Babagan Kita - Pisanan ing Dunia Budidaya Unik Maggots

About Yurie BSF

About Us - Babagan Yurie BSF minangka perusahaan mung sing pionir modern BSF maggot budidaya donya tanpa ambengan. Program 10 ngasilake Yurie BSF minangka kendaraan sukses kanggo budidaya BSF modern tanpa mambu. Kita ngembangaké budidaya maggot sing ora ana ambu ora enak.

Ing proses cultivating maggot tanpa nggunakake bau

  • Sampah pasar, RT
  • Manure lan manure
  • Pabrik sampah

Tanpa fermentasi, tanpa obat lan tanpa mesin. Kanthi media utawa landasan kejaba gampang disedhiyakake amarga akeh sing ana nang endi wae lan cenderung diabaikan.

Malah telung media utama dadi masalah ing lingkungan dadi reged, reged lan bau. Terobosan sing digawe karo telung media kanthi tujuan nyimpen supaya petani bisa nemu manfaat luwih akeh amarga úa iku meh gratis.

Greetings SAVE and CLEAN INDONESIE

Iki uga minangka wujud keprigelan Yurie BSF kanggo masalah sampah, sampah lan limbah ing Indonesia. Pangarep-arep kita yen cara budidaya maggot iki ora bisa dianggep minangka salah sawijining solusi kanggo kita kabeh kanggo nggawe Indonesia sing resik.

Visi lan misi kita jelas dibayangke ing slogan kita, Salam lan CLEAN INDONESIEKI. Liwat budidaya maggot sing ora ana ambu ora enak, para peternak iwak, unggas lan reptil pancen bisa nyukupi, nyedhiyakake panganan sing sugih nutrisi lan protein dhuwur lan mung ana biaya Rp.

Kanthi biaya sing murah banget, para petani bisa duwe pangarep-arep kanggo berkembang lan nambah ternak. Amarga saengga ana akeh kasus petani sing bangkrut amarga ora kuwat nanggung feed kewan kewan.

Mandiri Feed

Feed kewan minangka biaya produksi sing bisa tekan 70%. Iki isih ana ing kertas. Wong-wong sing miwiti biaya iki bisa nambah nganti 80%.

Iki mesthi angel banget amarga:

  • faktor pengalaman
  • ternak pati
  • fluktuasi prices jual lan
  • faktor liya uga kudu dianggep.

Budidaya Maggot minangka warisan saka wong Indonesia sing diwenehake kanggo kita. Cukup katon wiwit jaman kuno dheweke wis ngelingake yen kanggo sukses ternak kudu panganan alam lan wangun tambahan saka maggot.

Pesen iki ditulis kanthi cetha ing saben buku sing dicithak ing bab manajemen feed sing didol ing toko buku. Bersenjata karo literatur sing ana sing dikembangake saka metode budidaya magot dadi cara budidaya BSF sing modern, tanpa ambu.

Metode Penanaman Maggot

Cara-cara budidaya BSF modern tanpa mambu, kajaba asil sing akeh banget lan magot-maggot diprodhuksi iku sehat amarga tetep maintained. Lan uga njamin keamanan bisnis jangka panjang, sing tanpa mambu, asil apik lan lestari.

Mambu sing nyebabake proses budidaya maggot minangka ancaman serius tumrap bisnis nyediakake feed murah. Budidaya baling-bening maggot, sajrone ora nyenengake para petani, uga ngusulake hama kaya tikus, kecoak, ula lan kesehatan para petani dhewe.

Ora nyebataken polusi bau ingkang dipun damel badhe badhe nampi protes saking kulawarga, lan mesthi masyarakat boten badhe tetep bisu yen polusi bau nyebar nang endi wae. Ana akeh conto kasus ing sawetara area bisnis maggot sawise mate taunan banjur ing demonstrasi masyarakat lan kudu nutup.

Situasi iki banget ngrusak, tanpa musibah ing kerja keras sing wis dilakoni. Mulane, wiwit wiwitan, priksa manawa sampeyan rencana bisnis tanpa mambu. Yen ora, sampeyan bener-bener ngrantam kebangkrutan bisnis.

Ing gaweyan kanggo ngimpi kita SAVE and clean MY INDONESIAN. Ana program kerja 10 sing wis distandardisasi SOP (prosedur operasi standar) kanggo nggampangake pelaksanaan tugas maggot saben dina.

Saiki, kita wis nyebar ing luwih saka 99 kutha-kutha ing Indonesia. Sampeyan mung milih lokasi paling cedhak ing ngendi sampeyan manggon.

Babagan 10 Kaunggulan Yurie BSF

1. Akeh produksi Maggot tanpa mambu.

Sampeyan bakal dipandu saka nol kanthi sukses ngasilake wesi tanpa bau, wiwit sinau langsung ing nursery sing bisa milih ing kutha 99 ing Indonesia.

