki penting banget lan kudu dibutuhake kanggo entuk gol produksi maggot kanthi asil sing ora ana ambu lan tanpa ambu.

Keuntungan lan Mangsa Aplikasi Yurie BSF

  • Ora ditemtokake amarga langkah kerja sing cetha
  • Tansah dianyari
  • Ana cara sing standar kanggo ngurangi kesalahan lan ngilangi.
  • Produksi maggot saben luwih aman lan bebas
  • Luwih terorganisir kanggo nindakake produksi maggot.
  • Ndamel standar kinerja kanthi hasil konkrit
  • Duwe alat analisis kanggo nambah produksi
  • Pandhuan kanggo evaluasi karya sing wis rampung.
  • Nggawe balapan sing aman lan nyaman kanthi cepet supaya bisa nggawe karya maggot.
  • Liyane diatur lan efisien.
  • Punika pedoman ngenani budidaya maggot saben dina.
  • Aja nyalin karya.
  • Yen ana kesalahan, luwih gampang nggoleki lan nganalisis
  • Proses kerja luwih terjamin lan bisa mlaku kanthi optimal ing kahanan.

Ringkesan Aplikasi Yurie BSF

Pandhuan tutorial ing aplikasi kasebut minangka alat lan kendaraan sing sukses nembangake larva tanpa bau.

Aplikasi iki duweni pangaruh banget marang tingkat sukses panen ratusan kg kurang saka 1,5.

Sawise pedoman ing aplikasi njamin yen sampeyan sukses ing produksi balung sumebar, produksi terus-terusan, tanpa stres, aman, nyaman, lan tambah kapercayan bisa nglakoni budidaya maggot kanggo jangka panjang.

Ngundhuh Aplikasi Yurie BSF

Tansah sinau

Yurie

enggo bareng

Pin Iku on Pinterest

Share This
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!