Kabeh dina sampeyan bakal dilakoni kanthi langsung karo mentor pribadi (ora sistem kelas) lan terus nganggo pituduh praktis ing ngarep nganti sampeyan sukses. Banjur Keuntungan saka Budidaya Maggot Learning Private Odorless yaiku:

Fokusake sampeyan

  • Sampeyan bakal diwenehi perhatian khusus dening mentor sing duwe pengalaman supaya sampeyan bisa njamin fokus mentor lan sampeyan kanthi lengkap ing apa sing ngarahake lan dikarepake.
  • Cara pribadi iki ngidini mentor kanggo nyedhiyakake solusi cepet tinimbang sistem kelas rollout.
  • Kanthi panuntun buku praktik sing diwenehake lan bisa diwaca liwat aplikasi Yurie BSF ing playstore. Ngidini sampeyan sinau luwih ril lan yakin sadurunge nglakoni praktik ing sawah

Best Practice Mentor

  • Sampeyan bakal praktik sing dipandu dening mentor paling apik sing wis kasil ing budidoyo BSF modern tanpa mambu. Sapa sing antusias babagan nuduhake pengalaman. Iki banget migunani kanggo sampeyan, amarga padha bisa nuduhake cara laku budidaya maggot tanpa mambu ing langkah kanthi langkah rinci.
  • Cara iki bakal nambah kemampuan pemecahan masalah ing praktik saben dina ing omah sawise sampeyan rampung latihan.

Lingkungan Pembelajaran Sempurna

  • Sampeyan lan sinau ing lingkungan lengkap ing lokasi sing paling padhet pedunungé.
  • Budidaya maggot iki bisa ditindakake tanpa ancaman saka demo saka kulawarga lan masyarakat amarga wis dirancang kanthi bener tanpa ambune.
  • Malah sawetara wong-wong mau nindakake budidaya maggot ing jero omah kanthi nggunakake kamar tidur bocah.
  • Kene sampeyan pancene wis diajarke kanggo bisa ngolah ing macem-macem konsesi tanah lan lingkungan sing padhet pedunung tanpa wedi karo demonstrasi.

Tambah Self Confidence

  • Adhedhasar pengalaman, salah sijine faktor kegagalan yaiku maluake takon lan uga karo sistem pribadi iki, kabeh bisa diselesaikan. Amarga Mung sampeyan lan mentor sampeyan loro supaya sampeyan bisa nambah kapercayan sampeyan ing Learning tanpa wedi utawa isin kanggo takon

Mentor Pribadi Tengen

  • Sampeyan bisa milih mentor paling apik ing kutha 99, duwe pilihan mentor 99 sing dikarepake lan paling cocog karo kabutuhan sampeyan.

Tambah Sukses

  • A mentor terlatih bisa nyedhiyakake pengalaman miturut tantangan sing ana ing kutha-kutha dhewe. iki bisa amarga sampeyan lan mentor ana ing lokasi toko supaya masalah lapangan nyata diidentifikasi.

Liyane fleksibel

  • Sampeyan nemtokake tanggal lan tanggal, supaya ora ngganggu aktivitas kerja utawa liyane.

Kebebasan diskusi

  • Sampeyan duwe kebebasan kanggo ngomongake amarga mentor sampeyan bakal luwih ngerti lan nyedhiyakake dhukungan sing dibutuhake

2. Formula sing nyawiji Feed Simpen nganti 83%

  • Sawise sampeyan duwe wedhus, sampeyan bakal dibom, bisa nyampur BSF maggot kanthi rumus khusus lan nyimpen nganti 83%

3. BSG Maggot Marketing

  • Sampeyan ora perlu bingung babagan marketing maggot. SELL BSF TO YURIE !!! Kita nampi larutan maggot lan tuku maggot Rp7.000 / kg

4. Pengembangan Bisnis

  • Yen sampeyan ngedol maggot menyang Yurie BSF. Salajengipun, kita sampun nyiapaken program bantuan kangge ngembangaken bisnis maggot. Bantuan awal Rp100.000.000 digunakake kanggo nambah output produksi.
  • Bantuan kanca wis dibalekake lan PAID nggunakake MAGGOT. Kanthi nilai padha TANPA BUNGA - TANPA RIBA !!!

5. Duta Besar Yurie BSF

  • Ing laku saben dina, kadhangkala ora bisa dipisahake saka masalah sing bakal ditanggulangi. Bebarengan karo Duta Besar Yurie BSF, sampeyan siap tampil ing peternakan kanggo ngatasi masalah sing diduweni.

6. Yurie BSF University

  • Panuntun dhasar ing kerangka kontrol kualitas terus-terusan. Mulane program iki kanggo njamin kualitas wedang alus sing diasilake kualitas unggul. Kanthi nyediakake latihan lanjut ing tingkat lanjut.

7. Koperasi Maggot Indonesia

  • Kanggo dadi bagéan saka pasar nasional, kita nyiapake koperasi maggot ing Indonesia. Iki bakal dadi papan kanggo masyarakat tuku lan larang saka kanca-kanca BSN maggot Yurie.

8. Agroindustri

  • Langkah sabanjure dadi bagian saka pembangunan bisnis agro-industri uga bisa nantang tuntutan pasar domestik lan internasional.

9. BONO PRO

  • Program Tanggung Jawab Sosial Perusahaan (CSR) khusus kanggo wong-wong sing pancene ora bisa tuku paket BSF modern tanpa mambu.

10. Praying lan Trying

  • Kita kudu ndedonga sing saben langkah kita njupuk tansah dilindhungi dening Allah SWT.

Produk

Ing bagean liyane, Yurie BSF ngembangake feed khusus ing proses pembangunan magis BSF. Minangka asil divisi iki fokus ing produksi magot kualitas paling apik nggunakake bahan baku bahan organik ing kolaborasi karo industri pangan lan perusahaan kondhang ing Indonesia lan dunya. Yurie BSF mbukak kesempatan kanggo kolaborasi karo akeh pihak kanggo terus ngembangake produksi lan pamasarane saka maggot.

Yen kasengsem hubungi kami.

Matur suwun

Greetings SAVE and CLEAN INDONESIE

Yurie BSF
0812-2105-2808

enggo bareng

Pin Iku on Pinterest

Share This
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!